Hirdetés
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Szerintem is, vedd ugy, hogy ez a LA egy fejlettebb valtozata, mas tortenettel, ennyi.
Ha Stalker elmenyre varsz, akkor vedd elo a Spectrum Projectet, vagy a Way in Pripyat-ot, szamomra ezek adjak vissza a legjobban a Stalker erzest. Nemreg ujra vegigtoltam a Wind of Time-ot es a Space Anomaly-t is, sajna mindkettoben vannak nemszeretem dolgok.
Most a The project Medeirost fogom ujrajatszani, az vagany volt, valami banditas tortenettel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
shield