Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gabi81

    tag

    válasz goyo206 #1928 üzenetére

    Igen ebben mind igazad van DE:
    Csak az a baj hogy ezt már javítgatni nem érdemes az egészet elölről kellene kezdeni, mert nagyon szar lett. És ez most nem álszenteskedés hanem tényleg így gondolom.
    Az egészet ott rontottam el hogy nem ezzel a pályával kellett volna kezdenem mert ezt most már belátom hogy túl nagy falat volt nekem. A pálya elején tanultam meg magát a btb-t használni és mostanra érkeztem el oda (hogy így "végeztem" a pályával) hogy úgy ahogy tudom használni a programot.
    Ezért gondoltam hogy Kisterenyét csinálom mert az kb 4-5-6 km kb. és nem 14,5 mint zagyva. Majd ha ez jól megy (és sikerül a kis gépigényt is tartani) akkor visszatérek zagyvára mert számomra még is csak az az Istenkirály pálya. De akkor már az új "nyomvonalat" és új aszfaltot fogom követni.
    A Cseh készítőket meg szerintem nem tudom lepipálni mert nem értek sem a photoshop-hoz sem a 3d studio max-hoz meg az ilyesmikhez. Én kurvára egy amatőr vagyok ilyen téren ezt a pályát is tul. képpen csak saját magamnak illetve tesómnak, haveromnak csináltam. Ők mondták hogy tegyem fel hátha letölti majd valaki és kedvét leli benne.
    Az is baj még hogy egy ilyen pályát nem két perc megcsinálni, ebben a nem túl élethű pályában is (igaz hogy 14,5 km) de kb. 3 hónap munka van.
    És végül most jöttem haza a Kisterenyei gyorsról készítettem a helyszínen számtalan képet, belső videók is érkeznek majd úgyhogy szerintem maradok ennél, de győzzetek meg az ellenkezőjéről hátha sikerül :)

    just believe in yourself

Új hozzászólás Aktív témák