Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sensut

    őstag

    Eljutottam a Bárig, kivégeztem az Agropom pályát, de semmiféle más változást nem tapasztaltam, kivéve a rossz képminőséget, ami most már minden épületen ott van. Elfelejtettem, hogy statikus fény beállításokkal van ez a gond. Megpróbáltam az eredeti verziót és az rendben van. Itt muszáj volt átváltanom dinamikus fényekre, viszont így a játék már nem olyan szép és a FPS is eléggé leesett. De még így is tűrhetőbb, mint azokkal a villódzó kék és zöld ablakokkal, melyek mögül nem egyszer leszedtek már, és azt se láttam honnan.
    Ja igen, eltűntek azok a hasznos sugárzás elleni injekciók. Nem találom sehol őket, még kereskedőknél sem, és helyettük sincs semmi új :F Szerintem ez hiba, és a sok vodka meg sör is kezd megártani :o .
    Mondtam, hogy vannak vezetők. Nos, teljesen fölöslegesek mivel ott a teleport, ami nem tökéletes, de legalább ingyenes. Elég drágán, 3000-ért visznek el bárhova és nem találtam módját az alkudozásnak. Egyszer visszavitettem magam Kordonba a Szeméttelepről, és amikor tovább akartam vitetni magam Kordonból, mielőtt szóba állhattam volna a vezetővel, a játék automatikusan visszateleportált a Szeméttelep egyik kijáratához. De ez legalább ingyen volt, még ha nem is oda akartam menni. Szóval ennyit az újított vezető szisztémáról. Most kíváncsi leszek az autózásra, mert állítólag ezen is módosítottak.

Új hozzászólás Aktív témák