Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeoos
tag
válasz
proci985
üzenetére
Nem fogok se szakmai, sem irodalmi filozófiálgatásokba bonyolódni ... éppen elég volt a hozzászólásodat végigolvasni.
Marha egyszerű a képlet. Találkozunk és megmutatom. Ennyi. Nem kell semmit elhinni, de kételkedni sem. Meg kell bizonyosodni és kész. Nincs itt semmiféle vita és nem kell egymást győzködni.
Amúgy koránt sem állítottam, hogy hibátlan lenne a játék alapkiadásban (lásd korábbi hozzászólásokat) ... én csak azt mondtam, hogy nálam röccenésmentesen futott és azok a dolgok amiket itt legtöbbször "bug" és "AI" jelzőkkel illetnek, annak legtöbbször teljesen más dolgokhoz van köze, mint a felemlegetett és előszeretettel használt szavak valós értelme. Más jelentést pedig nem tudsz a számba rágni, mert tudom mit beszéltem (kételkedés esetén meg egyszerűen visszaolvasok).
De szatírikusan úgy is mondhatnám, hogy a bugnak legtöbbször csak annyi köze van a játékhoz, minthogy a Bug egy ukrán folyó
Egyebekben egyáltalán nem írsz sületlenségeket, talán kicsit elragadott a hév és túlértelmezted a javítócsomagokról kiadott infókat.
Az is tény, hogy a játékostársadalom nem állt meg a kordon bejáratánál a patch-re várva.
De még a lövedékek bugossága is olyan dolog, hogy hinni a fejlövésben egy kicsit más mint valójában el is találni.
De ne vitatkozzunk, mert ennek már megint semmi értelme és nem szeretnék ismét egy olyan felesleges eszmecserébe bonyolódni, mint ma már megtörtént velem.
Ha hitetlen vagy, az a te dolgod ... ha megkívánsz győzödni róla, akkor állok elébe ... egyebekben én úgy gondolom nem egymás überelése itt a lényeg, főleg mert olyan dologról próbálsz velem vitatkozni, amit én sosem állítottam. Ha meg csak simán elbeszélünk egymás mellett, akkor mi értelme ennek az egésznek?Hardveres dolgokban pedig elég szigorú véleményem van, hiszen én nem csak a konfigurációk gyengeségében látok sok-sok hibát, de szerintem még az sem mindegy, hogy egy-egy ugyanazon tipusú alkatrészt kik, hol, hogyan és miből raktak össze. Ráadásul a tuningolásról is lesújtó véleményem van. Viszont hiszek a minőségben, nem keverem a szezont a fazonnal és szerintem nem csak a katalógusadatok határozzák meg az egész egység stabilitását és használhatóságát.
Új hozzászólás Aktív témák

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő