Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
plömplöm
őstag
"az Enter is elég aprócska"
nem a méretével van baj, hanem az orientációjával. konkrétan szabványtalan. gratulálok.
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
flexxx2
őstag
Nekem egy 2kg-os (+tápegység), 16"-os cucc napi szinten egyáltalán nem a kényelmesen hordozható kategória, legfeljebb heti 1x.
14" és 1.5kg az már igen. -
plömplöm
őstag
és a fű pedig zöld, a világunk tele van tényekkel. ettől ez még szabványtalan, ha ezt a billentyűzetet egy mondjuk saomi adja elő, akkor megy ezerrel az ekézés, itt meg "aprócska". nem tudom, mi a nagyobb gáz, ez az enter így gyárilag egy gyárilag magyar feliratozású billentyűzeten, vagy a hp í megoldása, mert az is egy csoda.
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
Chiller
őstag
Én van amikor napi szinten cipelem a strix17-es változatot, töltővel, egérrel, háttértárakkal, doksikkal, egyebekkel. Tömegközlekedés és gyalog. 6,5kg kb a teljes pakk (lemértem).
Volt már, amikor fél napot is a teljes cucc a vállamon volt (sose tennék hátizsákba laptopot), miközben sétáltam legalább 5km-t a csarnokban. Nem volt kényelmes, de annyira nem is zavart, pedig egy sima ~175 centis irodista vagyok 77 kilóval (ebből szerintem legalább 10 kiló tisztán sörhas).
[ Szerkesztve ]
-
formula01
senior tag
A HP í-ben egyetértünk, az botrány. Nekem ezzel az Enterrel nincs problémám, saját gépem billentyűje ANSI US, céges gépem billentyűje ISO HU, mindegyikkel elvagyok. Persze ez totál szubjektív.
Eladó Legok: 21325 (Bontatlan), 10497, 21333, 42160 (Egyszer összerakott, hiánytalan)
-
Francia91
veterán
Precision M6800-ast hurcolok sokszor a hátizsákban (4 kg a laptop, 1 kg a tápja), nem okoz problémát
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
veterán
Ennek csak az ára nem jó.
duree54
-
scdlsc
aktív tag
Mikor szoknak le a gyártók arról, hogy telematricázzák a készülékeket? Veszel 1,8 milláért egy laptopot és kapirgáld le róla a reklámot.
-
flexxx2
őstag
akkor te edzésnek (is) használod, egyébként szerintem a 77kg 175 cm-hez nem sok
viszont ha 1 oldalon, a válladon viszed, hosszú távon nem egészséges ennyit cipelni,
én ezért inkább hátizsák és rendesen 2 vállra felvéve,
te miért is nem tennéd bele? törésveszély? aljára kell rakni valamit hogy ha leteszed ne verd oda[ Szerkesztve ]
-
ROBOTER
addikt
Én ezt már annyiszor szóvá tettem...
Konkétan azt sem értem, kinek szólnak a matricák, mi a logika benne? A boltban/kiállításon a bemutatópéldány miatt? De ott meg ki lehet mellé tenni egy színes, akár a notebook mellé adott reklámlapot.
Ha pedig megveszed, minden nap tudni akarod, hogy intel van benne? Annyira gagyi az egész. Ráadásul még csak egyenesen felragasztani sem sikerül a legtöbb esetben.
[ Szerkesztve ]
-
-
Noukoum
veterán
De pont ez a lényeg. Nem érdekli, nem ért hozzá, de ha megkérdezik tőle milyen laptopja van megtudja mondani hogy intel, meg i5.
Nyilván nem vásárlás előtt a fontos, maximum annyiban hogy keresi a matricát a vásárló, de ez amúgy is csak személyes vásárlásnál adott.„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
fotel
aktív tag
1,7M-ért ez a billentyűzet nem kényelmetlen hanem szar.
-
poli27
veterán
1,7 milcsiért jó hogy kapható
[ Szerkesztve ]
-
lohi
tag
Ez a gép nagyon szép, nagyon tetszik. Ami nagyon jó benne, hogy VÉGRE a hangja is értékelhető és már majdnem vagy talán kicsit el is éri a MacBook Pro 16-os szintet. Végre egy laptop (windows-os) ami ezt tudja. Akkor jöhet a következő lépés, az akksi idő feltornászása.
-
M@cika
őstag
Szerencsére nem vagyok a termék célközönsége.
Nasit a kis fehér medvének!
-
Bird
addikt
A magyar fizetésekhez mérten (is) korrekt árazás.
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
fogtunder
nagyúr
erről csak annyit, hogy a szar nyomáspontot nehezebb megszokni, mint a lapos entert és a gond nekem G14 tulajként sokkal inkább az ű helye volt. sajnos nem azokon a piacokon adják el ebből a volument, ahol ISO szabvány van.
mondjuk az is egy jogos pont, hogy ennyi pénzért meg elvárható lenne simán.I hate morning people. And mornings. And People.
-
veterán
Igazi vezérigazgatói laptop
(A baj csak az, hogy a vezérigazgatók MacBookot vetetnek maguknak, szóval nem tudom, hogy ki lesz a célközönsége ennek.)
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Döglött Róka
veterán
válasz Donki Hóte #34 üzenetére
Nekem surface laptop studio a ceges. Nem olcsobb es nem vagyok vezerigazgato.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
veterán
válasz Döglött Róka #35 üzenetére
Bakker, akkor milyen laptopja van a vezérigazgatódnak
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Döglött Róka
veterán
válasz Donki Hóte #36 üzenetére
Feltehetoleg hasonlo.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Meridian
senior tag
Az üzemidőről...
A játékok alatt úgy láttam 80-100W-ot eszik a gép... tehát a 90Wh-ás aksi csupán 1 órára lesz elég ("maximális terhelés alatt"), nem pedig 1óra 58 percre...! Mérjétek újra. Mert ez így kamu, fals eredmény![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mind a új MAKULÁTLAN Apple MacBook Air 15" M3 2024 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia2025.10.17
- RedmiBook 14 II - Lightweight and Fast Laptop for Sale
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -40% 15,6" AMD RYZEN 5 7530U 6Mag 16/512 FHD IPS
- MacBook Pro Retina CTO 16" / 2.3GHZ / Intel I9 / 32 GB / 512 SSD / 30 nap garancia
- CTO !! MacBook Pro 14.2" M1 PRO / 8C CPU / 14C GPU / 32 GB / 512 GB / Space gray / 30 nap Garancia
- Dell Latitude E6230 szép állapot ingyen szállítás
- MacBook Air M2, 8GB RAM, 512GB SSD, 98% akku, magyar bill, astro grey
- FULL CTO - MacBook Pro 16" 2.4GHZ / I9 / 64 GB / Radeon Pro 5500M 8GB / 1 TB SSD / 2 hónap garancia
- Han Solo laptopja
- Lenovo ThinkPad T14s Gen3/i5-1240P/16GB/512GB SSD/FHD+/IPS/3 év Gar
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest