Hirdetés
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
shield
üzenetére
Szia Shield, van neked idod, hogy a Chernobyl Chroniclessel foglalkozz, ugy ahogy kertem ?
Ma ujra nekilattam kicsit forditgatni, mint mar emlitettem, nincs mar sok hatra, 3 allomany, ez azokban is szerencsere csak nagyjabol mind 2 soros szovegek.
A nevekkel sem fogok nagyon sokat vacakolni, amire van magyar megfelelo, azt mar leforditottam, amire nincs, azoknak majd en adok egy jol csengo magyar nevet es kesz.Lehet egyeseknek ez nem nagyon fog tetszeni, mert hat nem vag egybe a moddal, de igy jartak
-
törölt tag
válasz
shield
üzenetére
Az a gond hogy ilyenekből áll az egész. Misery alap az oké, de pár dolgot eltúloztak. Pl. a fegyver darabok meg javítás rész is rosszabb mint alap Misery-ben, meg sok ilyen apróság. Na meg van könnyű pénzforrás szeméttelepen, tudtommal nem megoldották hanem feltolták a mutánsokat a pályán...
Komolyan mondom a Legend Returns modon kívül (ami még mindig elmehet rossz irányba) nincs semmi értelmes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- EAFC 26
- RAM topik
- Autós topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Steam Deck
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- HP Omen gamer szék Citadel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő