Hirdetés
- Gaming notebook topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 (GA102)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD vs Intel processzorok topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Hozzászólok Aktív témák
-
pszihopata85
tag
válasz
martin0297 #8166 üzenetére
Nekem 1.4007-ben nincs ott Strelok könyve a hideout-ban. Nálad sincs ott?
"Annyiszor van igazam, ahányszor csak akarom. Nem? De! NÉÉÉGY!!" Laár András
-
pszihopata85
tag
válasz
cheatergs #8170 üzenetére
Ez az általad linkelt oldalról van:
"The player needs to find the Novel "Deep Darkness", Strelok's flash drive and leave the underground."A "Deep Darkness"-t nem találom.
Ebbe a videóban bemész a hideout-ra és ott a szekrény mögül felveszed a könyvet, akkor jelenik meg a "find the flash drive" task, gondolom ez után jelenne meg csak a szellőzőben a flesh.
A videóban 1.4000-es verzióval tolja. Úgy emlékszem 1.4005-ben simán megtaláltam ezeket.Nálam most ugyanúgy megy minden mint a videóban, csak nincs ott a könyv és szerintem emiatt a flash sem.
-
pszihopata85
tag
-
pszihopata85
tag
válasz
cheatergs #8173 üzenetére
Mole egyszer magától dumál (nincs párbeszéd ablak), utána elmegy a lejárathoz ott megint beszél majd még meg is szólítom, ott írásban is beszélgetünk de semmi task változás...
1.4007-el nektek nincs ezzel probléma?
-
pszihopata85
tag
-
pszihopata85
tag
Elfogynak egy idő után, én leszedtem az összeset.
Amúgy változó hogy hányan vannak, ha beállsz katonákat irtani amikor rajtaütnek a Monoliton, akkor könnyebb dolgod lehet, ha pedig a Monolith győz lehet vissza is engednek majd banditaruhában a bázisra."Annyiszor van igazam, ahányszor csak akarom. Nem? De! NÉÉÉGY!!" Laár András
-
pszihopata85
tag
-
pszihopata85
tag
A kocsihasználat külön poén a bánya előtt, mert jellemzően nem áll le egy autóval senki sem egy RPG-vel hadonászó katona előtt, főleg hogy egy helikopter üldöz. Én ott végigszáguldottam. Aztán a bányából kijövet egy banidta dzsekivel leszedni a katonákat és ott ráadásul elég jól lövő tisztek vannak....
Gyalog nem lő a helikopter?
Patriárka végig tolható? Meghallgatom a mondókáját, jön a kitörés ott két lehetőség van. Vagy bemegyek a Monolitosok búvóhelyére ahol rögtön lőnek rám, vagy elszaladok a Nomad cuccáért a kalyibába, de útközben egyszer csak elkezdenek nem szeretni a monolithosok és lőnek rám.
Patriárkához már sosem jutok el úgy hogy ne halállal végződjön. Én cseszek ott el valamit?"Annyiszor van igazam, ahányszor csak akarom. Nem? De! NÉÉÉGY!!" Laár András
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- [Re:] Újabb csoportos kereset indult az Apple ellen az iPhone-lassítás miatt
- Telenor topik
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- Gaming notebook topik
- DUNE médialejátszók topicja
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Autós topik
- Kutya topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- LG 24" IPS LED AMD FreeSync Full HD Monitor 24MP59G-P Display Port
- [VIDEÓKÁRTYÁK A KÉSZLET EREJÉIG!] - RTX 3070 - RTX 3090 - RX 6800 - RX 6900 XT
- Újszerű Acer Switch Alpha 12 érintős Windows Tablet Pc 12” -70% i3-6006U 4Gb 128Gb SSD QHD Retina
- szuper áron! 40A7 Lenovo ThinkPad USB 3.0 Pro Dock (FRU: 03X6897)
- HP ProBook 4540s 15,6 HD /Intel core i3-3110m / 4GB ram / 120gb ssd / ÚJ akku / magyar bill / Window
Állásajánlatok
Cég: JayStack Services Zrt
Város: Szeged
Cég: Soulware Zrt.
Város: Budapest