Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- [Re:] Saját Radeonokat tervezett a legújabb Legionjába a Lenovo
- Flash SSD
- [Re:] Apple iPad Air (2020) - fém testben szép gépet
- Philips LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hozzászólok Aktív témák
-
rétisün
veterán
good hunting, stalker.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet
-
Időjós
csendes tag
válasz
kekeeci #5002 üzenetére
Mindegyik anomáliát fel tudtam eddig venni, amit megláttam, és a kereskedőnél, valamint a csaposnál adnak érte pénzt. csak szimplán nyomj rá a cserére, és ne kérj érte semmit. Akkor megkapod a valós árának egy masszív részét. talán olyan 70%-át fizeti ki mindennek a csapos. Ugyanez igaz a fegyverekre is, meg minden másra. Viheted oda neki amit összeszedsz, bár volt már olyan, hogy 12.000-res fegyóért nem adott csak 2.000-ret. De anomáliára jól fizet. Végtagokat, és belső szerveket nem vesz át egyedül, de ezek sem haszontalan dolgok, mert valós árukon el lehet cserélni bárkivel, bármire. Gondolok itt a kutyák kitépett torkára, zombik kézfejére, és a husira.
-
nubreed
veterán
válasz
kekeeci #6801 üzenetére
Igen köszönöm, Balathruin -nak is.
A Soup topikban már kérdezősködtem, igazából nem tudom eldönteni melyiket tegyem fel, A Soupot vagy a Solyankát. Ugye a Solyanka elég nehéz és az angolosítása nem tökéletes, viszont nagyobb mint a Soup, a Soup nem annyira HC (emiatt ez szimpibb nekem, nem azárt játszom, hogy mazochista módon szívassam magam egy tök nehézre megcsinált játékkal, de imádom a Stalker hangulatot), és kisebb mint a Solyanka de mondjuk nagyobb mint a Lost Alpha, amit már próbáltam, az a bajom vele, hogy egy bizonyos ponton mindig kifagyott és emiatt feladtam, nem tudtam folytatni a játékot.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Sensut
őstag
válasz
kekeeci #7734 üzenetére
Néhányra tudok válaszolni:
- Minden technikusnak szerezhetsz javítókészletet ha elbeszélgetsz velük, de csak egyre koncentrálj, mert elég ritkán találni készleteket. Nekem az egész játék alatt összegyűlt 3 Fine toolkit, de csak 1 - 1 a másik két fajtából. Én már az elején csak Foxnál szerződtem le a készletek megtalálásában és nála sikerült teljesen felfejleszteni minden fegyvert még mielőtt Radarra értem volna.
- Az üzemanyag hordók robbantásra jók, ha esetleg ki akarsz nyírni egy barátságos NPC-t a nélkül,, hogy magadra haragítanád az egész klánt. Erre nincs szükség csak akkor, ha valahol elakad egy és te nem tudsz tovább menni. Tankolni nem hiszem hogy lehet belőlük, de van elég benzines kanna szanaszét ahhoz, hogy ne kelljen éppen hordókat cipelned
- Találni járműveket is, de csak ritkán. Borongóson van egy dzsip a zsoldosoknál, aztán egy Niva Radaron a pripjátyi átjárónál, de azzal vigyázz, mert egy roncs. Bár újnak néz ki, úgy zabál, mint egy állat és a csomagtartóját se lehet használni
Na és persze van Sötét Völgyben a Niva, amivel el kell menekülnöd. Én egész játék alatt ezt használtam.
- A Sniper AKMS-t senki se veszi meg valamiért, de szerintem ez csak egy hiba egyelőre.
- A Barnál nem Voronint jelöli technikusnak, hanem fölötte a tetőn áll egy alak és az tud javítani. Viszont ezek aztán át fognak költözni a külvárosba, úgyhogy ne nagyon szerződj le vele.
Végigvittem a 1.4005 játékot, majd jövök egy listával a tapasztalataimról.
[ Szerkesztve ]
-
martin0297
tag
válasz
kekeeci #8165 üzenetére
Mellékeltem volna logot, ha lenne. A játék nem lép ki az asztalra, úgy fagy le, hogy a felh.fiókomból kijelentkezés nélkül semmit nem tudok tenni ellene. Gondol egyet és megáll, vagy marad a pillanatnyi kép, vagy elfeketedik az egész képernyő.
Egyébként hosszas küzdelem után úgy néz ki, hogy végre sikerült megoldanom. Valószínűleg mentésfájl problémám volt, valahogy corrupt lett, és ez okozhatta a sorozatos fagyásokat. Újratelepítettem mégegyszer az egész játékot, töröltem az összes meglévő mentést és nekiálltam. Már Agropromi részen vagyok keresve Strelok búvóhelyét, eddig semmi hiba.
Ha én veszem a fáradtságot, hogy válaszoljak a privátodra, akkor tisztelj meg te is ennyivel.
-
Sensut
őstag
válasz
kekeeci #8405 üzenetére
Épp azt akartam kérdezni, hogy ezek a 3rd party dolgok fel vannak telepítve rendesen. Nekem volt a LA-val problémám pld. a MS Visual C++ miatt, mégpedig úgy, hogy fent volt egy Visual C++ 2013, de nem az a verzió, ami neki kellett és csak fekete képernyő és crash volt miatta. Utána feltettem azt a 2013-ast, amit a játék telepítője tartalmaz, és minden rendbe jött.
-
mtomi95
senior tag
válasz
kekeeci #8413 üzenetére
Igen, de a szomorú az, hogy ezeket egyesével a felhasználoknak kell fel tenni a Directx frissítésekkel és a régebbi .netekkel együtt a Windows 10-re, mert azt nem tölti le az update... Viszont paint 3D meg kapcsolatok app az van...
Még a Steam-el is hamarabb hozzá jut ezekhez az ember a fenti fontosabb dolgokhoz, mint a Microsofttól!
-
nem_tom
őstag
válasz
kekeeci #8572 üzenetére
Értem. Köszi!
sklopp: Ha esetleg nem boldogulnék ezzel a verzióval és nem megy el a kedvem akkor majd lehet meglesem azt is. Bár ha a jelenleg elérhető magyarítás nem kompatibilis a régebbi verziókkal akkor off sajnos.
PeL: Világos. Így már kevésbé hangzik drámaian a történet.
Hozzászólok Aktív témák
- Csak nekem ilyen lassú a PH?
- Linux kezdőknek
- Vezetékes FEJhallgatók
- [Re:] Sony Playstation 4 Pro 1TB (CUH-7216B Jet Black) / + Garancia / + Játékok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Komoly Covid Kocsma
- PlayStation 5
- JavaScript topic
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Simplexion Informatikai Kft.
Város: Budapest
Cég: ELPRO Systems Kft.
Város: Budapest