Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen TV-t vegyek?
- E-book olvasók
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
válasz
Ateszzero
üzenetére
Hát maga a környezet grafikája volt eddig durván megcsinálva, de az első stalker óta nem lett szebb a grafika csak többet eszik. Maga a fegyverek kidolgozása, fű kidolgozása elég gyérül néz ki, mintha műanyagból lenne a távcső meg a fegyverek. Az első stalker simán futott a gépemen a 2. már nem igazán akart normális eredményt mutatni, a 3. meg hát lehet el se fog indulni
Tele van bugokkal és hülyeségekkel, de itt inkább a hajmeresztő hangulaton van a hangsúly, igaz én eddig egyiket se vittem végig az elsőt meguntam azaz semmi nem vezetett rá hogy folytassam, a bátyjám tolta végig az 1-et, a CS-t meg félbehagyta mert sok hibája volt, azt azóta nem vette elő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Napelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- AliExpress tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Házimozi belépő szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 100% akku / 8 ciklus iStyle Garancia 2028. 10. 19-ig
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tele van bugokkal és hülyeségekkel, de itt inkább a hajmeresztő hangulaton van a hangsúly, igaz én eddig egyiket se vittem végig az elsőt meguntam azaz semmi nem vezetett rá hogy folytassam, a bátyjám tolta végig az 1-et, a CS-t meg félbehagyta mert sok hibája volt, azt azóta nem vette elő.
shield