Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sagajr78

    tag

    válasz Habugi #3424 üzenetére

    Habugi:
    Vannak ilyen szép apró csodái a játéknak mikor csak úgy talál az ember csak merger-rel előállítható artifactot az úton. De az még jobb mikor olyat talál ami még úgy sem állítható elő. :D

    Construction Yard-on nincs Stalker vezető, csak egy kereskedő aki nem tartozik semelyik frakcióhoz. Ő a térkép alján található meg nagyjából középtájon egy épületben (épület előtt két stalker dekkol, még a nagyon alap típusból).

    Egész jó cuccai vannak csak nem biztos, hogy túléli a beszélgetéseteket, mert kicsit tőlük északra van egy szivattyúállomás ahol dekkol 2 burer (köpeny nélküli, egész rondák szegények) akik mániája, hogy a játékos mozgására felélénkülő kutyák (akikkel szemben ellenségesek) miatt kijönnek onnan és akkor már a kutyák mellett egy füst alatt elintézik az egész ott állomásozó Stalker csapatot. Szóval előbb őket kell kinyírni biztos ami biztos alapon a nyugalom érdekében.

    Az első feladata, hogy a rádiója megszereléséhez gyűjtsön össze a játékos két dolgot (javító készlet meg a szivattyútelep egyik épületében ledobott másik alkatrész) amikhez nem lesz quest marker csak szóban elmondja merre érdemes keresni azokat. Jutalom, hogy megmondja a Yard-on lévő mercenary bázis jelszavát így bántatlanul lehet bemenni boltolni az ottani kereskedővel (csak a kapusnak be kell mondani a jelszót).

    A második feladata meg visszavinne a SIN fickók lakta vidékre és ott is a hajókhoz (amiket egy rakás zsoldos véd). Ezt már nem csináltam meg neki, így nem tudom mi a jutalom és hogy lesz vagy sem további feladata.

    A yantari kutató csak egy feladatot adott sajna a forest-be. Cserébe onnan lehet a banditáktól egy rakás üzemanyagot elhozni aki arra vágyik (van ott a tanyájukon 3 kanna üzemanyag is).

    Visszatérés Pripyaty-ból... Biztos vissza tudsz menni mert vezetnek onnan utak kifelé. A bejutás is csak azért volt körülményes mert épp tisztogatást végzett a sereg ezért nem lehetett használni a szokásos útvonalakat. Ha a monolith jelentette problémát ott orvosolod, akkor szerintem megnyílnak az utak. Én speciel nem próbáltam visszamenni onnan, hajtott előre a cél közelsége. :D

Új hozzászólás Aktív témák