Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- [Re:] Apple iPad Air (2020) - fém testben szép gépet
- Projektor topic
- ASUS notebook topic
- Videós, mozgóképes topik
- Mini-ITX
- [Re:] Gusztusos GeForce RTX 3060 a Gigabyte boszorkánykonyhájáról
- Calibre, az elektronikus könyvtár
Hozzászólok Aktív témák
-
ForRedGlory
nagyúr
Ultimate előrendelve. Megvan PS-en is, de ez megéri az árát.
*** Home Cinema loaded: LG 65CX + Samsung HW-Q90R
-
ForRedGlory
nagyúr
A koncepciót nem érted.
Jelenleg a Special Edition a normál verzió árán , míg az Ultimate a Special árán kapható. Miután lejár az akció, akkor az Ultimate ára szépen felugrik, a Special Edition a jelenlegi Ultimate árára és bejön alulra a normál kiadás a jelenlegi Special Edition árára.
Ez a free upgrade pont azt jelenti, hogy MOST ingyen kapod meg a Special áráért az Ultimate verziót, ha 10.22-ig előrendeled.
10.22-ig az ár:
Special: A
Ultimate: AA10.22 után:
Normál: A
Special: AA
Ultimate: AAA[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
nagyúr
-
ForRedGlory
nagyúr
Mai patch óta a textúrákat nem mindenhol tölti be jól. Néha olyan mosott szar (leginkább a fatörzs és a szikla oldala), hogy öröm nézni. Más nem tapasztalja?
-
ForRedGlory
nagyúr
Nem tudom mi van ma, de vagy 6x fagyott ki ez a rakás szar. Előtte összesen 2x a megjelenés óta.
-
ForRedGlory
nagyúr
Hogy a bánatba kell horgászni?
Küldetésben most vittem el a kiscsákót, nagyban húznám ki a halat, de egyszerűen olyan tetű lassan tekeri fel a damilt, hogy 10 perc után meguntam. Ez is valami frankó bug?
Oké, kontrollerrel (Xbox Elite 2) képtelenség halat fogni, billentyűzettel simán ment.
[ Szerkesztve ]
-
-
ForRedGlory
nagyúr
válasz
peterson79 #2151 üzenetére
Lefordítom neked a magyart. Azt kérdezte, hogy ha Aim assistot használ, akkor csak olyat keres mellé a kereső, aki szintén azt használja vagy bárkit.
-
ForRedGlory
nagyúr
Van itt barát lista valahol? Most nézem, hogy Social Club egy sincs. Nem mintha eddig használtam volna.
-
ForRedGlory
nagyúr
Ez a mai patch jól hazavágta a játékot. Folyamatosan fagy, a textúrák ugrálnak.
Grafikát low-ra rakta, de az legyen a legnagyobb gond... Egy rohadt Fence sincs nyitva a nap egyik szakában sem. A rühes térképen azt mutatja, hogy nyitva, erre mire odaérek, ott a lakat. 1 órát szórakoztam, hogy keressek egyet nyitva, de feladtam.
Tök király, eddig semmi gondom nem volt ezzel a rakás szarral, mára meg hazavágják.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
nagyúr
Saint Denis a patch óta random szaggat, de annyira, hogy ilyennek még a környékét sem láttam a jelenlegi gépemen.
Mondjuk az ACT V-el egyelőre megoldódott a gond. *** Home Cinema loaded: LG 65CX + Samsung HW-Q90R
-
ForRedGlory
nagyúr
Ezt most tényleg magyarázni kell? Az optimalizálásnak nem az az elsődleges módja, hogy butítják a grafikát, de ha szerinted az, akkor gratulálok. Ezt a felhasználó is el tudja végezni a beállítások között...
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
nagyúr
Nem hiszem el, hogy az 5. fejezetben a Sadie Adleres küldetésnél, ahogy vége a párbeszédnek Saint Denisben egyből csontra fagy ez a szar (6x próbáltam) Minden beállításon, DX12-vel és Vulkánnal is. Megáll az eszem, nem tudom tovább játszani a sztorit. Most már tényleg szarjanak sünt a fejlesztők, ilyen a mesében sincs.
-
ForRedGlory
nagyúr
Én nem kaptam patchet... két napja nem is játszottam, de most rápróbáltam, hátha nálam is elront még valamit, azonban a Rockstar kliens nem ugat, hogy van patch és a játékba is simán beléptem.
Hozzászólok Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Diablo 3
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- [Re:] Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Sorozatok
- [Re:] Navon Loop 360
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- eGPU tapasztalatok
- [Re:] AMD Radeon R7 350X 4 GB DDR3 128 bit videokártya (DELL) eladó több darab!!!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Simplexion Informatikai Kft.
Város: Budapest
Cég: Wellness Gate System Kft.
Város: Budapest