Hirdetés
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- ASRock lapok általában
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
Ez nagyon gáz
Azért ennyire hülye, hogy lehet?Mekkora esély van egy pókerre a hold em-ben?
A póker a legmagasabb rangú kombináció a texas hold'emben, és az egyik legvalószínűtlenebb is. A pókerhez két azonos rangú lap és három egyforma színű lap szükséges. A póker esélye 1:649.739.ChatGPT

Mekkora esély van egy pókerre a hold em-ben?ChatGPTChatGPT
Jelenleg nincs tervezve vagy lehetséges pókerjáték a Holdon az emberiség részéről. A Hold jelenleg kizárólag tudományos és kutatási célokat szolgál, és az emberek által oda küldött küldetések a tudomány fejlesztése és a világegyetem megismerése érdekében történnek.
A Holdra történő emberi utazásokat kizárólag űrkutatási célokra tervezik, és ezek a küldetések komoly tudományos és technológiai kihívásokkal járnak. Jelenleg a Holdon nincs olyan infrastruktúra vagy környezet, amely támogatná a szabadidős tevékenységeket, mint a pókerjáték.
Az űrkutatás és az űrutazások jövőjével kapcsolatosan mindig lehet változás, és a technológiai fejlesztések függvényében elképzelhető, hogy a jövőben emberi telepesek vagy űrturisták hoznak létre olyan környezetet a Holdon, ahol a szórakozásnak és a szabadidős tevékenységeknek helyük lehet. Azonban jelenlegi tudásom szerint nincs konkrét tervezés vagy előkészület a pókerjátékhoz a Holdon.
-
kilua
senior tag
Nálam is nagyon gáz válaszokat ad a bard, de ez még vajon a régi modell?
Amikor kérdeztem azt felelte hogy ő már az új Gemini modell nem a régi lambda, de kitudja
Különben Alban nem jeleskedett eddig sem a Google, a Google fordítót is a DeepL ezerszer lepipálja.
-
Geller72
veterán
válasz
peugeotmate
üzenetére
Nekem ma 3 kérdésből 3 rossz választ adott a Bard. Kuka.
-
peugeotmate
addikt
Brutál cucc lesz. Már most sokkal intuitívabban használható a Bard mint a chatGPT szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- World of Warships
- sziku69: Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime filmek és sorozatok
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Renault, Dacia topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Dell UltraSharp U2913WM 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
- Fachixy FC-100 fejhallgató mikrofonnal / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Azért ennyire hülye, hogy lehet?