Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sagajr78

    tag

    válasz megtorlo222 #3607 üzenetére

    SchmittFire:
    Én találkoztam többször is mászkáló stalker csoportokkal olyan helyeken amik nem kiemelten veszélyesek vagy elzártak (nem véletlenül nem lehet kezdetben akárhová eljutni). Nem egyszer kapartam is össze belőlük nyöszörgő félhullákat akiket elrendezett az élővilág és felgyógyítottam őket (jó cselekedetnek számít ez is ami növeli a reputációt).

    Egyes pályákon, ahová kezdetben nem lehet átjutni vagy szoros ellenőrzés alatt vannak tartva valamely kemény frakció által, netán szimplán csak megölnék az illetékteleneket, nem is lehetnek szabadon mászkáló stalker brigádok mert levadásszák/levadásznák őket a helyiek. Így például Radar és utána lévő pályák, vagy épp Pripyaty (mely szoros monolith kontroll alatt van ők meg lőnek mindenkire), netán Dead City (mercenary ellenőrzés alatt akik szintén lőnek mindenkire).

    A többin (így például Garbage, Dark Valley, Cordon, Rostock és Rostock Factory, Yantar, Army Warehouse zsoldosok eltakarítása után, Swamp - a doki melletti házban tartózkodó stalkerek kijöttek és az úton mászkáltak -, meg Dead City-ben futottam bele kempingező Freedom katonákba a jobb felső sarokban akik később mászkáltak is másmerre, illetve némi alapos takarítás - élővilág, különösen pár sunyi bloodsucker és egy nagy halom zsoldos - után még darkscape is) vannak vagy lesznek kisebb felderítő Stalker csoportok. Még construction yard-on is szaladtam bele a banditák és burer-ek meg zsoldosok kitakarítása után pár nappal vígan piknikező stalker trióba meg egy vadászó csapatba is akik a vadröffencseket takarították el lelkesen. Ami kimaradt a Radar (ez öl míg ki nem kapcsolja az ember a brain scorcher-t), Pripyaty, Countryside, Metal factory és ChNNP.

    megtorlo222:
    Amennyiben Yantar-ba már eljutottál úgy oda is be tudsz már menni (mivel Yantar-ban tartózkodik egy kutató aki oda küld el egy feladat végrehajtása miatt).

Új hozzászólás Aktív témák