Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VR topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmiki20
senior tag
válasz
remington2
üzenetére
Amikor már van Ventar-od, akkor adj nekik (én ~80ezret szedtem össze azzal, hogy leírtottam a katonákat. Ahányszor kilövöd őket, mindig újrateremtődnek. Ha szemben állsz a bázisukkal, akkor bal kéz felől a kerítésre van dőlve egy fa, ott észrevétlenül át lehet mászni, majd hátul be lehet ugrani a bázisuk udvarára. Onnantól meg sima ügy, mert csak ülnek a földön
céllövölde az egész. Lelődözöd mind, majd összeszedsz annyi puskát amennyit csak bírsz és elhagyod a bázist. Ne a kereskedőnek add a fegyókat, mert a a közelben van a szabadcsapatok (v kiknek) az állomáshelye 50ért odavisz egy kísérő, azon a bázison sokkal többet adnak a fegyverekért. Ja fegyverek mellett rengeteg életre és egyéb okosságra lehet szert tenni.
Új hozzászólás Aktív témák

- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- VR topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
céllövölde az egész. Lelődözöd mind, majd összeszedsz annyi puskát amennyit csak bírsz és elhagyod a bázist. Ne a kereskedőnek add a fegyókat, mert a a közelben van a szabadcsapatok (v kiknek) az állomáshelye 50ért odavisz egy kísérő, azon a bázison sokkal többet adnak a fegyverekért. Ja fegyverek mellett rengeteg életre és egyéb okosságra lehet szert tenni.