Hirdetés
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
gyerekek, T29 ennyi volt. megadta magát... reggel kezdődött, egész éjjel töltőn volt, nem töltött semmit, be se kapcsolt. délután elkezdett tölteni, 10perc után befejezte, szintén nem lehetett bekapcsolni... fél ora mulva megint töltöre dugtam, elkezdett tölteni elvileg, bekapcsoltam, rajta hagytam 10percet, emgint kikapcs... ujabbfél ora eltelt,vissza töltöre, bekapcs, de semmi töltést ne fogadott,lehuztam töltőről és kb fél perc mulva lemerült, pedig elivleg töltött... majd vissza töltöre, percekig semmi, majd elkezd tölteni, 10perc mulva leáll... szerintetek?????
lehet, hogy van egy makulátlan állapotú T29, ami alkatrésznek eladó 2.000Ft-ért?

ennyi volt, maradok a nokiánál. (mármint a régieknél... de nekem ez kell
)
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)