Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Haladó fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
stufen2
üzenetére
túl industrial.
Valami üvegezett fenyő vitrin jobban tetszene. Most is, szerintem hagyom már, egy nap ezeket lepakolni meg visszarendezgetni.(#20314) ferret77 : persze, több van, de most itthonról nem nagyon tudok többet összeszedni. Meg nem is biztos, hogy akarok. Mert hát... Nem tudom, emlékszem régen milyen boldoggá tudott tenni egy használt régi Motorola... milyen jó is volt az, 3-4 éve..
Mentem a verseny utcán, Álltak sorban az Ericssonok meg minden egyebek... A40 GH688... Aztán most mi van? Minden Nokia. Persze, szeretem őket, de kicsit hiányzik az, hogy egy utángyártott Siemens headsetnek örülni tudtam. Ma mikor pakoltam a dobozokat (el kellett rendezzem a 2110, E61i, 5500 dobozt a többihez), kezembe akadt a 3410-es dobozom, és (nyilván tudtam hogy ott lesz
) megtaláltam a régi, halott 3410-esem. Azzal kezdtem. Aztán elfogott a nosztalgia. 
Szóval ma meg minden csupa Nokia... egyszer kíváncsi lennék, hány helyen van összesen a telefonokon feltüntetve a márka logója. előlapokon, belül, ahol nem látszik, akku, matrica, stb...Amúgy: tudod te mekkorát ütnek ezek? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Interactive Brokers társalgó
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kuponkunyeráló
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen monitort vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- SNES Edge Sharpener (Enhancer) modkit
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Dell Latitude FHD IPS Intel core i5-1345u 16GB DDR4 256gb SSD WIN11
- Surface STUDIO AIO PC 28col 4k TOUCH / Intel i7 /32gb ram / 512NvMe + 1TB / NVIDIA 4gb dedikált
- Asztali Gamer Gép Garanciális Ryzen 7-7800x3d 4070 Super
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Valami üvegezett fenyő vitrin jobban tetszene. Most is, szerintem hagyom már, egy nap ezeket lepakolni meg visszarendezgetni.
Mentem a verseny utcán, Álltak sorban az Ericssonok meg minden egyebek... A40 GH688... Aztán most mi van? Minden Nokia. Persze, szeretem őket, de kicsit hiányzik az, hogy egy utángyártott Siemens headsetnek örülni tudtam. Ma mikor pakoltam a dobozokat (el kellett rendezzem a 2110, E61i, 5500 dobozt a többihez), kezembe akadt a 3410-es dobozom, és (nyilván tudtam hogy ott lesz
) megtaláltam a régi, halott 3410-esem. Azzal kezdtem. Aztán elfogott a nosztalgia.