Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Weor

    csendes tag

    válasz Dhampir #8291 üzenetére

    Köszönöm minden Stalkernek a tippeket! :R

    Elkezdtem újra a Clear Sky-t (GoG) a Sky Reclamation Project-tel és tök szép, meg tök jó, meg van hangulata, gyönyörködöm a napsugarakban, meg minden, de...

    ...agyf*sz, gyerekek, komolyan mondom. Agyf*sz. Ugyanazok jöttek elő, mint mikor először toltam. Kinyírom a csapat banditát, mindenkit jégre teszek. Utána csekkolom a PDA-t is, a közelben senki ellenfél nincs kilométerekre, de frankón. Meg is kapom az üzenetet, hogy elfoglaltam a területet. Tök jó, tipegek tovább, előveszem a PDA-t ~4 perccel később, erre már látom, hogy az előbb elfoglalt hely közelébe teleportált egy csapat bandita és aprítják a megmaradt Égboltos figurákat... de amúgy minden csávó, akivel egy csapatban harcolok, mind rohan előre, nulla taktika, hullanak, mint a legyek, aki megmarad, az meg máris rohan tovább, arra nincs időm, hogy körülnézzek rendesen. Megőrülök ettől. Meg attól is, hogy a jobb felső sarokban (nem tudom a hely nevét :B ) megkapom a feladatot, hogy segítsek a teherautónál lévő tábort elfoglalni. Megteszem, segítek, majd kapok egy feladatot (asszem' PDA-t kellett leszállítani egy hulla zsebéből), leszállítom, erre nem továbbmennek a jobb felső sarokban lévő faluhoz (ahonnan át lehet menni Kordonba), á, dehogy, hanem visszafordulnak (!), elhagyják a tábort (!), a banditák pedig osztódnak egyet és visszafoglalják a teherautónál lévő tábort ugye harc nélkül, mert nincs ott senki. Oké, hogy Veterán fokozaton játszottam, de azért felmerül bennem egy kézenfekvő kérdés: EZ MI A P*CSA?! :W :W :W

    Kikapcsoltam a fenébe, dühösen elmentem szunyálni és felsírtam éjjel, mert álmomban ezen felül még pluszba' előjöttek azok a bugok, amivel pár éve szembesültem, mikor először játszottam vele. Aztán bevillant a Szeméttelepes bug, ami miatt anno alkalmaztam a gépen egy format C:-t, magamon meg egy lobotómiát és rájöttem, hogy k*rvára nem kell ez nekem megint.

    Aztán másnap bevillant, hogy hát van ám egy Call of Pripyat, amivel soha a büdös életben nem játszottam még ( :B :B :B ) és utána kéne olvasni, aztán ha jónak tűnik, akkor GoG-ra fel és ki kéne próbálni. Öröm van, meg boldogság van gyerekek, nagyon bejön. Nincsenek bugok, nincsenek osztódó ellenfelek, a tetemek is ugyanott vannak és ugyanúgy, ahogy a játék elején hagytam őket és ha elrejtek egy hullában valamit, az is ott marad - hacsak le nem nyúlja valami másik Stalker, aki megtalálja. Sok dolgot meg lehet dumálni benne és nem kell mindig fegyvert rántani, akikkel pedig együtt harcolok egy-egy feladat során, azok nem fejvesztve rohannak előre, hanem próbálnak taktikázni. Eddig tök faja minden, null idegeskedés, null bosszankodás.

    Amikor például először jártam a hídon, akkor egyből megtaláltam a dzsipekben a kulcsokat, kinyitottam vele a teherautón lévő ládát és felmarkoltam a palack ideggázt. Mondom ez meg mi a bánat. Eltettem, mert nyilvánvaló volt, hogy fog kelleni később. Órákkal és sok küldetéssel később jött a küldetés, amihez kellett (volna), hogy szerezzem meg az ideggázt. De már nálam volt, a program érzékelte, nem is kellett mennem sehova és nem kellett beszélgetnem feleslegesen senkivel, máris kaptam a feladatot, hogy melyik csőhöz kössem be az ideggázzal teli palackot. Ez így rendben is van, de a CS-ben, meg a Lost Alphában sem volt ez ilyen tükörsima, volt, hogy szopóágra kerültem, csak mert mondjuk hamarabb nyírtam ki egy mutánst, mint hogy megkaptam volna a hozzá tartozó feladatot.

    Na, csak ennyit akartam, megyek CoP-ozni :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák