Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • speki1982

    tag

    válasz Aarpok #30451 üzenetére

    Jól írtad, ez az Üres helyek benépesítésének kikapcsolása menüpont. Vicces, ha kiírtok mindenkit a tisztítónál, akkor hamarosan benépesül a hely megint, ellenben ha meghagyok egy-vagy két zsoldost, akkor ők később sem kapnak erősítést, maradnak ketten.

    Amúgy már a harmadik Svrarogot találtam meg (ezt épen Pripyatban), de az összekötős küldetés végén megadott rejtekhelyen egy igazán b*szó Omega detektor van. Na, ha ezt 12 ezerért feltuningolod Novikovnál, a Svraogokat is eladhatod, mert feleslegesek lesznek...
    Amúgy egész jó ez a Diverzáns, csak kavarodós a sztori, és bosszantó mentési-visszatöltési problémák vannak vele. A jupiteri Szolgálatos-Szabadságos párhuzamos küldik, valamint az új mutánsokkal kibővített pripjatyi alagút pedig kifejezetten érdekesek voltak, ijesztőek a pókok és a többi új mutánsok (Halálkarom, valami vérfarkas, új kiméra stb.), tök jó új relikviák vannak. (lehet, hogy ezek már benne voltak a Geo-ban, de éppen azzal nem játszottam még.
    (A mutánsok ellen szerintem a legjobb fegyver nem a gránát, vagy a gránátvető, hanem a lángszóró... égjetek, k*ccs*gök :DDD :DDD :DDD )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák