Hirdetés

  • MG4 menetpróba

    ma Mindenképpen van fantázia az MG4-ben, az alapfeladatokat olcsón kipipálja, de többet akar nyújtani, mint amire képes.

  • Lenovo Essential Wireless Combo

    lo Lehet-e egy billentyűzet karcsú, elegáns és különleges? A Lenovo bebizonyította, hogy igen, de bosszantó is :)

Új hozzászólás Aktív témák

  • ' Tzs ,

    senior tag

    Aarpok, köszi, igazad van! Nekem is rémlik valami, de nem ugrott be, megnézem!

    shield, köszi a pakkot! Ez nagyon jól fog jönni, amikor megírom az ajánlást az oldalamon a Diverzánsról! :)
    Igen sikerült! Mégpedig a szolgálathoz! Elég sokat dolgoztam nekik, az összeesküvés után már be is vennének a csapatba. Ha jól emlékszem akkor sikerült hozzájuk csatlakoztatni Kószát, miután a "vizsgáld meg a területet egy fejlett detektorral" küldetés megvolt. Az animáliából kizuhanó Szolgálatos PDA-ját átadtam Shulgának utána már lehetett. De ha akarod pontosan utána nézek a mentésekből. (A lényeg, hogy minél több feladatot el kell vállalni nekik. Ha jól rémlik az előző játékban a Szabadsághoz is tudtam őket csatlakoztatni)

    Most érdekes a helyzet pripyatban, az alagút nagyon veszélyes a föld alatt! Még jó, hogy a lángszóró az egyik legjobb fegyver, nagyon nagy szükség van rá! A legkönnyebb fokozaton is kihívás a föld alatti pókokkal való küzdelem, lángszóróval viszont 2 mp alatt szinte minden szörnynek annyi, hehe még a Könyvtárosnak is a Metro 2033-ból :D Zulu minigun-jában csalódtam sajnos, el kellett adni... Nagyon gyenge volt, 800 töltényt kilőttem egy kisóriásra és semmi...nem lehet amúgy, hogy ebben a modban a fegyverek erejének beállításaival valami nem stimmel?

    Aztán egy jó tanács. A Monolith-ot nem érdemes csapatban megtámadni a sereggel, mert Cyborg-tól (asszem ez a neve a főnöknek) most vettem fel valami Kas*** -nem ugrik be mi az ezredes neve- kinyírásának küldetését a Monolith akarata címmel :) Viszont! Fontos, hogy amikor őt lekéseljük a mellette álló katona ne sérüljön meg, mert nagyon úgy néz ki, hogy az összes további pripyati küldetést bukjuk. A mosodába visszérve mindenki pirossá válik és senki nem áll szóba többet velünk. Ezt a Monolith-os dolgot remélem még lehet majd csinálni, mert érdekelne hova vezet ez a szál :) (Amúgy érdekes, hogy a Prométheusz filmszínháznál a 20 monolith-osból 10 zöld a másik 10 ellenség eleinte. Az ezredes kinyírása után viszont mindneki zöld lesz.)
    Sorry a kisregényért :U

    [ Szerkesztve ]

    S.T.A.L.K.E.R. mod ajánlók: https://tzsweb.hu/category/mod-mania/s-t-a-l-k-e-r/

Új hozzászólás Aktív témák