Hozzászólok Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Úgy tudom az 1.0 még tudott több szálon dolgozni.
Jó a topik amúgy, várjuk a modot.
(#77) westcoastog:
Eredetileg magyar a csapat, csak aztán áthatotta az internacionalizmus szelleme.
Magyar fordítás tényleg jól jönne... hm... PEEELLLL!!!!
[ Szerkesztve ]
"If you dont read the newspapers, you are uninformed. If you do read it, you misinformed." Denzel Washington
-
Vladi
nagyúr
válasz
M@trixfan #100 üzenetére
mmo-ban is lehet coop. Nem? Én ezt így tudom elképzel stalker világban, hogy összejövünk 10-en, mindenki fejlesztgeti a cuccát, aztán 1-2 nagyobb küldetésre együtt megy a csapat. Van mesterlövész, meg robbantó meg mit tudom én.
Két nagy csata között meg mindenki csinálja a kis mellékküldiket, hogy cuccot szerezzen. Nem?
"If you dont read the newspapers, you are uninformed. If you do read it, you misinformed." Denzel Washington
-
Vladi
nagyúr
Nem lesz akkor interjú?
-
Vladi
nagyúr
-
Vladi
nagyúr
Alapvetően bullshit az egész! most eladják a jogot, mert nem tudnak üzeletet csinálni belőle? Csinálja más?
Ne már. Akkor inkább menjen az összes kód a soruceforgera, és a közösség csinál magának stalker 2-t. Mert volna aki.Na eltaláltam, vagy eltaláltam?
-
Vladi
nagyúr
Nem írt? csodálkozom. Szerintem referenciának elég, ha nem csinálják meg, akkor nyugodtan csináld meg és a szokásos módon terjeszd.
Ez egy sima mod, bárki hozzáteheti a magáét.
-
Vladi
nagyúr
Így van. AK 47, dragunov és vintar. Kész ennyi fegyverrel már elvagyok. Najó egy shutgun nem árt a dögök ellen, a többi fegyvert csak azért tartom, hogy a sok extra skuló is fogyjon.
(#366) capulet75:
Az már igaz! Hétfőn megjött a játék, csütörtök estére végigvittem. Azon a héten tájékára se mentem az egyetemnek.
[ Szerkesztve ]
-
Vladi
nagyúr
válasz
Plazmacucci #441 üzenetére
Ajj megvárják, míg levizsgázok. Az úgy június.
-
Vladi
nagyúr
Köszönjük az infót és a fordítást.
Örülök, hogy a gsc partner a közösségi munkában, ezt szeretem. Hogy kiadnak még egy játékot, az is kiváló, így teljes lesz a sorozat.
Várunk türelemmel és már félretéve a mani.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Plazmacucci #480 üzenetére
Tévecc, de most fáradt vagyok kijavítani.
-
Vladi
nagyúr
válasz
capulet75 #487 üzenetére
Anno 4-5 évet vártunk az elsőre. Kibírod.
Jajj srácok... ne világoljatok már. Mi az, hogy beleszól? Hát egyrészt övé a játék. Másrészt nem hiszem, hogy annyira nagyon beleszól, korrekt, ha terméket akarnak csinálni, akkor a minőségbiztosítás is meg legyen.
Meg aztán mit kért a dezo? Nyugalmat, türelmet. Úgyhogy szícsász...
[ Szerkesztve ]
-
Vladi
nagyúr
Ezt azért tartom marhaságnak, mert a könyv és film más műfaj. Ugyan azt a történetet adja elő, de az egyik a fantáziára épít, van tere az aprólékos leírásnak, a másik - még ha lassú is a film - egy vizuális információ halmaz. Plusz akutszikus. Amit egy könyv 10 olvalon mutatat be, szépen kürölírva, az a filmben lehet, hogy csak egy 5-6 mp-es kép.
-
Vladi
nagyúr
Pontosabban: link
Ez volt a szovjet himnusz. Szövetségbe forrt szabad köztársaságok:
Magyarul is énekelték annó desokat. Aztán a rendszerváltás után maradt a dallam csak új szövege lett. Mert az oroszok már annyira megszokták.[ Szerkesztve ]
-
Vladi
nagyúr
válasz
capulet75 #782 üzenetére
Persze, mert a nagy és dicsőséges valamint nagy és hatalamas és dicsőséges szovjetúniót kellett megzengeniük.
Nekünk csak a kesergés jutott.
na akkor még egy kis hangulatkeltés, ha már a témánál vagyunk: link vs link
[ Szerkesztve ]
-
Vladi
nagyúr
Az olvasás még csak szót se érdemel mostanában.
Nade! Mi eszembe jutott, hogy mennyre gyökeresen más volt az a kultúra.
Nézzétek meg a stalker filmet például. Ég és föld, mai szemmel alig lehet ráhangolódni.
De jól esik néha egy másik világszemlélet.Ez a hangulat azért nagyon ott van a sztalkerben. Nem csak az épületek, de az átkos múlt állandó átszivárgása.
Ez az egyik, ami minden tucatjáték felé emeli. Hogy van benne művészet.Ami a magyart illeti, én nem szeretem, hogy ennyire borús. Valahol meg kellene már találni a jó múlt képét és jó jövőképet építeni. ezt bevállalnám himnusznak.
[ Szerkesztve ]
-
Vladi
nagyúr
válasz
capulet75 #874 üzenetére
Az túlzás, hogy a legdurvább, meg a legjobb.
Az viszont tény, hogy a leginkább alkalmas a zóna körülményekhez. Elég sokoldalú. Én úgy szoktam, hogy egyet felhúzok pontosságra, egyet tűzgyorsaságra. Ez a fegyverhasználatom 85%-át kiteszi.
Jók a nyugati fegyverek, de alapvetően nem zord körülményekre valóak. A játékban is gyakrabban akadnak pl. Nameg az orosz skuló minden kukában akad, szóval kifogyhatatlan."If you dont read the newspapers, you are uninformed. If you do read it, you misinformed." Denzel Washington
-
Vladi
nagyúr
válasz
capulet75 #912 üzenetére
Most akkor ez nem végleges? Jah kiadják nem véglegesen. Aztán lesz lost alpha lost alpha mod.
Újraírájk a stakler történetét, vagy mi?
Azért kiadhatná a gsc.
(#928) PeL:
Nettó bullshit. Már ne haragudj. Nem lesz 23124%-os a profit, csak 342%. Na kb.
[ Szerkesztve ]
-
Vladi
nagyúr
-
Vladi
nagyúr
válasz
Plazmacucci #1004 üzenetére
Inkább együtt vadásznék kimérákra a topiklakókkal pl.
Meg klánokba szerveződni, meg egymással harcolni területekért stb."If you dont read the newspapers, you are uninformed. If you do read it, you misinformed." Denzel Washington
-
Vladi
nagyúr
válasz
marked one94 #1120 üzenetére
Igazolás minek? Hát leírom én az iskolának, hogy hív a Zóna, akkor hív a Zóna!
Anno középsuliban is így volt. Lyukasórán leugrottunk Gusztihoz a sarki kiskocsmába. Aztán mentünk volna vissza, hogy jön az óra, erre azt mondja Guszti a csapos: Áááá ne menjetek még. Nem lógtok, adok én igazolást, hogy itt voltatok. Itt a blokk, ráírjuk...
-
Vladi
nagyúr
MI van máááá????
Tesztelném má a magyar szöveget.
Mér nem tolták fel torrentre? Már mindenkinek meglenne.
-
Hozzászólok Aktív témák
- GAMER PC | ROG STRIX 1070 8GB | i5 9400F | 16GB RAM | 240GB SSD | 1TB HDD
- Újszerű Gamer Notebook | ASUS TUF FX506| 1660 Ti | Ryzen 7 4800H | 16GB RAM | 512GB NVME SSD | 144Hz
- Új Lenovo C740 X360 Érintős Hajtogatós Ultrabook Tab 14” -35% i5-10210U 16GB 512GB SSD FHD IPSTouch
- Pénztárcabarát áron eladó Hp Elitebook x360 Laptop! /2in1/7Gen/8Gb/128Ssd/Fhd/Ips/Garancia/
- Sony SEL-18135 E 18-135mm f/3.5-5.6 OSS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT
Város: Budapest
Cég: EN-CO Software Zrt.
Város: Budapest