Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SaGa59

    őstag

    válasz ' Tzs , #33953 üzenetére

    Valóban, de nem úgy folytatás, ahogy gondolnánk. Más a főhős. Annyiban folytatás, hogy a Szövetség továbbra is létezik, és az O-Tudat klónjai ellen harcol, de most egy banditát kell irányítani, nem Gyigtyarjovot. Egyébként van egy első része is, ami a Szövetség ideje előtt játszódik. Nem a Gladiátor 2, az úgy tűnik a modder csapat ujjgyakorlata volt a trilógia második részéhez.

    Az első rész a Точка отсчёта (Kezdő pont, kiindulási pont). Vagy más forrásokban: Припять Точка Отсчёта (Pripjaty, a kezdet). Ezt eddig nem vettem észre, nem is nagyon lehetett kapcsolatot találni a modok oldalain köztük, mert a második rész leírásaiban nincs utalás az elsőre. Most, a harmadik résznél viszont határozottan fel van sorolva a három rész, mint egy összefüggő történetsor elemei. Korábban, amikor a fordításra érdemes modokat keresgéltem, ez is képbe került, de nem vettem észre, hogy kapcsolódik a Szövetség idejéhez, belenézni se volt időm. Akkor talán feltűnt volna…

    A második rész ismeritek két változatban is, a harmadik rész címe valami olyasmit jelent, hogy az Idő köteléke.

    Nem hiszem, hogy neki tudnék állni a fordításuknak, ma kezdem a következő regényt, ezt már más szerző írta, Hemul történetei elfogytak. Orosz fórumokon ez is fenn van a tíz legajánlottabb STALKER olvasnivaló között.

    [ Szerkesztve ]

    STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

Új hozzászólás Aktív témák