Hirdetés
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
Persze mindig csak a kiskapuk keresése...
Én már alapelvből nem cheatelek semelyik játékban sem, ha valamit nem tudok elérni anélkül akkor inkább hagyom a fenébe, legfeljebb némi pihenő után nekifutok még egyszer és sikerülni szokott bármi legyen is az, persze van aminek sokszor kell nekifutni. De nem rontom a játékélményt
Lépten nyomon felfedezek benne újdonságokat már így több napnyi játék után is. Hihetetlen mit hagytam pihenni eddig... Ha ezt tudom már rég játszottam volna vele, lehet ha már régen elkapott volna a Fallout feeling magyarosítás sem lenne az SGM-hez, legalábbis nem tőlem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Építő/felújító topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Borderlands 4
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- BestBuy topik
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én már alapelvből nem cheatelek semelyik játékban sem, ha valamit nem tudok elérni anélkül akkor inkább hagyom a fenébe, legfeljebb némi pihenő után nekifutok még egyszer és sikerülni szokott bármi legyen is az, persze van aminek sokszor kell nekifutni. De nem rontom a játékélményt
Lépten nyomon felfedezek benne újdonságokat már így több napnyi játék után is. Hihetetlen mit hagytam pihenni eddig... Ha ezt tudom már rég játszottam volna vele, lehet ha már régen elkapott volna a Fallout feeling magyarosítás sem lenne az SGM-hez, legalábbis nem tőlem
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
shield