Hirdetés
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Rugdossa az AI-t az AMD, mintha nem lenne holnap
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- BIOS topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
"a javítások hoztak némi javulást a játékmenetben, de a sok bugnak nevezett dolog és AI hivatkozás inkább az egyes konfigurációk adottságai, illetve gyengeségéből adódó problémák, mint a játékkészítés során esetlegesen felmerülő hozzánemértés. A javítások leginkább csak optimalizálták, ha jobban tetszik összefésülték a világ játékosainak gépparkját, a zökkenőmentes felhasználás érdekében."
Akkor az, hogy a játék 1.5.05-ig gyakran fagyogatott, nem tudtam továbbvinni yantar után (mert random megadta magát), és ha valamilyen oltári szerencse során átküzdöttem magam Red Forestbe, akkor sem "átugrottam, hurrá" örvendés volt, hanem fagyás, nem a játék, hanem a gépem, illetve - értelmezve a hozzászólásod - az én hibám? És hogy lehet, hogy utána - felrakosgatva a patcheket, megszűntek a hibák (na jó, most gondolom GSC embereire vakolat hullott, innen kérek elnézést
)? A gépem nem változott, tehát vagy (1) a CS változott közben Skynetté, és írta át magát, vagy (2) a patchek javították meg, vagy (3) az nvidia driver.
Új hozzászólás Aktív témák

- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Fotók, videók mobillal
- Rugdossa az AI-t az AMD, mintha nem lenne holnap
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)? A gépem nem változott, tehát vagy (1) a CS változott közben Skynetté, és írta át magát, vagy (2) a patchek javították meg, vagy (3) az nvidia driver.