Hirdetés
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volkov
senior tag
Szerintem be tudod bikázni.
Elektronikailag nem értek hozzá, de én mindig így csinálom, még a 10 éves flare aksi is megindult. Általában annyi van, hogy annyira vacak, hogy a teló el se ezdi tölteni, mert vhol olvastam, hogy a töltőeelektronikának is kell áram. Szal annyira fel kell tölteni a telón kívül, hogy a töltés beinduljon.Szal:
-meg kell nézni, hány voltos az aksi
-keresel egy ugyan akkora feszültésű, működö aksit feltöltőtt aksit, amit nem sajnálsz
-összekötöd a pozitívot a pozitívval, negatívot a negatívval, és hagyod egy picit, aksi hullaságától függően 5-10 perc.
-ienkor annyi töltés lesz rajta h a teló töltő elektronikája beinduljon, innen meg megy a saját töltő is
ennyi
eddig mindig bevált(csináltam már cifrább dolgot is, azt le se merem írni
majd eccer...)
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Formula-1
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Laza koronavírus topik
- Anime filmek és sorozatok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Tmactime MWS-001 elektromos rovarcsapda / 12 hó jótállás
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

majd eccer...)