Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Plazma TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
smisa
őstag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
szerintem az 5. ..... IP az hamachis vagy nem?
-
zodo
nagyúr
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Az nem is kanyar, hanem "drift".

, de szépen csináltad!
-
zodo
nagyúr
válasz
dzsavermadar
üzenetére
"Sőt, mintha szívatásból ellenem dolgozna.Direkt."

Nos, valóban érdekes kérdéskör (lehet) a saját való életben tapasztalt vezetési "autó mozgási fizikáját" ill. a játék által visszaadottat összehasonlítani amihez nem értek, mert mint tudjuk szinte 1 métert sem vezettem soha.
Viszont ahogy említettem vagy csak akartam, ez a játék nem Grid kategória itt igenis setupolni kell az autókat, ha "tökéletes" vezetési élményre vágyunk, persze ehhez javallott egy kormány beszerzése.
Apró példa:
Nálam is szinte az összes segítség ki van kapcsolva és a setupolás elején tartok, mivel hiába olvasom a "beállítási segítséget", ha alapból nem tudom mi micsoda, mire való és mit állítok, mennyire és miért.
Tehát az is rettentő sokat számít, ha csak a fékerőelosztást áthelyezed akár 20%-al az első tengelyről a hátsóra vagy fordítva.Egyszóval ahogy mondani szokás a "segítségek csak lassítanak", setupra fel és rengeteg gyakorlás ami meghozza a várva várt eredményét.

Én biztosan fent hagyom és küzdeni fogok a beállításokkal, mert ilyen vagyok.
-
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Hasonló probléma előjött ma nekem is az egyik benti gépen. Az megoldotta, hogy kiléptem a hamachi hálózatból, majd vissza. És már működött is. Nálad is lehet, hogy csak ennyi kéne. Ha online leszel gyere a chater, és mondom hogyna kell.
Arra pedig kérem a népet, hogy teszteljétek a most megadott ip-t, mert kéne kicsit nyúzni a szerót, hogy mit bír, mit kell állítani, ilyesmi.
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
én most léptem be simán
5.123.182.15
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
majdnem ugyanaz

van szeró, ha ráérsz gyere
Curitiba
-
válasz
dzsavermadar
üzenetére
A kézifék erősségét elég széles skálán lehet állítgatni, alapból meglehetősen gyenge (50%), így azon mindenképp tuningolj egy kicsit. 100%-ra viszont nem ajánlom, mert azonnal megpörögsz vele.

A gázra nem tudom mi a megoldás, nekem pörög a gép, ha odalépek neki. A féktáv talán húzósnak tűnik, de ne felejtsük el, hogy egy verseny során 200-ról nem 1x kell fékezni, hanem körönként 4-5x is. Azért az megeszi a féket rendesen. Igazából ha már ismered a pályát ezzel sincs gond. -
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Nem teljesen értek egyet azzal, amit ott írtál, viszont neked nehéz dolgod van, mert billentyűzettel játszol, és azt a szimulátorok nem szeretik.
Az autók viselkedése (280 lóerős versenygépekről van szó!) sokkal reálisabb és épp emiatt teljesen más, mint a gridben, és ez a grid után komoly szokást igényel. Én nem nagyon sipákolok, mer én nagyon sokat toltam GTR2-t, ami szintén szimulátor, így valami gyakorlatom van már a dologban. Amellett pedig kormánnyal játszok, így még könnyebb a dolgom. Többet számít itt, mint a gridben.
A grid egy árkád jellegű játék. A pályák szélesre vannak készítve mint az atom (erre írtam ott a topikban, hogy elnagyolt modellezés, mert a valóságban nem ilyenek), a kocsik tapadnak veszettül, elsődleges cél a széles közönség szórakoztatása.
Az rFactor 100% szimulátor. Itt az elsődleges a valóság modellezése, ami azt jelenti, hogy még ilyen "vacak" 280 lovas gépekkel is kihívás végigmenni a pályán (és akkor hol van még a forma1), és még nagyobb kihívás jó időket menni. Pontosan úgy, mint a valóságban. Ez sok időt igényel, és sokkal nagyobb figyelmet a versenytársaktól a pályán. Ha kilöknek, akkor megeshet, hogy game over - és akkor még messze nem 100%-os sérülésmodellről van szó (35%-ra raktam tegnap). Kőkemény harc egymással és a gépekkel egyaránt.
Én így látom.
Ted hozzászólásához még annyit, hogy olyan szerveren dolgozok, ami egész nap rendelkezésre áll. Tegnap nem jött össze, de ma mintha látszana a fény az alagút végén. Lagmentesre akarom összehozni, és 24/7-es üzemre. Mint a profik.

-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
köszönet a mai futamok résztvevőinek

megúsztuk gondok nélkül

kösz a szerverért

holnap este folytatás....
ja és
HUNGARORING PB 2:00:566

-
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Egyet kihagytál.

A legfelsőt próbáld. Ami látszólag a listán kívül van! -
válasz
dzsavermadar
üzenetére
A sajátodat.
-
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Köszönjük Dzsaver!

Bármiben segíthetlek szólj. A videókat továbbra is várjuk.
Mondjuk a futamon még küzdöttem rendesen.
-
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Igen.
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
szép menet volt, úgy látom lesznek itt nagy csaták

-
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Töltsd le a cuccost, installáld fel (next next finish). Utána mikor indítod benyomod az online gombot (bal felső sarok). Ott kicsit molyol, akár 4-5 percet is. Utána azt mondod, hogy csatlakozás hálózathoz (a link meg fog jelenni a főablakban, ha elvégezte a kis beállításait), és ott megadod az általam megadott hálózatnevet és jelszót.
-
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Franc essen bele, most nézem nem is tud menni... a szolgáltatónál minden létező port le van tiltva, kivéve azok, amiket külön kértünk. Ide viszont nem tudok kérni (kéne helyből 4) sajnos. Elég érdekesen néznének, hogy mihez is kell.

-
dunc
nagyúr
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Átolvastam ,de jól jönne néhány link,esetleg egy kis összefoglaló
Szedem a wtcc exet,és az 1255 updatot,és hozzá a másik filet. Még valami kell ? 
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
nem ez már teljes verzió, csak telepítsd és játszható
-
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Vectra? Én lacettivel meek.
Mikor lesz próba? Ki ad ip cimet?
-
válasz
dzsavermadar
üzenetére
A Honda is!

Most mentem vele az első két kört, rohadtjó hangja van, bár még nem múltam felül a Leonos időmet.

-
zodo
nagyúr
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Szerintem, ha ma nem is sikerül összefutni akkor lesz rá bőven más egyéb alkalom.
Multi csatlakozásra kíváncsi leszek.
, de az a Vectra nagyon jól néz ki.

Ted
Bent maradtak a Replay fájljaid a V2-es csomagba.

-
zodo
nagyúr
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Ted-nek lesz mit olvasnia, milyen kis kalamajkát okozott a Multi link.

Na megyek tesztelni, mert visszamásoltam az előzőből kiadásból a beállításaimat, de ha nem működik akkor ma nem is jövők.
Zyl
Dx9-et választottam, Level 2-el.
-
zodo
nagyúr
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Ted 112.hsz-ben lévő linkre addig kattints amíg meg nem jelenik mind a 3 letöltési link.
Nekünk a piros ovális alatt lévő "Multi link" kell.
Most vagy 20x kattintottam rá a limkre, mire sikerült lefotóznom ezt a képet.Lentebb a sárga négyzetben újra és újra egyéb sületlenségek jelennek meg és csak a Mega és Depo linkjét kapod.
Zyl
Felesleges volt regisztrálnod azokra az oldalakra.
Ted összeszedte nekünk amire szükség van a játékhoz csak nekem linkelt anno az oldalakat, mert értetlen voltam.
1. hsz-ben van a "kezdeti lépések" magyarázó videó.
Kitartás kell, hogy a Multi linkjét is megmutassa az oldal.
Nekem már lejött, kb. 15 perc volt átlag 1500kb-el és már fent is van a játék.
Persze az előzőt töröltem.Névnél egy nevet adj meg az lesz végig a karriered végéig a neved, de talán ez is módosítható a későbbiekben.
Hiszen semmilyen beállítás nem tud elveszni, mert le lehet menteni és az új profil alatt csak be kell tölteni a megszokott beállításokat tartalmazó "fájl"-t. -
YakQzA
tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
LoL már nekem is. Korábban még ment. Na de most megnéztem. Kereken 15x kattintottam a linkre mire megjelent a multiuploados link. Próbálkozz!!
-
YakQzA
tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
jobb gomb a linken (mentés szó), majd mentés másként úgy már jó!
-
zodo
nagyúr
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Mondom a 128. hsz-ben linkeltem a jó linket amire csak a "Mentés" gombot kell nyomni.
Itt most a Mentésre, kell mentés nyomni.
-
zodo
nagyúr
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Köszi, ránézek idővel.
Egyelőre még mindig a verda irányíthatóságával küzdők.
Remélem az esti multiban talizunk, minél többen.

Mondjuk kérdés, hogy mi van most a készülő csomaggal és a már telepített csomagok közt, mert én ma tuti nem fogom feltenni az újat, ha Ted időben el is készül vele.
-
zodo
nagyúr
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Tudtam, hogy mi van a zászló alatt, direkt nem klikkeltem rá.
Ma pótoltam.
Hol van a Replay opció?
Akár a több körös, teljes futamot is vissza lehet nézni? -
dzsavermadar
senior tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
A nézettségből úgy vettem észre,
hogy nem mindenki gondolt arra, vagy vette észre, hogy ez egy link.
Szóval bátran klikkeljetek a zászlóra, egy videót fogtok látni.
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
gr

-
dzsavermadar
senior tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Ez a Michelisz "dzsvermadar" Norbi nagyon jól nyomja

És ezt billentyűvel csináltad??? -
zodo
nagyúr
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Szépen megforgattak.

-
Syrius XIX
addikt
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Thx Dzsav! Ezzel már ne foglalkozz, megoldottam: rFactor1255-UpdateF.zip, lejött (lebeszéltem az IDM-et róla, de nem tudom, hogy fogom +int rávenni)!
A crack-es téma viszont sehogy nem jön. Na az mindenféleképpen kellene.
előre is THX! 
-
Syrius XIX
addikt
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Dzsav ha ezeket letöltötted, igazán feltehetnéd data.hu-ra és dobhatnál hozzá linket! Köszi!

-
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Nem biztos, hogy jó ötlet volt ezeket idelinkelni.

Amúgy nekem megy a dolog, de én azt hittem ingyenes, akkor nem?
-
zodo
nagyúr
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Így már értem, köszi.
Ezek nélkül nem is megy az online party?
Anno az F1-es kiadásnál nekem nem kellett semmi extrát feltennem, hogy online tudjak játszani a Ph-s tagokkal.

Szerk: Este benézek ide addig a beállításokkal küzdők.

-
YakQzA
tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Kezdetnek nem is rossz!
Nekem sem megy jobban. Én eddig csak a Hringen mentem h legalább a pálya ismerős legyen. Am a Cruze gyári beállításokkal jobban vezethető egy picit.
A bwm ugyanolyan kiszámíthatatlan mint a gridben.
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
gyakorolni kell, kicsit nehezebb az irányítása, mint a GRID-nek

mivel a kipörgésgátló be van kapcsolva nálad, ezért az a hülye hang

\rFactor_WTCC_2010\GameData\Sounds\RaceX_Sounds07\Car könyvtárban keresd meg a :
revlimiter_ext.wav
revlimiter_int.wavfájlokat és töröld ki, ezután már kicsit barátságosabb lesz

én általában a kanyarok előtt látható sötétebb foltoknál (gondolom guminyom) kezdek el fékezni

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra (1. gen.) // 49mm // Black/Gray Trail Loop (M/L)
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
- Bontatlan Logitech MX Master 3S grafitszürke színben eladó!
- iPhone 13 mini emelt kapacitású 2520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16GB I 1TBSSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest