Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Pánik a memóriapiacon
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Telda
addikt
válasz
Alienhun79
üzenetére
Jól néz ki, haza megyek kis is próbálom. Azóta játszottál vele, tudnál még írni róla kicsit?
-
hubai1979
őstag
válasz
Alienhun79
üzenetére
-
hubai1979
őstag
válasz
Alienhun79
üzenetére
Mély álomban voltam és most ébredtem fel.Cordonban amikor kilövöldözöd a civil zombikat,a halálhörgésük kurva jó.
Ha bármilyen mutánst lelősz,mindegyiktől el tudsz szedni valamilyen testrészt ,amit később eladhatsz elég jó pénzért.Én a második javítást nem tettem rá,mert akkor a fegyvereket nagyon olcsón akarják megvenni Zatonba,és drágán akarják eladni.Ha jól tudom az a javítás csak a bolti árakat javítja.Jól olvastam?Pelnek a magyarosítását tetted rá?Egyébként még annyit fűznék hozzá ,hogy Zatonba a hajón Bagoly mellett áll egy ürge ,aki akármilyen roncs fegyvert megvesz. -
rétisün
veterán
válasz
Alienhun79
üzenetére
basszus, így sose érek a modok végére
ja, az se lenne rossz, ha azért játszanék is néha 
meg kösz a tippet, begyűjtöm azért, lesznek még hosszú téli esték, amikor jól jön majd

-
törölt tag
válasz
Alienhun79
üzenetére
Na, meg is van a következő áldozat.
A csak statikus nekem meg pont jó, nem is támogatja a kártyám a dinamikusat. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Warhammer 40.000
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sorozatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- alza vélemények - tapasztalatok
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Ha bármilyen mutánst lelősz,mindegyiktől el tudsz szedni valamilyen testrészt ,amit később eladhatsz elég jó pénzért.Én a második javítást nem tettem rá,mert akkor a fegyvereket nagyon olcsón akarják megvenni Zatonba,és drágán akarják eladni.Ha jól tudom az a javítás csak a bolti árakat javítja.Jól olvastam?Pelnek a magyarosítását tetted rá?Egyébként még annyit fűznék hozzá ,hogy Zatonba a hajón Bagoly mellett áll egy ürge ,aki akármilyen roncs fegyvert megvesz.

A csak statikus nekem meg pont jó, nem is támogatja a kártyám a dinamikusat.
shield