Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
ViZion
üzenetére
Végre megvolt a helikopteres feketedoboz küldetés is. Nem gondoltam volna, hogy ilyen későn kapom meg, már attól tartottam, hogy valami bug miatt elmaradt. Az eltűnő hullák miatt ezen nem csodálkoztam volna.
Eggyel nem boldogulok, az Oázisossal. Bizonyítanom kell, hogy ez nem handabanda. Itt én is köbmétereset cuclizok a töküres PDA-térkép miatt.
Egy Oázist - a találtat - már elvittem a profnak, de ez a tudós telhetetlen. Ez az egy nyavalyás küldetésem maradt a PDA szerint.
Most menjek megint Pripjatyba, de kihez, mihez?
SPOILER:
Ahhoz képest, hogy a gázért nyugisan leereszkedtem Jantarnál, majdnem összecsináltam magamat. Méghogy kiürülnek a helyek és nincs több mutáns.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BestBuy topik
- Arc Raiders
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- BMW topik
- Mikrotik routerek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hamarosan érkezik az Atomic Heart utolsó DLC-je
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650, 100% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

shield