Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Azért a CS SGM mod sem mentes a bugoktól.
Agropromban kétszer is le kellett mennem a föld alá a stalkerek búvóhelyére.Pedig már egyszer felvettem a PDA-t, végignyomta a szöveget, utána csőből kijövet tűzharc, de furcsa volt, hogy a körkörös lépcsőn felmenve a felszín felé nem gyüttek a tűz-szellemek, sétagalopp volt.
Később odafent észrevettem, hogy ismét mutatja a feladatot. Mikor lementem, a PDA megérintése után újból végigmormogta a szöveget.
A csőből kijövet ismételten már nem támadtak meg emberek, de megérkeztek a tűz szellemek (mivel a lehető leggyorsabban felszaladtam és ládák már nem állták el az utamat, ezért nem égették le a gatyámat).
A hullák elég hamar eltűnnek itt is.
A többszöri feladatként kapott, hullámokban támadó mutánsok legyűrése kemény feladat, gondolom, hogy ez az SGM "nagy dobása" az alapjátékhoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák

- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,90% Akkumulátor
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest