Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A jövőre utal a CoD: Black Ops 7 egy új beállítása?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
válasz
proci985
üzenetére
Nekem az tűnt fel, hogy Limanszkban az egyik fazon tud upgradelni, meg javítani. Az elhagyott kórházban ilyesmi eszembe sem jutott. Már csak tovább akartam jutni.

Végigjátszottam, de hogy, ilyen nincs. De mégis van. Nézem, hol van az a szerencsétlen Strelok. Hát nem lent a csernobili terepen, ahol lövik egymást, mint állat? Hogy került ez oda, mondom magamban, én oda nem tudok lemenni. Gyorsan keresgéltem, mert az emission mindig ilyenkor jött. Látom, hogy egy helyen le lehet ugrani, mert ki van szakadva a fal, ott éppen át lehet bújni. Valami törmelékre estem az életerőm és a páncél azonnal fuccsba ment, alig egy kis csíkocska maradt, mondom, nekem itt azonnal végem, mert sz@rrá lőnek.
Látom, hogy a monolit fazonok rám se hederítenek. Lövök rájuk, nem fogja őket a golyó (!!!). De ők sem lőnek rám, mintha ott sem lennék. Kedfves kis szkriptelt f@szik, óriási...Strelok meg ott állt, kezében egy fegyver és meg se mozdult. Aztán addig lőttem a pajzsát, míg meg nem szűnt..(a többit nem írom le, biztosan nem játszotta még végig valaki)
Ugye itt kezdődne az első rész, hogy Streloknak amnéziája van. De mi lett a mostani figurával? Kipurcant, vagy mi történik vele?
Új hozzászólás Aktív témák

- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
2-odjára OK lett, egy ilyen hibát még elnéz az ember egy játéknak.