Hirdetés
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hamarabb hozza készülő csúcs-node-ját a TSMC
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
norrberth
addikt
-
Sn00k
veterán
Viszont az nem jó. Nekem anno a Xiaomi 17 ultrában szinten kotyogott, normális, főleg az 1" baszott nagy szenzor. De ha kamerát elindítottam akkor az optikai képstabilizátor egyből megfogta és ott már nem kotyogott semmit, az meg hogy a videó felvételben is hallatszik honornál , szerintem nem normális. Legalábbis nem kéne az legyen. Az úgy elég gáz.
A stabilizálás be van kapcsolva viszont hallom ha a kezemben mozgatom a telot gyorsabban.
Ez van.
-
joey04
titán
Épp most próbálom leharcolni a szolgáltatómmal, hogy a Magic 8 Pro az gyárilag kerreg-kattog és videózás közben is felveszi a hangot a telefon. Ma már annyira "laza" benne a periszkóp vagy nem is tudom, hogy sétálás közben ha telefonálok, rendesen csörög a telefon. Szerviz azt mondta ez gyárilag ilyen, a Honor ügyfélszolgálat meg elismerte, hogy ezt így árulják.
Soha többé nem veszek Honor telefont és nagyon rossz döntés volt iPhone 16 után erre váltani...
próbálj egy xiaomit. na az csörög.

btw tényleg normális a nagy szenzorok miatt. egyedül azt tartom furának, hogy a xiaomi tényleg jobban zörög mint a többi nagy szenzoros kínai.
-
ViZo72
tag
Több videóban is láttam, hogy a tesztelő elfelejtette bekapcsolni a stabilizálást videózás közben, így remegett/ugrált a kép mert nem mindig vagy nem minden módban aktiválódik automatikusan a stabilizálás. A hozzászólók írták meg, hogy be kellett volna kapcsolni de volt ahol a videós írta meg, hogy bocsi, az elmaradt...
Viszont ha aktív stabilizálás mellett is lötyög és hangja van, akkor annak a képen is meg kellene jelennie szerintem, hiszen mitől lenne stabil a kép, ha közben lötyög a lencse?
(De ez részemről csak elmélkedés, nincs ilyen telefonom még, így nem tudom kipróbálni...)Viszont Te többet tudhatsz erről a sajátod miatt, ki is tudod próbálni, így is, úgyis...
-
klaya86
őstag
Viszont az nem jó. Nekem anno a Xiaomi 17 ultrában szinten kotyogott, normális, főleg az 1" baszott nagy szenzor. De ha kamerát elindítottam akkor az optikai képstabilizátor egyből megfogta és ott már nem kotyogott semmit, az meg hogy a videó felvételben is hallatszik honornál , szerintem nem normális. Legalábbis nem kéne az legyen. Az úgy elég gáz.
-
rdt89
veterán
-
Sn00k
veterán
Az Iphone-ban is "zörög" a kamera mint a többiben, amelyikben optikai stabilizálás van.
Youtube
Reddit témaPersze attól még lehet hibás a Te példányod, jobban meg tudod ítélni mennyire zörög és hogy romlott-e idővel...
Telefonálás közben normális lehet, mikor nem működik a kamera, viszont a felvételbe elvileg nem kellene belezörögjön, amikor működik a stabilizálás...Most kipróbáltam elinditottam a videot kicsit mozgattam es hallani a kotyogo hangot nalam is úgy hogy videó felvétel el van indítva. Szerintem ez ilyen kotyog ha kell ha nem(mint Lajos bácsi a mamában)

-
ViZo72
tag
Sokadik Honor telóm van, szeretem őket. De a 600/600 Pro már olyan szánalmas iPhone copy lett, hogy ki fogom hagyni. Ezzel az újabb csodával egyetemben...legalább a Magic széria eddig aránylag egyedi volt (na jó, van már Oppo is ilyen Küklopsz hátső szemmel, de a Honor volt az első annó)
Engem önmagában a kinézet -most legalábbis úgy gondolom- nem tartana vissza a Magic 9 Pro-tól ha egyébként pozitívak a tesztek...
De nem vagyunk egyformák persze...Amikor a Honor 600/600Pro megjelenésekor olvastam, hogy tiszta Iphone másolat, rá kellett keresnem az Iphone-ra, hogy is néz ki manapság, mert fogalmam sem volt róla.
5-6évig használok egy telefont, csere előtt rájuk sem nézek mi fut a piacon... (Viszont idén éppen nézelődnöm kell, 6éves lesz a mostani.)Szóval ha egyébként elégedett vagyok a készülékkel, pont nem érdekel, hogy mire hasonlít vagy ki mit gondol a telefonomról.
(Viszont tényleg teljesen felesleges a Honornak másolnia az Iphone-t, de lehet, hogy csak Európában gondoljuk így. USA vagy még inkább ázsiai piacon elképzelhető, hogy így jobban eladható...) -
ViZo72
tag
Épp most próbálom leharcolni a szolgáltatómmal, hogy a Magic 8 Pro az gyárilag kerreg-kattog és videózás közben is felveszi a hangot a telefon. Ma már annyira "laza" benne a periszkóp vagy nem is tudom, hogy sétálás közben ha telefonálok, rendesen csörög a telefon. Szerviz azt mondta ez gyárilag ilyen, a Honor ügyfélszolgálat meg elismerte, hogy ezt így árulják.
Soha többé nem veszek Honor telefont és nagyon rossz döntés volt iPhone 16 után erre váltani...
Az Iphone-ban is "zörög" a kamera mint a többiben, amelyikben optikai stabilizálás van.
Youtube
Reddit témaPersze attól még lehet hibás a Te példányod, jobban meg tudod ítélni mennyire zörög és hogy romlott-e idővel...
Telefonálás közben normális lehet, mikor nem működik a kamera, viszont a felvételbe elvileg nem kellene belezörögjön, amikor működik a stabilizálás... -
klaya86
őstag
-
Pikkolo^^
addikt
-
LosBlancosRM
őstag
Nahát, lehet írni iPhone ajnározás nélkül is cikket egy Honorról? Respect. Példát vehetne rólad bony.
-
diduka66
csendes tag
Úgy látom, hogy egyelőre maradok a jó "öreg" M6P-nál..
Amire én használom arra tökéletesen megfelel. Nembeszélve erről a "szép" kamera modulról
-
rdt89
veterán
Nekem minden OIS-al ellátott telefonom ilyen volt.
-
medvefi
újonc
-
CarryPotter
tag
Sokadik Honor telóm van, szeretem őket. De a 600/600 Pro már olyan szánalmas iPhone copy lett, hogy ki fogom hagyni. Ezzel az újabb csodával egyetemben...legalább a Magic széria eddig aránylag egyedi volt (na jó, van már Oppo is ilyen Küklopsz hátső szemmel, de a Honor volt az első annó)
Ne mondd, hogy ez nem egyedi ezzel az undormány kamera elrendezéssel
-
Localmatador
tag
-
browned
csendes tag
Az Apple, a Honor és a Xiaomi nyugodtan gyárthatnának a telefonjaiknak egy univerzális házat, azt jó napot... Csak a márkajelzést kellene cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Corsair DOMINATOR PLATINUM RGB 64GB (2x32GB) DDR5 5200MHz CMT64GX5M2B5200C40
- Lian Li Strimer Wireless RGB Kábel PACK! 24Pin + VGA + Kontroller
- ASUS TUF Gaming A15 - 15,6" Full HD IPS 144Hz - Ryzen 7 4800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - HU
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SK hynix 8 GB DDR4 2133 MHz UDIMM asztali RAM - Számla / Garancia - Több darab