Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5600X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
- Synology NAS
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- [Re:] A Scythe már csak festőműhelyként működik?
- E-book olvasók
- [Re:] Hivatalosan is befutott az Intel új SSD-je, a 670p
Hozzászólok Aktív témák
-
Redcaster
őstag
Nekem is elindult az előtöltés, viszont 2 percenként error-t dob, és minden egyes alkalommal retry-ra kell nyomnom hogy folytatódjon... Így 3,5 mb/seces letöltéssel kicsit macerás lesz
szerk.:
Lekorlátoztam 2 mb/secre, úgy tűnik így jó[ Szerkesztve ]
-
Redcaster
őstag
Előtöltés után nincs ikon az asztalomon. Más is járt így?
-
Redcaster
őstag
Lehet tudni valamit az online PC-konzol crossplay-ről?
-
Redcaster
őstag
Na én is jelentkezek:
Hála Istennek én a szerencsések közé tartoztam, akinek az elejétől kezdve elindult a játék az alábbi konfigon:
INTEL Core i5-6500 3.20GHz
RAM: HyperX 8GB FURY DDR4 2133MHz
VGA: GIGABYTE GTX970 4GB GDDR5 OCKompromisszumokkal, de 25-30 fps-t tartotta, erdőben, fás területeken leesett 20 körülre. Időnként megakadt a kép 4-5 mp-re, de utána ment tovább szépen. Huzamosabb ideig játszva úgy vettem észre, hogy ezek a beakadások ritkábbak lettek, sőt, volt olyan hogy 1 órán keresztül nem találkoztam vele.
És most jön az érdekes dolog:
DX12-n volt alapból a játék, azt nem piszkáltam. Viszont olvastam hogy az is nagyon változó hogy kinek mivel fut stabilabban a játék. Átállítottam én is, és voilá! Megduplázódott az fps-emStabil 50-en vagyok jelenleg. Holnap játszok még kicsit a beállítással, mert bár így is gyönyörű a játék, de ha már lúd, legyen kövér
PS4-en is megvan a játék, de úgy voltam vele, hogy megérdemlik a R*-nál hogy legyen +1 példányom... Mondjuk ilyen rajt után lehet hogy elhamarkodott dolog ilyet mondani.Kitartást mindenkinek, akinek még nem indul/fut rendesen!
Találkozunk online a story után. -
Redcaster
őstag
-
Redcaster
őstag
válasz
Headers #2015 üzenetére
Én kipróbáltam, nekem nem működött... Letiltottam 2 magot, így viszont folyamatosan akad.
Amit én észrevettem magamnál, hogy kint a vadonban tökéletesen fut a játék 45 fps-el is akár, viszont amint lakott területre érek, akár Valentine, akár Emerald Ranch, jönnek a fagyások egymás után és ilyenkor hallom hogy felpörög a gép. Szerintem a VGA, de ezt még nem volt kedvem megnézni. Így elég rossz városokban közlekednemNálad is így fordul elő?
[ Szerkesztve ]
Hozzászólok Aktív témák
- Laza koronavírus topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5600X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- Vivid - Let your money grow!
- Rendszergazda topic
- Xbox Series X|S
- Gitáros topic
- Bittorrent topik
- Komoly Covid Kocsma
- További aktív témák...
- Dell WD15 dokkoló WD15 dock 130W AC adapterrel 5FDDV 05FDDV F74NK 0F74NK WD-15
- Dell Business Thunderbolt Dock TB16 240W Adapter Dell TB16 Thunderbolt 240W dokkoló állomás
- Seagate Enterprise Capacity 2.5 2TB 7200rpm 128MB SAS ST2000NX0433 FVX7C, 0FVX7C
- Asus Rog Strix 3060ti - /27% ÁFÁS/ AZONNAL VIHETŐ/GARANCIA
- Eladó Gamer konfig 4790K, RX 580, 16GB Ram, 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: DSR Partner Kft.
Város: Budapest
Cég: Midori Global Consulting Kft.
Város: Budapest