Hirdetés

2019. május 24., péntek

Hozzászólások

(#7987) Applefun01


Applefun01
(újonc)

Üdv!
Támadt néhány kérdésem ezzel a játékkal kapcsolatban. Elvileg a DC legfrissebb verziója van fent, semmi extra moddal. A kérdés az, hogy az lA-ban nincsenek már tároló dobozok a pályán? Így táborok közepén, vagy ilyesmi, ahogyan az minden eddigi játban volt.
Illetve mi van az artifactokkal? Egyelőre csak a szeméttelepig jutottam el a játékban és most játszom az LA-val először, így nem értem hogy megy ez a rendszer. Körbejártam a pályákat és nem találok egyet sem. Illetve pont most az előbb, random ott volt az út közepén egy artifact, de inkább bug lehetett, mert még a detektor sem volt elől... Szóval ebben a játékban lehet őket így keresni és találhatok is MAGY ESÉLLYEL vagy tök felesleges, küldetéshez van kötve?
Szándékosan nem látható senki sem a térképen? Ez engem eléggé zavar. (Sima stalker módban vagyok, nem hiszem, hogy nehezítés lenne)
És miért nem akar elvinni egyetlen egy utaztató figura sem? (Szeméttelepről cordonba, meg fordítva)
-
Eddig egy nagy csalódás ez a játék. A behozott újdonságok nem rosszak, de kissé elvesznek. Nem rossz a pályadizájn, de túl nagyok a pályák és üresek, nincs rajtuk semmi felfedezni való. Azt hiszem, ez egy dögunalom lesz még pár óra után.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.