Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ' Tzs ,

    senior tag

    Köszönöm az elismerést az oldalt illetően! :) (Igaziból még nagyon nincs kész, ez csak egy teszt verzió, de mostantól igyekszem majd újból teljes erőbedobással csinálni, mint régen. Meg lesz is még még miről írni, az se baj, ha valaki akar társulni, mert szerkesztő társat is keresek, de erről nem itt akarok offolni)

    hubai38: Köszönöm! :) Akartalak is keresni, jó, hogy jössz! Ha megengeded feltenném a Te verziódat is a linkek közé! Láttam korábban írtál itt róla (változtatások, miket állítottál stb.) és volt letöltési link is, ami idő közben behalt. Ha megkérhetlek ezt a kis leírásod egy működő letöltő linkkel el tudod juttatni nekem? Mondjuk írj itt PM-et. Köszi!

    awacs: Örülök, hogy így gondolod, köszi! :) Lehet nem mindenkinek tetszik, de én ilyen szájbarágósan szeretek írni, hogy tényleg mindenki megértse! :)

    Antonius1978: Köszönöm neked is! :) Természetesen jöhet a mod! Csak kérnék majd infókat, képeket, ha van videót is esetleg. (Látod, hogy kb hogy szeretem az ajánlókat megírni, hasonlóképp gondoltam a felépítést továbbra is.) Bármilyen mod jöhet amúgy, az hogy a logó kép az én 5 kedvenc játékomból van, az csak egy dolog! :D (Tehát szívesen kiteszem az ajánlót, de szerintem erről majd PM-ben beszéljünk, nem akarok ide offolni.)
    Igen, hát bőven lesz még mit pótolnom, RtCW, Half-Life ügyben is. De elsőként a S.T.A.L.K.E.R. modokat akarom összeszedni természetesen! :)
    A 4 ajánlód jónak ígérkezik, nem emelném most ki egyiket sem, de ha küldesz PM-ben infókat, megreklámozom!

    (Amúgy majd kérni fogok itt egy kis segítséget, mert szeretném az összes lefordított, mindhárom témában kibeszélt modot publikálni! Aki úgy gondolja segítene jelezze PM-ben)

    shield: bocsánat, a linkeket kicsit állítgattam, hogy SEO szempontjából jobb legyen, így a véglegesek ezek: [Diverzáns - TzsWeb]] és a fordító keresés új linkje:[HELP] S.T.A.L.K.E.R. MOD FORDÍTÁS]
    Az ajánlók pedig innen érhetőek el:[S.T.A.L.K.E.R MODOK]

    [ Szerkesztve ]

    S.T.A.L.K.E.R. mod ajánlók: https://tzsweb.hu/category/mod-mania/s-t-a-l-k-e-r/

Új hozzászólás Aktív témák