Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kimmuriel

aktív tag

válasz Vladi #3453 üzenetére

De van Dark Valley-ban is blowout... És igencsak gyorsan kell kapkodni a virgácsot, hogy időben beérj a Freedom bázisra! Nekem csak azóta van blowout, mióta Yantar-ban jártam, addig egy se volt, most viszont 3 Agroprom-nál, 2 Garbage-nél, 1 Cordon-nál, 2 Dark Valley-ban. Hirtelen ezekre emlékszem.

Egyébként itt-ott eléggé bugos a blowout-ok kezelése, például volt egy stalker csapat, akik kinn ücsörögtek a szabad ég alatt, és a blowout után ugyanúgy elvoltak, mintha mi sem történt volna.
    A másik ilyen nagy hülyeséggel akkor szembesültem, amikor Garbage felől mentem át Cordon területére, amikoris megint jött egy blowout. Gondoltam milyen mázlista vagyok, hogy épp egy kőépületben adta be a játék, így ki se kell tennem a lábam, majd megvárom ott, amíg elmúlik. A stalkerok is behúzódtak az épületbe, lecsüccsentek a földre, és megvárták az "égi áldás" végét. Aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy én megmurdeltam, ők meg szépen kisétáltak... :W Szóval ha nem a kijelölt helyre mész be, akkor tuti halott vagy. De például a Freedom bázison nem a kőépület, hanem a vasúti kocsi volt kijelölve menedéknek... Tiszta baromság!

• remington2

senior tag

válasz Vladi #3453 üzenetére

"Yantar - Agroprom 100%"

Ez tényleg így van. Akárhányszor mentem át (és az agropromi mocsár mellett haladtam visszafelé, a stalkerek bázisához), mindig elkapott egy. De legalább a kitörések alkalmával a mocsár fölötti ég és a felhők, napsugarak és hangok elképesztően jól sikerültek.

Észrevettétek, hogy ilyenkor (Agropromban elsősorban, Stalker bázison) a bebújó NPC-k közül egy mindig elhalálozik? Sorba beállnak a "pincébe", a mechanik melletti ajtó alatt, de mire odaérek, egy mindig elpusztul, és nem tudom, miért. Agyonnyomnák a többiek?

Új hozzászólás Aktív témák