Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- Hővezető paszták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben1
tag
hali én nemrég kezdtem el a clear sky-t.a lényeg a következő ugye megkaptam a küldetést hogy nyírjak ki mindenkit az autóparkolóban és várjam meg a segítséget, nos mindenki halott
de senki nem jön .a gps meg továbbra is oda mutat ilyenkor mit tegyek? letöltöttem a végigjátszást és abban se találtam ilyen feladatot
a másik hogy nyilván meg kell tisztítani a mocsarat a banditáktól csak az a baj hogy 4x!! ismétlem 4x belelövök néhány emberbe és semmi baja nem lesz csak maximum megsebesül (ami szerintem nagyon gáz egy shotgun lövésnél) tehát hogy lehetne hatásosan fellépni ellenük?
létszíves segítsen valaki!
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
a másik hogy nyilván meg kell tisztítani a mocsarat a banditáktól csak az a baj hogy 4x!! ismétlem 4x belelövök néhány emberbe és semmi baja nem lesz csak maximum megsebesül (ami szerintem nagyon gáz egy shotgun lövésnél) tehát hogy lehetne hatásosan fellépni ellenük?