Hirdetés

2019. március 20., szerda

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-01-09 19:51:15

PROHARDVER!

Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#33951) Papa Joe válasza shield (#33950) üzenetére


Papa Joe
(újonc)

Shield!
Megköszönném, ha át tudnád dobni. Csak találok hozzá tartozó verziójú játékot is valamerre... :C
donneralmandar@gmail.com.
Előre is nagyon köszönöm!!!!! :R

(#33952) shield válasza Papa Joe (#33951) üzenetére


shield
(Topikgazda)

Parancsolj! A száma jelzi a mod verzióját.
CoC 1.2.24.25
Ehhez közeli verzió számú modot keress.

S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://stalkermods-hun.atw.hu/> http://www.stalker.nhely.hu/ > http://stalker.esy.es/

(#33953) tzs182


tzs182
(fanatikus tag)

SaGa, csak nem megjelent a régóta várt Szövetség idejevégleges verzió? [Az első 20 perc - gameplay]

és már tölthető is... :R [S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat - Связь Времён (2018/RUS/RePack by SeregA-Lus)]

:))

[ Szerkesztve ]

S.T.A.L.K.E.R. Mod ajánlók: http://tzsweb.net/category/mod-mania/s-t-a-l-k-e-r/

(#33954) tzs182 válasza tzs182 (#33953) üzenetére


tzs182
(fanatikus tag)

""Referenciapont", "Szövetség idő", és most a történet utolsó része az "Idő összekapcsolása".

Miért van így?

Mivel az események került sor az első két rész láthatatlanul kapcsolódnak, és közös ötletek és a közös résztvevők ... A fő karakter a végső része ennek a rabló pasa fogott örvény a kapcsolódó eseményeket minden, ami történik Pripjaty ... Pashka egy intelligens és jól olvasható srác. Bár egy gengszter-környezetben nevelkedett, egy jó tudományt kapott egy korábbi tudóstól, aki a banditákhoz csatlakozott. Az utolsó része a projekt akkor felel meg, mint a régi, jól ismert karaktereket, valamint újakat. Akkor találkozik a trilógia első két részének főszereplőjével - Degtyarev. Megtanulod, hogy mit ért véget a projekt „Twins”, miért van szükség a három kulcs, és azok nincsenek lezárva, akkor megtudjuk, a projekt „Amazon” megtudjuk, milyen egyszer tárolódnak a titkos boltívek a növény Jupiter, akkor keresse meg a titkos archívumok SBU lehet tanulni néhány titkot a Red Forest, dolgozni az O-tudat, készen van olyan műveletek a Szövetség, beleértve a titkos, megismerhetik a múltban sok karakterek.

Látni fogja az új rendellenességeket és új tárgyakat. És nagyon gyakran választania kell, hogyan kell eljárni. Előfordul, hogy a választás nem egyértelmű, de ez függ a sorsa mások és a saját, talán nem is azonnal, de ez a jövőben. Ez a történet az emberek közötti összetett viszonyról, ez egy történet a múltról és a jelenről. Ez egy történet a választásról, mert nincs sors, kivéve azt, amit magunknak teremtünk .. dolgozni az O-tudatosságon, részt venni a Szövetség egyes műveleteiben, beleértve a titkosokat is, tanulni sok karakter múltjáról. Látni fogja az új rendellenességeket és új tárgyakat. És nagyon gyakran választania kell, hogyan kell eljárni.

Előfordul, hogy a választás nem egyértelmű, de ez függ a sorsa mások és a saját, talán nem is azonnal, de ez a jövőben. Ez a történet az emberek közötti összetett viszonyról, ez egy történet a múltról és a jelenről. Ez egy történet a választásról, mert nincs sors, kivéve azt, amit magunknak teremtünk .. dolgozni az O-tudatosságon, részt venni a Szövetség egyes műveleteiben, beleértve a titkosokat is, tanulni sok karakter múltjáról. Látni fogja az új rendellenességeket és új tárgyakat. És nagyon gyakran választania kell, hogyan kell eljárni. Előfordul, hogy a választás nem egyértelmű, de ez függ a sorsa mások és a saját, talán nem is azonnal, de ez a jövőben.

Ez a történet az emberek közötti összetett viszonyról, ez egy történet a múltról és a jelenről. Ez egy történet a választásról, mert nincs sors, kivéve azt, amit magunknak teremtünk .. és talán nem azonnal, de a jövőben. Ez a történet az emberek közötti összetett viszonyról, ez egy történet a múltról és a jelenről. Ez egy történet a választásról, mert nincs sors, kivéve azt, amit magunknak teremtünk .. és talán nem azonnal, de a jövőben. Ez a történet az emberek közötti összetett viszonyról, ez egy történet a múltról és a jelenről. Ez egy történet a választásról, mert nincs sors, kivéve azt, amit magunknak teremtünk ..

Jellemzők:
- A módosítás minden karaktere halandó. Csak nagyon kevés esetben, az egyéni karakterek ideiglenesen halhatatlanságot kapnak.
- AtmosFear 3 és STCoP Weapon Pack 2.5. Az AtmosFear 3 elhagyta az opciók menüt. Tehát mindenki képes beállítani az időjárást és a jelenségeket, ahogyan tetszik.
- A fő telek változékonysága. Válassza ki, hogyan kell gyakran csinálni. A választás ugyanolyan egyértelmű lesz, mint amilyen nincs,
és egyes esetekben hatással lesz a fő telek jövőbeli átjutására.
- Új egyedi anomáliák.
- Új karakterkészletek.
- Szomjazik a főszereplőnek. Az élelmiszer és az orvostudomány (kivéve a kötszereket) fokozatosan nő a szomjúság. Az energia használata csökkenti a szomjúságot. A főszereplő egy üvegedényt fog tartalmazni, amelyet három fogadásra terveztek. Töltsön be egy pohár vizet a kereskedők és néhány stalkers. Továbbá csökkentheti a szomjúságot azáltal, hogy egy bizonyos műtárgyat helyez az övre.
- Mivel a főhős egy bandita, egy lopási képességet vezettek be a módosításba. A főszereplő minden ellenséget ellophat, de a legtöbbjük csak egyszer. Ahhoz, hogy megkapja a lopás kezdeti készségét, meg kell adnia a tanfolyamot. A további "továbbképzés" automatikusan megtörténik, és attól függ, hogy a stalkerek sikeresen loptak-e.
- Saját hangja bizonyos játék pillanatok és cutscene.
- Az elért eredmények nagyszerű rendszere, amely az "Egyenként az ő művei szerint" alapul. Az elért eredmények feltételesen pozitív és negatív részekre oszthatók. A pozitív játékosok bónuszt kapnak. Az esetleges károkozás negatív eredményei, kivéve erkölcsi szempontból, a játékos nem alkalmazható. De nem az a tény, hogy egy játékos kaphat minden eredményt. Korábban minden lehetséges eredmény, amelyet a játékos képes megtekinteni a PDA-ban.
- Free play.

Helyszínek:
• Major játékok: Jupiter, Limansk szomszédsága (egyesült helyek Lymansk és Red Forest), Bar, Laboratórium X-5, Radar. E helyszínek némelyikét kissé újratervezték a projekt igényeihez.
• Frepleynye: Chernobyl NPP, Dark Hollow, Army raktárak, United Pripyat."

Mit gondolsz, a könyvek után előfordulhat, hogy foglalkozol majd vele? :)

[ Szerkesztve ]

S.T.A.L.K.E.R. Mod ajánlók: http://tzsweb.net/category/mod-mania/s-t-a-l-k-e-r/

(#33955) rétisün válasza tzs182 (#33953) üzenetére


rétisün
(PH! nagyúr)

:C a Szövetség ideje az egyik legjobb mod, amivel játszottam

good hunting, stalker.... Ron Swanson for president! (-: eladó bringás cuccok: https://bolha.testbike.hu/clList/userCls?uid=12723

(#33956) tzs182 válasza rétisün (#33955) üzenetére


tzs182
(fanatikus tag)

Bizony, az egyik legjobb! Igen jónak ígérkezik a befejező rész is :) (Sorry amúgy a gugli trenszlét-ért)

[ Szerkesztve ]

S.T.A.L.K.E.R. Mod ajánlók: http://tzsweb.net/category/mod-mania/s-t-a-l-k-e-r/

(#33957) SaGa59 válasza tzs182 (#33953) üzenetére


SaGa59
(őstag)

Valóban, de nem úgy folytatás, ahogy gondolnánk. Más a főhős. Annyiban folytatás, hogy a Szövetség továbbra is létezik, és az O-Tudat klónjai ellen harcol, de most egy banditát kell irányítani, nem Gyigtyarjovot. Egyébként van egy első része is, ami a Szövetség ideje előtt játszódik. Nem a Gladiátor 2, az úgy tűnik a modder csapat ujjgyakorlata volt a trilógia második részéhez.

Az első rész a Точка отсчёта (Kezdő pont, kiindulási pont). Vagy más forrásokban: Припять Точка Отсчёта (Pripjaty, a kezdet). Ezt eddig nem vettem észre, nem is nagyon lehetett kapcsolatot találni a modok oldalain köztük, mert a második rész leírásaiban nincs utalás az elsőre. Most, a harmadik résznél viszont határozottan fel van sorolva a három rész, mint egy összefüggő történetsor elemei. Korábban, amikor a fordításra érdemes modokat keresgéltem, ez is képbe került, de nem vettem észre, hogy kapcsolódik a Szövetség idejéhez, belenézni se volt időm. Akkor talán feltűnt volna…

A második rész ismeritek két változatban is, a harmadik rész címe valami olyasmit jelent, hogy az Idő köteléke.

Nem hiszem, hogy neki tudnék állni a fordításuknak, ma kezdem a következő regényt, ezt már más szerző írta, Hemul történetei elfogytak. Orosz fórumokon ez is fenn van a tíz legajánlottabb STALKER olvasnivaló között.

[ Szerkesztve ]

STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

(#33958) tzs182 válasza SaGa59 (#33957) üzenetére


tzs182
(fanatikus tag)

Köszi, hogy utánanéztél!
Gondoltam, hogy egyenlőre nem számíthatunk fordításra, tudom, hogy most a könyv sorozat az első.
Csak érdekelt, hogy azért reménykedhetünk-e :)
(Angolul nem jelent meg ez a 3. rész? Korábban mintha olvastam volna, hogy RU/ENG verzió lesz)

Egyszer jó lenne magyarul végigjátszani a trilógiát :D

[ Szerkesztve ]

S.T.A.L.K.E.R. Mod ajánlók: http://tzsweb.net/category/mod-mania/s-t-a-l-k-e-r/

(#33959) rétisün válasza tzs182 (#33958) üzenetére


rétisün
(PH! nagyúr)

"Egyszer jó lenne magyarul végigjátszani a trilógiát"

én örülnék, ha csak a 3. rész fordítása beleférne SaGa idejébe. de sajnos nem kívánságműsor :(

good hunting, stalker.... Ron Swanson for president! (-: eladó bringás cuccok: https://bolha.testbike.hu/clList/userCls?uid=12723

(#33960) rétisün válasza tzs182 (#33953) üzenetére


rétisün
(PH! nagyúr)

ez valami regisztrálós oldal? anélkül nem enged tölteni, vagy én bénázok nagyon.....

good hunting, stalker.... Ron Swanson for president! (-: eladó bringás cuccok: https://bolha.testbike.hu/clList/userCls?uid=12723

(#33961) SaGa59 válasza rétisün (#33960) üzenetére


SaGa59
(őstag)

Igen, a letöltéshez és a hozzászóláshoz regisztrálni kell. Innen reg nélkül is lehúzható a torrent.

STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

(#33962) rétisün válasza SaGa59 (#33961) üzenetére


rétisün
(PH! nagyúr)

köszi! :R

good hunting, stalker.... Ron Swanson for president! (-: eladó bringás cuccok: https://bolha.testbike.hu/clList/userCls?uid=12723

(#33963) Walter


Walter
(újonc)

Hello. A dacolva a halállal 1 telepítése közben a localization fájlnál egy olyan hibát ír ki,hogy a fájl korrupt. Én nekem van ez a probléma egyedül? Valaki segítsen!

Az élet olyan mint egy csomag elsősegély doboz... Nem tudod mit kezdj vele

(#33964) Walter válasza Walter (#33963) üzenetére


Walter
(újonc)

lejárt a szerkesztés sorry. Ezt a hibát minden egyes mp fájlnál is kiadja,tovább nem néztem :/
EDIT: tzs verzióját szedtem le

[ Szerkesztve ]

Az élet olyan mint egy csomag elsősegély doboz... Nem tudod mit kezdj vele

(#33965) #87082240 válasza Dhampir (#33941) üzenetére


#87082240
(törölt tag)

Az a szovjet harmonikaszó az orosz himnusz. ;)

(#33966) kekeeci válasza #87082240 (#33965) üzenetére


kekeeci
(senior tag)

Nem orosz, szovjet. Nagy különbség.

kekeeci (waltzer) R†P: Project Torque, LevelR & HEAT Online :(      "Kívánom, hogy a víz amit talál ne világítson a sötétben. (May the water you find in the desert not shine at you in the dark.)"

(#33967) Papa Joe válasza Walter (#33963) üzenetére


Papa Joe
(újonc)

Shield!
Nagyon köszönöm a CoC magyarítást, elvileg van is hozzá verzió fent az MODBB-n. :DD

Walter!
Ugyan ezzel szenvedtem, fentebb egy pár bejegyzéssel. Nekem mindegy volt, hogy honnan szedtem le, de telepítésnél nem volt szabad engedni neki, hogy a Start menüben mappát hozzon létre, mert az tartalmazni fog ciril betűket is, és az nem tudod átírni.

(#33968) kekeeci válasza Papa Joe (#33967) üzenetére


kekeeci
(senior tag)

Nekem onnan érdekes a dolog, hogy telepítést ír, tzs oldalán tömörített 'bemásolós' verzió van...

kekeeci (waltzer) R†P: Project Torque, LevelR & HEAT Online :(      "Kívánom, hogy a víz amit talál ne világítson a sötétben. (May the water you find in the desert not shine at you in the dark.)"

(#33969) #47205632


#47205632
(törölt tag)

Hali.
Valaki játszik még ezzel a játékkal? 5 éve toltam utoljára, bár akkor elég masszívan. Lehet megint bele kellene kezdeni, nem emlékszem semmire belőle, szóval mintha új lenne. :DDD Vannak itt még tagok abból az időből?

Alapjátékkal nem szórakoznék már, valami modolt kellene és mindenképpen magyar. És csak CoP-ra épülő, mert ez volt akkoriban is stabil és valamire való.

(#33970) kekeeci válasza #47205632 (#33969) üzenetére


kekeeci
(senior tag)

Nézd meg az összefoglalót. :Y

kekeeci (waltzer) R†P: Project Torque, LevelR & HEAT Online :(      "Kívánom, hogy a víz amit talál ne világítson a sötétben. (May the water you find in the desert not shine at you in the dark.)"

(#33971) Timstrike válasza #47205632 (#33969) üzenetére


Timstrike
(lelkes újonc)

Hali!
Én játszom vele,igaz hogy nem magyar forditással, de az angol sem rossz ha van türelmed a google fordítót használni.
Itt már írtam róla.
[link]

(#33972) Antonius1978 válasza Timstrike (#33971) üzenetére


Antonius1978
(PH! addikt)

Elfelejtetten neked ennek kapcsan visszajelezni, probaltam telepiteni a modot, es nem sikerult, valami hiba miatt, azaz lehet hogy utanna nem indult el, mar nem emlekszem.Nem ertem miert,lehet valami cirillbetus marhasag miatt amire nem figyeltem esetleg ? Habar nem hinnem, mert a CoC nem orosz mod, ha jol emlekszem, ez RobberBaron egyeni modja volt, amit egyedul butykolt, es ugy latszik utolag sokan beszalltak a buliba...jah, es eredeti COP-m van.

Ugyanekkor probaltam telepiteni a Dacolva a halallal-t, Saga59 forditasaban, de az sem sikerult...ott mar esetleg tenyleg lehet hogy valami cirillbetus dolog miatt esetleg.Habar csak sztalkerkedni akartam, mert Saga59 leirasabol rajottem, hogy mar vegigvittem a modot, valoszinuleg mar akkor amikor leforditotta...

Valaki nem tudja esetleg, hogy hogyan tudom angol nyelvuve tenni a We are not alone - Holdsztalkert ? Talaltam egy stabil ruszki valtozatot valahol, de cirill es metod jelentkezik a kepernyon :C

TZS ha majd meg teszteled a Turult par perc erejeig, akkor kapcsold be a dinamikus harci zenet, kivancsi vagyok, hogy mennyire tetszik a harci zene amit valogattam,ne feledd el.

Dorothy : TZS oldalan talalsz egy rakas fasza modot, amelyek le vannak forditva magyarra...[link]
Nem rangsorolom oket, de ha mas palyakra es eltero tortenetre vagysz, akkor a Way in Pripjat,Spectrum Project es a Wind of time-ot probald ki eloszor szerintem,esetleg ide sorolhatom a Gladiator/Szovetseg idejet, ha viszont az alapjatekhoz hasonlo, de bovitett modokat akarod, akkor probald a tobbit.

(#33973) Timstrike válasza Antonius1978 (#33972) üzenetére


Timstrike
(lelkes újonc)

"Elfelejtetten neked ennek kapcsan visszajelezni, probaltam telepiteni a modot, es nem sikerult, valami hiba miatt, azaz lehet hogy utanna nem indult el, mar nem emlekszem.Nem ertem miert,lehet valami cirillbetus marhasag miatt amire nem figyeltem esetleg ? Habar nem hinnem, mert a CoC nem orosz mod, ha jol emlekszem, ez RobberBaron egyeni modja volt, amit egyedul butykolt, es ugy latszik utolag sokan beszalltak a buliba...jah, es eredeti COP-m van."

Lehet,hogy sérült a letöltés.Én is kétszer töltöttem le ezért mindkét verziót,az 1.4.22. meg a béta 1.5 R6.
A teljes módosítás egy 7-zip archívumban található. Egy frissebb 7-zip-et használj az ellenőrzéshez meg kicsomagoláshoz, mivel a 7-zip régebbi verziója sérültnek fogja jelezni az archívumokat.
Kicsomagolod a S.T.A.L.K.E.R .: Call of Chernobyl.7z-t egy ismert helyre de ne a Call of Pripyat mappában. Ha a Windowsod felhasználói fiókja nem rendelkezik felügyeleti jogosultságokkal, azt javasolják, hogy ne telepítsed a C: meghajtóra. A leirásban meg felhivják a figyelmet a Visual C++,Direct X meg OpenAl frissitésére vagy letöltésére, ha gondok vannak.
Tapasztalatból ajánlom csak a fontosabb vagy kedveltebb addonok használatát mert sok addontól be crashel a játék.Eleinte én is minden valamire való addont bepakoltam és már eléggé előrehaladott karakteremmel a mentéseket nem tudtam használni csak ha új játékot kezdtem.
Megéri bütykölni vele mert nagyon jó meg szorakoztató mód. :K

(#33974) rétisün válasza #47205632 (#33969) üzenetére


rétisün
(PH! nagyúr)

" Vannak itt még tagok abból az időből?"

én vagyok, bár leginkább csak read only üzemmódban, alig játszok már.....

good hunting, stalker.... Ron Swanson for president! (-: eladó bringás cuccok: https://bolha.testbike.hu/clList/userCls?uid=12723

(#33975) Blizzardking válasza #47205632 (#33969) üzenetére


Blizzardking
(őstag)

Legjobb játék a világon.

"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."

(#33976) DEARevil


DEARevil
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Látom nem igazán erről szólt mostanság a fórum.

A CoC-hoz szeretnék egy kis segítséget kérni. Amikor megtalálom a kívánság teljesítőt. Kiválasztok egy választ, de kapok két küldetést. Az egyik találjam meg a rejtett Monolith bázist, és mennyek északra a generátorokhoz. Mind a két helyen ugyanaz a bajom, nem találok vagy nem emlékszek utalásra, hogy mi alapján találhatnám meg a kódot a generátorokhoz, és a monolith bázisnál is csak a kívánság teljesítőre mutat a feladat jelző. De sajnos nem tudok mit kezdeni vele.

Esetleg valami nem pontos iránymutatást tudtok adni?

(#33977) DEARevil válasza tzs182 (#33956) üzenetére


DEARevil
(fanatikus tag)

Van hozzá magyarítás is?

(#33978) Dhampir válasza #87082240 (#33965) üzenetére


Dhampir
(PH! félisten)

Valaha teli torokból harsogtuk. :)

Jer, kapsz egy kis honi "Stalker"-nótát is. :D

[ Szerkesztve ]

(#33979) Laris válasza Dhampir (#33978) üzenetére


Laris
(kvázi-tag)

Erre a rendszerre is ráférne, ilyen közösség összetartó " Stalker " nóta.

(#33980) tzs182


tzs182
(fanatikus tag)

rétisün: igen. Én is örülnék, ha csak a 3. rész beleférne, de erre sajnos nem mostanában fog sor kerülni.

Papa Joe, Walter: azt hiszem ideje átírni az ajánlót és felhívni a figyelmet a cirill betűs problémára. Köszi!

kekeeci: írtam neked PÜ-t.

Antonius1978: oké, ki fogom próbálni, jövő héttől több időm lesz úgy néz ki mindenre már. :)

Dorothy: nézz körül az oldalamon, hátha találsz valamit, vannak jó mod-ok, vagy az összefoglalót is átnézheted. :)

DEARevil: Ehhez [A Szövetség ideje] van, további infó: [link]

[ Szerkesztve ]

S.T.A.L.K.E.R. Mod ajánlók: http://tzsweb.net/category/mod-mania/s-t-a-l-k-e-r/

(#33981) offnine


offnine
(újonc)

Sziasztok!
Látom itt is megy a COC, ezért feltenném itt a kérdésem :)
Adott egy 1.4.22-es COC,Warfare moddal...
Célom az hogy likvidáljam a monolitot és ehez be kéne jutni a Monolith war labba,de 2 ajtó is blokkolja utam, az eggyik a kódos(jelszóval próbáltam,nem nyílt ki de gauss trükkel sikerült),a második pedig azt írja hogy "someone holding the door"...hogy lehetne ezen az ajtón átjutni? olvastam hogy story modba minden jönne magától, de nem szeretném újra kezdeni ezért...

(#33982) Dhampir válasza Laris (#33979) üzenetére


Dhampir
(PH! félisten)

Meg jó lenne néha több német, olasz, portugál, francia, orosz nyelvű stb. minőségi zenéket is hallani a rádióműsorokban, ritka kivételtől eltekintve zenei téren nagyon egysíkúnak tűnik a sugárzás.

(#33983) Antonius1978


Antonius1978
(PH! addikt)

Az a hibauzenet a CoC telepitese utan...

(#33984) tzs182 válasza SaGa59 (#24774) üzenetére


tzs182
(fanatikus tag)

[Suttogások völgye]

Nem tudom megkaptad-e a választ már, de mutatom inkább: [link]
[link]

Aarpok tanácsa Feledékenynél (a lábon lövés) igen jól jött, fogalmam sem volt, hogy húzzam ki belőle a megoldást.

Lehet nem találtam meg minden korábbi posztot, ezért kérdeznék.
Az iránytű-t megkaptam a toronyból snorkok-ra lövöldöző emberkétől. Most odaérek a szabadság bázisára, kéne egy iránytű, meg mikrochip a speckó detektorhoz ("Teszla" Miska küldetése ez). Igen ám de mire ideértem eltűnt az iránytű! Hol van most ez az iránytű meg a mikrochip?

[link] itt jártam most, de nem nyitják ki az ajtót. Az őr nem enged be.

[ Szerkesztve ]

S.T.A.L.K.E.R. Mod ajánlók: http://tzsweb.net/category/mod-mania/s-t-a-l-k-e-r/

(#33985) Walter


Walter
(újonc)

Hello! tudnátok egy kicsit segíteni? Dacolva a halállal 1. Annál a küldinél járok,hogy fogadtassam el magam szkadovszk lakóival. Mindenkinek csináltam már küldit,kivéve annak nem sikerült,aki a lépcső mellett ül :/ Következő: El kéne jutni janovba,de navigátor bszik elvinni,mert veszélyes. Ez a kettő nem megy a többi jó. Válaszokat köszönöm!

[ Szerkesztve ]

Az élet olyan mint egy csomag elsősegély doboz... Nem tudod mit kezdj vele

(#33986) Erdő válasza Walter (#33985) üzenetére


Erdő
(tag)

Úgy rémlik, hogy Janovba nem lehet átmenni. (Illetve csak csalással, de a játéknak tulajdonképpen az nem része.)

Wind of Time magyarítás: https://drive.google.com/drive/folders/0B73H3Id1W-adb2d4cnVZLTMxVXc

(#33987) SaGa59 válasza Walter (#33985) üzenetére


SaGa59
(őstag)

Janovba majd a végén indulsz el, amikor mindent teljesítettél. A lépcső mellett ücsörgő ipse Fürge? Vele éjjel lehet melóról beszélni, mert csempész a lelkem. Ugyan egész nap ott hetrázik a helyén, de melót csak éjfél és hajnali kettő között ad és csak akkor tudod leadni is.

STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

(#33988) Walter


Walter
(újonc)

Nem fürgére gondoltam,a földszinten lévő "Igéző"-re. Neki valami 2 barátját kellene megtalálnom. Fürgével most az a bajom,hogy nem tudom neki jelenteni a feladatot :/

Az élet olyan mint egy csomag elsősegély doboz... Nem tudod mit kezdj vele

(#33989) kekeeci válasza Walter (#33988) üzenetére


kekeeci
(senior tag)

Fürgének a feladat teljesítését is csak éjszaka lehet jelenteni, a lépcső alatti szerzet egyik haverja a mocsár keleti oldalán levő alagút keleti végénél a vízben, a másik maradványai a szennyvíztisztító és a déli fennsík közötti részen található.

kekeeci (waltzer) R†P: Project Torque, LevelR & HEAT Online :(      "Kívánom, hogy a víz amit talál ne világítson a sötétben. (May the water you find in the desert not shine at you in the dark.)"

(#33990) SaGa59 válasza Walter (#33988) üzenetére


SaGa59
(őstag)

Közben ő is eszembe jutott. A haverjait, ha az elején, miután egyedül maradtál, alaposan körülnéztél a Szkadovszk felé vezető út mellett, már meg kellett találd. Mármint a maradványaikat és a PDA üzeneteiket. Ha jól emlékszem, arrafelé van legalább az egyik, ahol az anomáliás tavacskától egy csatorna vezet a folyó felé, a folyó felőli végénél. Minden lyukba, csatornába bele kell kukkantani, mindegyikben találsz valami hasznosat. Vérszívó csápokat pl a radarállomás alatti csatorna belső végén, abban, ahol először találkoztál az összekötőddel. Az elején, a „saját csomagodban” talált cuccokat meg ne add el és ne is használd el, mert egy ponton nem tudsz nélkülük tovább jutni, mert elég fegyvert zsákmányolni vagy venni abból a típusból, meg a kajacsomagból, egészségügyi cuccokból, lőszerekből, gyakorlatilag esélytelen. Ebben a modban pénzre nem sok szükséged lesz, így a zsákmányolt, talált cuccokat érdemesebb bespájzolni pl a Szkadovszkon a saját ládádba. Erről a területről egyáltalán nem fogsz elmenni egészen a végéig, így mindig hozzá fogsz férni a cuccaidhoz.

STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

(#33991) Dhampir


Dhampir
(PH! félisten)

(#33992) sklopp válasza Dhampir (#33991) üzenetére


sklopp
(őstag)

:K

(#33993) Walter válasza SaGa59 (#33990) üzenetére


Walter
(újonc)

Köszönöm a segítséget! :) sikerült is,eljutottam addig,hogy Kriszt megtaláltam és le kell másolni a PDA-ját. Ebben is gondom akadt. Itt szórakozok már vele fél órája és nem találom mit kellene csinálni :/

EDIT: Bocsánat a sok segítség kéréséért :)

[ Szerkesztve ]

Az élet olyan mint egy csomag elsősegély doboz... Nem tudod mit kezdj vele

(#33994) tzs182


tzs182
(fanatikus tag)

Hát ez?!

[STALKER2]

[ Szerkesztve ]

S.T.A.L.K.E.R. Mod ajánlók: http://tzsweb.net/category/mod-mania/s-t-a-l-k-e-r/

(#33995) shield válasza tzs182 (#33994) üzenetére


shield
(Topikgazda)

Időnként megjelennek ilyen kis filmecskék, és ennyi.

S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://stalkermods-hun.atw.hu/> http://www.stalker.nhely.hu/ > http://stalker.esy.es/

(#33996) Dhampir válasza tzs182 (#33994) üzenetére


Dhampir
(PH! félisten)

Afféle rajongói filmes munka lehet, még nem az igazi. Viszont talán még jobban bejön, mint a paintballozás hangulatát idéző amatőr harciaskodás.

(#33997) Walter


Walter
(újonc)

Hello. Most én vagyok hülye,vagy a dacolva a halállal 1-nek az a vége,hogy noé előttem terem? Hány vége van ennek a modnak? :))

Az élet olyan mint egy csomag elsősegély doboz... Nem tudod mit kezdj vele

(#33998) SaGa59 válasza Walter (#33997) üzenetére


SaGa59
(őstag)

Ez az egy. Illetve lehet még olyan vége, hogy meghaltál valamikor. És igen, az a vége, hogy Noé megmenti az életed… Én arra gondoltam, hogy lesz folytatása, van is, de már más karakterrel és nem függ össze a két történet… Szóval nem folytatás, csak egy legalább három részes sorozat egyes, egymással nem összefüggő részei.

Megjegyzem, az igazi sztalker történeteknek általában ilyen a befejezése. Örülsz, hogy életben maradsz és nem vagy nagyon lerobbanva. A jobb regényeknek is.

STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

(#33999) Walter


Walter
(újonc)

Mindenesetre nagyon izgalmas,és lekötő volt a mod,köszönöm tzs-nek az ajánlót! Ajánlom mindenkinek!! :R

Az élet olyan mint egy csomag elsősegély doboz... Nem tudod mit kezdj vele

(#34000) rétisün


rétisün
(PH! nagyúr)

pripjaty, ahogy (valószínűleg) még nem láttad.....

[ Szerkesztve ]

good hunting, stalker.... Ron Swanson for president! (-: eladó bringás cuccok: https://bolha.testbike.hu/clList/userCls?uid=12723

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.