Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- Hővezető paszták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Riot Gin
aktív tag
válasz
shield
üzenetére
Tudom mi idézheti a hibámat a sniperes küldetésnél: hiányzik azaz animáció, amivel előveszi az svd fegyver bizonyos stalker. Ugyanis, én most úgy jártam, hogy megtaláltam a lövész fegyverét (jupiter üzem, gondolom mindenki tudja) és hát, megakartam nézni hogy néz ki ez kézben: perfektre, ugyan az a crash, csak most más fegyvernél. Íme:
FATAL ERROR
[error]Expression : pm->m_animations.size()
[error]Function : player_hud_motion_container::load
[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrGame\player_hud.cpp
[error]Line : 92
[error]Description : motion not found [sig552_idle_bore]Tehát, ha valaki a "Diverzáns Remake" - "Saboteur Remake" moddal játszik, akkor erre figyeljen oda, nem viccből írom!
Erre esetleg van valami gyógyír? Esetleg felkeresni a moddereket akik csinálták?

Valaki megtalálta a Kar98k fegyvert a diverzánsban? Mert benne van!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- DJI Osmo Pocket 3
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- 4db x Seagate Ironwolf Pro 10 Tb SATA3 merevlemez
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest