Hirdetés
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz
shield
üzenetére
hogy ilyenkor is segít-e, azt nem tudom, lehet ahhoz már a script fájlokban kéne matatni. annak idején egy ilyent buheráltam, a sniperben
"a gamedata\configs\misc\engineer\stalkers_upgrade_info.ltx-ben lehet változtatni, mit tudjon egy-egy szerelő fejleszteni, ahol false van, azt nem fejleszti. át kell írni true-ra, aztán máris elérhatő a fejlesztés

ilyen sorokat kell átírni, az adott szerelőhöz és tárgyhoz tartozókat:up_sect_fourta_vintorez = false
up_sect_fourtc_vintorez = false
up_sect_fourte_vintorez = false
up_sect_fourtf_vintorez = false"akkor én a ruhához tartozó fejlesztést fel tudtam oldani (több képződménytartó), de ott nem volt iyen választási lehetőség, hogy csak az egyik irányban fejleszthettél.
lehet, hogy ez is modonként változó, pl. az AMK-ban alalpból nem volt olyan lehetőség, hogy a toborzókat lövő monolitosok bugját ki tudjam javítani, hiányzott a kellő rész a scriptfájlból.mod: ez igazából arra volt jó, hogy olyan fejlesztést is meg tudott csinálni az adott szerelő (az sgm-ekben pl. korodnban is van szerelő) amit egyébként a játék nem engedett.
valahol más is írt ehhez valami segédletet, megpróbálom megkeresni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest