Hirdetés
Hozzászólok Aktív témák
-
VincentVG
aktív tag
pre-load ready.
akkor ha jol ertem nov 5.
0:00-tol jatszhato elvileg?
-
VincentVG
aktív tag
válasz
negyven2 #605 üzenetére
hat ez nem lep meg...
en arra szamitok (GTA5 bol kiindulva) h itt-ott vissza kell majd vennem meg fullHD-ban is ha mindenhol 60fps-t szeretnek. (oke "csak" 1080Ti)
de tuti h gyonyoru lesz. uhhh 1 eve varom...mar csak 3 nap...
u.i. valaki mondja meg pls mikortol jatszhato egeszen pontosan.
jovohet kedd "reggel" 0 ora?? -
VincentVG
aktív tag
-
VincentVG
aktív tag
nvidia driver update nelkul, nalam minden gond nelkul indult.
60 fps-re belotte magat elsore, ilyen se volt meg nalam soha..szval nem kell temetni ezt a launch-ot, van ilyen is..
csak nincs ido irogatni mert GAMING van(mondjuk azert jo lenne ha vegre nyilna teljesen az open world...) u.i. eddig csak egyszer egy resolution scale change nel lepett ki. ezt most inkabb nem piszkalom.
-
VincentVG
aktív tag
Bevallom a grafikatol en sem estem hanyatt, bar nyilvan a szurke/teli taj nem a legkonyebben megjelenitheto, tuti lesz meg eros resz.
En nem bantam meg a 1.day vasarlast, mondjuk nalam elsore indult, sajnalom akinek nem.
Az a baj hogy ha keves a 30fps akkor ra vagy kenyszeritve a PC-zesre, nincs mas alternativa.
Vettem en PS4 pro-t a GOW miatt, de 2 nap utan visszavittem, mert nem birta a szemem.
Talan majd a next gen, de nem hinnem h frame rate-re mennenek ra, inkabb majd ott is a 8k hajszolast erzem,
el kell adni az uj technikat.Amugy en mar evek ota azt hallgatom h orultseg full HD-ra 980Ti, 1080Ti t venni.
Haaat maradjunk annyiban hogyha brutal latvanyt akarsz ultraban/full HD/fasza antialiasing, akkor most ide 2080Ti kell.
Mondjuk engem ez nem lepett meg. Sajnos.
-
VincentVG
aktív tag
jo de en az a tipus vagyok aki kiall a hegy szelere es 3 szor korbeforog lassan gyonyorkodve a tajban. nekem ott ne reccenjen meg egy pillanatra se..
ilyen szempontbol asszem ez az en jatekom lesz. rohadt lassu
imadom.
nalam grafikaban a battlefield 1 es SW battlefront az etalon meg mindig. nekem az a fenyeles az ami bejon, laza kis scale resolution-nal megtolva full HD-n (150%) aaaaah gyonyoru volt.
Hozzászólok Aktív témák
- Ultrabook HP 15n222 15,6col /4magos /8gb ram/ 120gb ssd/ Dupla Videókártya 1,5gb dedikált/Windows10
- Fehér HP Pavillion15 /Intel i3-4010u / 8gb ram / 120gb ssd /HDMI Kamera/Magyar bill / windows10 -
- Ezüst HP15 FULL-HD /A9-8generáció/ 8gb ddr4 ram/180ssd/ Kamera HDMI / Win10 - Windows 10 telepitve
- HANKOOK Ventus Prime 2 225/60 T17 nyárigumi szett
- Dell gyári 19,5v 180w és 130w adapter - töltő használt Több darab van
Állásajánlatok
Cég: Ideastyle Professional Kft.
Város: Budapest
Cég: Andrews IT Engineering Kft.
Város: Budapest