Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weor
tag
Összepattintottam egy lájtos konfigot (életem első AMD kártyájával) és kedvet kaptam a Lost Alphához.
Darkscape pályán a hajóroncsoknál ~5 percenként random crash fekete képernyővel az alábbi hibaüzenettel:
FATAL ERROR
[error]Expression : The application has made an erroneous API call that it had enough information to avoid. This error is intended to denote that the application should be altered to avoid the error. Use of the debug version of the DXGI.DLL will provide run-time debug output with further information.
[error]Function : CHW::UpdateViews
[error]File : ..\xrRenderDX10\dx10HW.cpp
[error]Line : 629
[error]Description : RMegoldás:
A Steep Parallaxot ki kell kapcsolni. Nvidia kártyákkal előtte ez sosem jött elő.Jövök még nektek egy teljes leírással a Lost Alpha + Revisited telepítésével és beállításával. Most, hogy megint elővettem és a korábbi leírásaimmal feltettem úgy néz ki, hogy rendben van minden, a magyarítás is rendesen megy (a Revisited bővített szövegei persze angolok, de ez belefér).
Szóval igyekszem a következő hetekben összeszedni mindent, amit itt korábban érintettem (pl: [link] és [link] ) és érthetően leírni, hogy ha valaki nekiáll, akkor ne szopjon annyit
Új hozzászólás Aktív témák

- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- Arc Raiders
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- EAFC 26
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- További aktív témák...
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest