Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Weor

tag

Összepattintottam egy lájtos konfigot (életem első AMD kártyájával) és kedvet kaptam a Lost Alphához.

Darkscape pályán a hajóroncsoknál ~5 percenként random crash fekete képernyővel az alábbi hibaüzenettel:

FATAL ERROR

[error]Expression : The application has made an erroneous API call that it had enough information to avoid. This error is intended to denote that the application should be altered to avoid the error. Use of the debug version of the DXGI.DLL will provide run-time debug output with further information.
    [error]Function : CHW::UpdateViews
    [error]File : ..\xrRenderDX10\dx10HW.cpp
    [error]Line : 629
    [error]Description : R

Megoldás:
    A Steep Parallaxot ki kell kapcsolni. Nvidia kártyákkal előtte ez sosem jött elő.

Jövök még nektek egy teljes leírással a Lost Alpha + Revisited telepítésével és beállításával. Most, hogy megint elővettem és a korábbi leírásaimmal feltettem úgy néz ki, hogy rendben van minden, a magyarítás is rendesen megy (a Revisited bővített szövegei persze angolok, de ez belefér).

Szóval igyekszem a következő hetekben összeszedni mindent, amit itt korábban érintettem (pl: [link] és [link] ) és érthetően leírni, hogy ha valaki nekiáll, akkor ne szopjon annyit :D

Új hozzászólás Aktív témák