Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sensut

    őstag

    válasz Mans20 #7241 üzenetére

    Lehet aludni, de 8 óránál többet egyszerre nem, mert általában szomjan halsz amikor felébredsz. Nos, ez egy bug lehet. Aztán ha aludtál egy órányit is valamikor, akkor majd ha ő mondja, nem fogsz tudni aludni, mert már pihent vagy - ez egy másik logikai bug. Ezeket kezelni kellene.
    Na de, pld. Dead Cityben, amikor a zsoldos faszi felismer, leüt és börtönbe zár, ott bármikor kinyithatom a cellarácsot a falon levő kapcsolóval, mert elérhető. Ki is nyitottam amíg a doki papolt halomra, és össze is zavartam a játékmenetet. De ez csak akkor kavart be igazából, amikor a széfben nem volt meg a tudós csomagja, amit le kellene szállítanom Sakharovnak. A horror itt meg az volt igazából, amikor saját magammal találkoztam a cella előtt, nem is egyszer :D :

    Aztán ruhát váltottam, és még mindig ott volt a hologramom (de jó tudni, hogy a ruhaváltás külső nézetben is müxik):

    Persze mindez az én balf@szágom volt. Visszatöltöttem és minden rendben volt, ha a forgatókönyv szerint csináltam mindent. Viszont egy "zöldfülű" játékos ezt a hibát bármikor elkövetheti csak azért, mert elérhető az a bizonyos kapcsoló a rácson keresztül.

    Nem is írtam volna le ide ilyesmit, de rémlem Dezo - aki néha erre szokott járni - ezt is látni fogja és tesz ellene majd, mert csak egy apróság, ami mindent elronthat egy első LA-zónak.

Új hozzászólás Aktív témák