Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobbista ARM "laptop" 2 éves akkuidővel
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 / 4090 / Ti (AD103 / 102)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali médialejátszót?
- Steam Deck
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Na akkor a gyakran ismétlődő kérdésekre itt vannak a válaszok:
A LINKELÉSRŐL:
Ha nem akarsz link szöveget beírni, hanem azt akarod, hogy ugyanúgy nézzen ki a link, mint az előző rendszerben ( [link] ), akkor csak annyi a dolgod, hogy rákkatintasz a link gombra alul és a megjelenő ablakba beírod a címet (url-t).
Ha már unod a [link] feliratot és szebben akarsz linkelni akkor:
1. beírod amit szeretnél, hogy megjelenjen a link szövegeként
2. kijelölöd
3. rákatt a link gombra alul
4. beír urlvagy
1. rákatt a link gombra alul
2. beír url
3. az automatikusan kijelölésre kerülő [link] szöveg helyére beírod, hogy mi legyen a linked szövegeA helyes link kód így néz ki:
[L:a link http:// kezdéssel]a link szövege[/L]
Ugyanezt képpel is el tudod végezni. Azaz a képre kattintva fog megynyilni a cím (pl. kisképre mutató nagykép stb.)
Ennek a menete a következő1. beillesztesz egy képet úgy, hogy a Kép gombra kattintasz, a megjelenő ablakba beírod a kép címét
2. az így kapott teljes kódrészletet kijelölöd
3. rákattintasz a link gombra
4. beírod a címetEzt még meg lehet fejelni egy ún. tooltip dologgal is, ami egy szöveg ami akkor fog megjelenni, ha a kép fölé viszed az egérkurzort. Ehhez az a [/IMG] tag elé be kell írni a szöveget.
A képes link kódja így néz ki:
[L:a link http:// kezdéssel][IMG:a kép címe http:// kezdéssel]tooltip[/IMG][/L]
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
A KERESŐRŐL:
A kereső a jobb oldalról a bal oldalra került. A kereső még nem végleges. A részletes kereső még nem működik.
A jelenlegi kereső használatához egy kis segítség:
a lényeg nem mindegy, hogy hol vagyunk:
- tehát topicban vagyunk akkor azon belül keres
- ha egy alkategóriában vagyunk akkor azon belül (pl. ha az alaplapos kat.ban vagyunk akkor nem hoz találatot pl. outlook kifejezésre)
- ha topicot keresünk az egész fórumon belül akkor vagy az aktív témák oldalon vagy a fórum főoldalán érdemes indítani a keresést. De ugyanez igaz fordítva is, ha pl. csak videókártyás topicok között keresünk akkor abból a kategóriából induljunk ki.
Elsőre szokatlan lehet, de szerintem jó, hogy lehet kategóriákon belül keresni.Topicon belül adott user hozzászólásaira (ahogy régen az &fuser=név volt) jelenleg nem lehet.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
- ha a listázások sorrendjével van bajod, nem érted miért a topic elejére, végére, közepére dob a motor vagy csak egyszerüen nem találod az eddigi szem elött levő csökkenő/növekvő 10/20/50 stb. hozzászólásos beállítási lehetőséget akkor a jobb oldalon levő beállításaim menüpontot tanulmányozd.
- ha az "itt szóltam hozzá" listából az adott topic utolsó hozzászólásodhoz szeretnél ugrani, akkor a topic címe mellett levő kis ikonra kell kattintanod (lásd tooltip)
- szintén az előbb említett beállításaim menüben tudod beállítani, hogy az apróhirdetéseket milyen nézetben szeretnéd látni
- apróhirdetések listájánál a város (település) azért nem látszik, mert nem minden esetben férne ki, főleg akkor ha több település is meg van adva
- lehetőség van adott usert privát üzeneteinek letiltására - privát üzeneteknél az adott user melletti letilt linkkel. Ilyenkor a letiltott user a lista végére kerül. Ha újra engedélyezni szeretnéd akkor a lista végére kell navigálnod és ott a letiltáshoz hasonlóan a neve mellett megtalálod az engedélyez linket
- az apróhírdetéknél a városszűrés egyelőre nem üzemel
- adott user apróhiretéseit egyelőre így tudod kikeresni - értelem szerüen az URL végén a címsorban át kell írni a nevet
- ha változik az IP-címed, bizonsági okokból kell újra belépned a fórumba: Panther magyarázata
- RedAnt-nak köszönhetően itt egy konverter ami a régi fajta fórumos címeket (url-eket) konvertálja az új rendszerben levőkre
- itt van, hogy mi a különbség az utoljára bejelentkezve és az utolsó feltünés között.
- apróhirdetéseket fórum szerü rendezni utolsó hozzászólás szerint nem lehet mert nagyon lassú lenne
A hozzászólást utoljára 2007.10.01-én 11:00-kor Pompi szerkesztette.
[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]
-
Pompi
MODERÁTOR
Akkor elsőnek egy gyors kérdés.
Prohardver.hu-ról belépve a fórumba kérek egy aktív topicok listát és a parci féle RIOS5 born topic linkje már logout.hu-s, azaz rákattintva átkerülök a ph-ról a logoutra. Ez bug vagy feature?Mondjuk más részről is fura az a topic, mert nem Re: Írás hanem "Parci: RI/OS R5 is born.."
...
-
ALI_G
veterán
szép, bár még ismerkedek.
a logoutban viszont a felső slide vagy nem is tudom mi, az régi cikkeket rakott be a top 5-be!Felhasználó adatainak módosítása fülön már nem kell elfogadni a feltételeket/szabályzatot?
eddig ugye ki kellett pipálni, hogy elolavstam és elfogadtam. -
Rive
veterán
Az, hogy saját magának senki se küldhet privátot, így marad? Van ennek valami oka, van nem publikus, vagy 'csak'?
Ui.: A hozzászólásablak alatt azok a böhönc gombok szerfölött rondák
UiUi.: Olvasom balról: "LOGOUT.hu témák"
Alatta néhány apróhirdetés/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
Boxer001
veterán
Nekem eddig nem nyerte el tetszésem, de egyrészt ez a kutyát se érdekli, másrészt meg úgy is megszeretem.
szerk.:
a növekvő, csökkenő elrendezéssel meg mi lett -
Winner_hun
félisten
http://logout.hu/design/hm_3logos.png -
Na most jöttem rá egy bugra, vagyis szerintem az. Ha eddig beraktam egy linket, majd kijelöltem, és kiválaszottam a kódot, akkor betette a kódot és kész. Most a képnél meg nem beteszi a kódot, hanem előjön az ablak, ahova a képet kell betenni.
[IMG:képteszt]http://logout.hu/design/hm_3logos.png[/IMG]
mod: azt hittem rájöttem, azért van bent több kép, de nem kattintható a kép, szóval ezt nem értem
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Zsadi
őstag
Üdv!
Házigazda, Moderátor rangokkal mi lett? -
öö máris tudom mondani hogy megvan az első csalódás. Ri/os 4ben ugye külön volt az apróhírdetés és külön a fórum topicok mentése. Most mindent egybe vesz, és 30 nál nem enged könyvjelzőbe tenni
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
KrenAtesz
veterán
Mi az az UADS téma?
Mod: visszajöttek a régi piacos témák
De hogyhogy hozzá lehet szólni?
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Muhaha, le lettem fokozva
less qq more pewpew!
-
-
KrenAtesz
veterán
Más: Jobb oldalt logout témák között vannak az aprók, alatta meg a hardver aprókban megint
-
Bash
őstag
-
tildy
nagyúr
Szép és jó, de hol találom emg úgy egyben az összes elküldött privátomat?
Jahm találtam egy bugot is, még mindig nagyÚr vagyok
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
pl az avataroknál is lett pár uj állatkás meg női avatar, de férfi meg alig
-
kicsitomi88
őstag
Apróhirdetések vannak a baloldalt a logout szekcióban.
mod: mire elkuldtem paran mar irtak
mod2: az avatarom atvaltott sztem magatol a hatter nelkuli zold szornyecskere, elotte voltam az avatarvalasztot megnezni, de nem emlékszem, hogy valtoztattam volna. most visszaallitottam.
90 87.5 87.8 87.5
-
Lala6
őstag
Nagyon szuper az új motor
Nincs valami összefoglaló az új lehetőségekről, úgylátom jósok mindenkerült bele
-
Rive
veterán
A privátok új rendezése atom
/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
kymco
veterán
Tetszik
www.refujvaros.hu
-
-
tildy
nagyúr
Az úgy nekem nem annyira jó
Megvannak a név szerint elküldöttjeim , ezt sikerült azért magamtól is megtalálni, csak szeretem egyben is látni őket.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
bármilyen eddigi linkelés nem mükszik.
[L:http://prohardver.hu/tema/bugok_a_rios_r5_ph_motorban/hsz_29-29.html][/L]Illetve a régi Ri/os 4 esek sem.
-
Ndruu
MODERÁTOR
Jobb oldalt az Opciók téglalap fölé várható valami, vagy csak úgymaradt?
MOD: ááá már látom hogy odakerült az "új hozzászólás irása..."
Amúgy eddig tetszik!
Köszönjük szépen!
Harrrr!!!!
-
mogyesz
aktív tag
@63815-gmail.com Nem is ez az e-mail címem! a 63815- miért került bele?
-
frame>24
őstag
heló és kösz!
De: hol van pl. az "aktív tagok" kereső fül fentről?
csatlakozva egy előttem szólóhoz: összefoglaló az újdonságokról valahol?
Üdv▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
kicsitomi88
őstag
ahogy Shkiz0 is irta nem megy a linkelés, a meta tag eleve hibas "[L" de javitva sem jó.
90 87.5 87.8 87.5
-
Reac^
őstag
Valaki tud vmi-t arról hova tünt az "apróhírdetéseim" cimű külön kiemelt rész?!
1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál | PH! megbízhatóság: 50+
-
Lala6
őstag
Apróknál hol találom meg a hirdetéseimet? Nincs már listázva jobb oldalt.
szerk: 1p
-
válasz
kicsitomi88 #40 üzenetére
meg valaki azt is megmondhatná hogy hol találom az apróhírdetéseimet, mert lehe hogy vak vagyok de nemlátom sehol oldalt.
megelőztetek
-
Jadro
veterán
Hú eddig nekem is tetszik. Jó ez a PÜ csoportosítás név szerint. Csatlakoznék egy előttem szólóhoz, jó lenne egy kis összefoglalás az újdonságokról.
Samsung Galaxy S21 5G
-
Bash
őstag
-
KrenAtesz
veterán
Egy vmit kérek vissza: Ha írok egy hszt, és beírom a linket, és kijelölöm, rákattintok a linkre, akkor mindíg linkké alakította vagy képpé
-
bélanéni
őstag
válasz
Winner_hun #36 üzenetére
Mindent töröltem a böngészőben, de továbbra is "belépés" link van felül, mintha még nem lennék bejelentkezve, de közben tudok üzenetet írni a fórumban. Valami gáz van itt nálam?
Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
BPFeri
senior tag
Sziasztok !
Szupi az új "motor" .. GRAT!!!
.. viszont volt két aktuális hírdetésem.. nem találom őket !
HILFE .. merre keressem ???Üdv, BPFeri
....
-
moldvan
csendes tag
Hasonló a problémám.... hol találom a saját apróhirdetéseimet?
Aktív témák
- Google Chrome
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobbista ARM "laptop" 2 éves akkuidővel
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Path of Exile (ARPG)
- Gyúrósok ide!
- Tom Clancy’s - Ghost Recon: Wildlands
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Óra topik
- További aktív témák...
- Újszerű DELL Inspiron 14 7420 - 14"FHD+ IPS Érintő - i7-1255U- 16GB - 512GB SSD - Win10 - 3 év gari
- Iphone 11 KÁRTYAFÜGGETLEN! 128Gb
- Apple MacBook Air 2020 M1 256GB/8GB - 20hónap garancia
- Vadonat új iPhone 14 PRO 128GB space black EURONICS számla! 3 év garancia!
- Új HP 830 G7, FHD IPS -100%sRGB, 400nit-, i7-10510U, 16GB , 512GB NVMe, IR , 4G LTE, WIFI 6, gar
Állásajánlatok
Cég: Tatabányai Törvényszék
Város: Komárom
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest