- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel találgatós topik
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- Philips LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
Hozzászólok Aktív témák
-
Walter_White
senior tag
Azért elvárás, mert egy 400eFt-os kártyáról van szó, ha már ennyit elkérnek a kártyáért akkor igenis menjen maxon fullra tekerve minden. Hiszen pont hogy azért veszi meg az ember a csúcs hardvert, hogy a játékot teljes pompájában tudja futtatni, főleg 1440P-ben. Bátran lehessen minden csúszkát, gondolkodás nélkül felhúzni. Bár az is igaz, hogy vannak olyan elemek, sőt a legtöbb játékban van ilyen állítási lehetőség ami zabálja a gépet, de semmi extrát nem tesz hozzá a grafikához, max ha nagyítóval keressük.
-
Walter_White
senior tag
Na hamarosan teszt jön a lenti konfigommal. Instantgamingről beszerezve, örülök hogy mégse 60 euro volt
csak 53...
Kiváncsi leszek. -
Walter_White
senior tag
Na igy elsőre, indítással és futásával nem voltak olyan gondok. Gyönyörü a játék, viszont nem egy olyan hűde.. hogy ilyen FPS gondok legyenek, főleg még 2080TI-n is ahogy látom, olvasom... úgyhogy bőven számítható az optimalizálás.
Beállításokkal 1440P-n variálni kellett, 5700XT-n, és igy hozza a 58-70FPS közti értéket, - pont olyan beállításokat variáltam ami nemigen tesz\vagy vesz el a látványból, viszont a teljesítményt nyírja rendesen. (viszont az elején a havas rész, hóviharokkal tud érdekes dolgokat produkálni az FPS-el.)
Illetve NVME SSD-n van a játék, de textura betöltési gondok is vannak néha.. van olyan átvezető ahol mintha késve töltődne be a textura a VRAMBAfejek látszódnak, de a testek nem.. és rá 1-2mp-re jelenik meg teljes egészében a karakter..
-
Walter_White
senior tag
19eFt-ért vettél G2A-n játékot, de miért? mikor annyiért Rockstartol is meg tudtad volna venni?
Amúgy Instant Gaming ebből a szempontbol jobb, ott konkrétan az oldalhoz tudsz fordulni nem eladókon keresztül stb... Fallen Order 15eFt-ba került ott, RDR2 meg 16eFt-ba került. Spóroltam is, és semmi veszélye nincs hogy lopott lenne a kód.
G2A-n én 5000Ft-nál drágább játékot sose vettem, mert nem érte meg, most meg pláne nem mikor rátesz x összeg fee-t.[ Szerkesztve ]
Hozzászólok Aktív témák
- Motoros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- [Re:] [Divinity:] Google Pay használata Magyarországon
- Szürke zóna
- [Re:] Pioneer PL200 direct drive lemezjátszó, megkímélt állapotban eladó.
- Exkluzív órák
- iPhone topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- nVidia kártyát mindenkinek!
- További aktív témák...
- Sapphire Nitro+ Radeon RX590 8GB Special edition RGB Led
- POFÁTLANUL JÓ ÁRON! Kijelzőhibás Lenovo X390 YOGA i5-8265U 8GB 256GB Gar. 30 hónap
- DELL XPS 9500 15" FHD+ i7-10750H 16GB 512GB Gar.: 2023.11.20.
- DELL XPS 9500 15" FHD+ i7-10750H 32GB 1024GB Gar.: 2023. 11. 25.
- POFÁTLANUL JÓ ÁRON! Razer Blade ADVANCED - 8750H 4.1GHz 16GB 512GB RTX 2060 6GB, Gar
Állásajánlatok
Cég: Interton Kft
Város: Budapest
Cég: Simplexion Informatikai Kft.
Város: Budapest