- Serviio
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5600X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Androidos tablet topic
- [Re:] A használt berendezések felvásárlásával kerülgeti az USA korlátozásait Kína
- Gamepad
- Milyen TV-t vegyek?
Hozzászólok Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
válasz
NagyonTitok #2123 üzenetére
-
gyugyo79
addikt
válasz
Triathlete #2135 üzenetére
Mindegyiknél más de egy idő után ismétlődnek. De pld. itt is szkriptelve van egy halom dolog. Pld. ha élve akarod bevinni/ kell akkor ha megkötözted és felemelted 99% jönnek a lovasok gyors fel kell rakni és kilőni őket. Amúgy ha a lovat lövöd ki alóluk akkor utána már könnyebben lövöd le őket ...
Nem tudom mikor milyen a Fő küldi de most Etta D . szerintem baromi könnyű ha bele jön az ember. Nem kell a kicsikkel szutyakolni amikor elérhető (talán 45 percenként) rá kell menni 5 lépésben nehezedik és utána végig 5 * -os marad végig jobban fizet mint a többi és több XP mind a BH -hoz mind a rendeshez.
Ráadásul a vége teljesen jó kihívás már egyedül.Tipp akinek kell.:
Fent az épületben ki lehet menni a tetőre elbújni + onnan ki is lehet lőni mindenkit több hullámban megtámad mind.Kivéve ED -t meg 2 testőrt. A végén a mappon látjátok hol vannak a 2 testőr van a lovon ha bizonytalanok vagytok ki kicsoda ... [ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
válasz
Triathlete #2138 üzenetére
Alap kocsival csak 25 egységet tudsz kiszállítani közepessel 50 naggyal 100. A kicsi 65-t fizet a közepes 150 közelre és így tovább az 500$ -ra nincs ötletem.
[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
Amúgy a BH -nál az elején feloldható Breton nekem ingyenes volt ezért gondolom mindenkinek az. Ami leg elején ahogy van rá token feloldható. Ezért egy istálló hely áráért ki lehet próbálni ha nem jön be lehet dobni és a hely majd később úgyis kell majd mindenkinek mert nem egy lova lesz senkinek szerintem. Fel kell vinni a kötődését 4-ra ha bejön mehet rá biztosítás akkor már az sem kidobott pénz ...
Ja és egy a kezdésnek kapott nyergemnél jobb (online) is volt az istállóban ingyen amit nem az elején szúrtam ki az nem tudom mihez járt de nézzétek azért végig majd a nyergeket van e ingyenes jobb statisztikákkal mint amitek van ...
[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
Utána van még az egyel jobb 650 -ért meg a végén feloldható 950 -ért.
Nekem az ingyenes után nem volt kérdés, hogy megveszem a 950$ -os szürkét és nem bántam meg már ezzel is teljes barátságban vagyunk és vissza térve pld arra milyen hamar ijed meg a ló nem lehet, hogy mivel az ultimethez kapottnak töredék a HP -ja ezért egy találat után elkezd ugrálni míg ez csak morog egyett -
gyugyo79
addikt
válasz
mrgregoryan #2195 üzenetére
A statisztikáit úgy nézd, hogy amid van az 99% már 4 bonding -al látod az istállóban vehető meg alap állapotban ezért ha annak is megvan a teljes kötődése akkor sokkal jobb lesz mint amit látsz.
-
gyugyo79
addikt
válasz
korte019 #2200 üzenetére
Igen. Ez a felsorolás tökéletes pld.
+ előrendelésért : 50 Gold Bars for Red Dead Online (a story részt leszámítva)[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
Azt, hogy szerinted mi a jó / vagy probléma mentes az lényegtelen eszedbe se jutott megvenni a játékot mert nem is érdekelt. Mert akkor előrendelhetted volna aztán lesz amilyen lesz. De az , hogy most utólag itt fikázol egy olyan dolgot amiről tapasztalatod 0 több mint trollkodás. Normális ember max konstatálja, hogy szerinte jól döntött, hogy nem vette meg esetleg és ennyi DE te szaporítod a hülyeségeddel a felesleges hozzászólások számát, itt okoskodsz halottak alapján. Ráadásul az akikre hivatkozol számomra legalább annyira hiteles források, hogy most valami jó e vagy sem mint te tehát semennyire. Lehetnek pont ugyan annyira hozzáértőek is mint amennyire nem az, hogy a YT -ra valaki videót rak fel és esetleg sokan még nézik is azt nem garancia semmire. Biztos ismered a legyes sztorit a szarral ... Kíváncsi sem vagyok rá. Mint ahogy rád sem ebben a topikban úgy, hogy a játékról mehetne érdemben a beszélgetés esetleg játékkal rendelkezők problémáik megoldásán a hülyeséged helyett.
[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
válasz
negyven2 #2291 üzenetére
Azt jól érzékeltem, hogy 1 valamiből lehet több is nálam (Collectoros cucc) . Tehát pld ugyan abból a virágból lehet 2 -is ? Mert pld szedtem fel valamit akkor kiírja, hogy XY kollakció 7/9 utána megint egy másikat és megint kiírja , hogy XY kollakció 7/9 én ebből arra gondoltam, hogy biztos ilyenem már volt ezért bár felszedte a kollekcióba újként nem került be. Gondoltam majd jól megkérdezem vagy utána nézek.Most akkor az előbbit választom
Ha jól gondolom akkor a kérdésem, hogy mennyi lehet egyformából nálunk 1-1 egyformából ? Van egy maximum mint a többi általános dologból ?[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
Én még a táskában nagyon nem is nézelődtem ilyen szinten. Megvettem az ásót megy a fémdetektort. Kipróbáltam milyen és ennyi. Ha eszembe jut megnyitom a mellettem lévő laptopon a CollectorsMap -et és felszedem ami a környéken van de célzottan csak a mult heti 3 -ast szedtem össze és adtam le.
Úgy voltam vele majd később megnézem mihez mi hiányzik és kipótolom amihez kevés kell
Addig meg az BH-Tradert tolom. A BH megvan 20/20 ma holnap meglesz a Trader is és akkor ki maxolom ezt is. Az a vicc, hogy ez már így is 10+ -on van.Más.
Ki horgászott már (online - bár szerintem egyforma )
A kérdésem itt az orsót tekerni nem a shift -el lehetne gyorsabban ?
Mert vagy nem, vagy az animáció nincs megcsinálva és bár gyorsabban tekeri ez nem látszik, vagy nem tudom. Fogtam így is 50 halat mert elsőre az volt a tervem, hogy így maxolom ki a HP -mat de aztán teljesen felbosszantott ez, hogy nem tudtam rájönni mégis pontosan, hogy működik. Így elmentem indíánosdit játszani és tomahawk - nyíl párossal ölést választottam inkább miután kenus embert sem találtam elsőre.
Szóval ha van aki már nagy pecás az leírná, hogy hogy is működik PC -n.#2312 Triathlete
Én próbáltam úgy és nem jött össze bár gondolom te is és ezért kérded. Szóval ha megy is akkor valami trükkel csak :/[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
-
gyugyo79
addikt
válasz
szTotyy #2345 üzenetére
Nekem is pont 69% és én az első nap végig csináltam. Azóta lett volna idő megjelenni újnak. Lehet csak ha gold mind lesz 100% de nekem igazából randommal nincs kedvem azokhoz mert 1-1 így is nagy trauma volt. Az első, hogy szembesültem mint GT5- ben is az elején, hogy nem kapcsoltam ki a voice chat-et és mentem olyannal aki meg szerintem nem tudta, hogy nem kapcsolta ki
....
-
gyugyo79
addikt
Nagyon le egyszerűsítve azt írja, hogy használj google dns - t.
A hálózat beállításoknál jelenleg dhcp van gondolom. Én első körben fix ip re raknám és elsődleges dns nek mehetne a 8.8.8.8 másodlagosnak maradhat a szolgáltató saját. Az ipv6 meg tiltanám (a tesztre, hogy így jó e).
A Google segít biztosan, hogy win7 be ezt hogyan. Vagy h anem megy akkor írj privátban és ahogy nem mobilról vagyok leírom. -
gyugyo79
addikt
Windows gomb lenyom és elkezded beírni, hogy hálózati -> kiválasztod a vezérlőpult alatt a hálózati központot.
Itt a képen végig mész
0. megnyitod.
1.részletek gomb és egy képernyő mentés a beállításokról (hogy tudd később ha kellene + az eddig használt DNS is innen lesz használva másodlagosnak). Bezárhatod a részletek ablakot ha megvan a kép.
2. Tulajdonságok gomb
3. Dupla katt a IPv4-re
4.DNS kiszolgáló címének ... átrak
5. Beírod a 8.8.8.8 -at elsődlegesnek másodlagosnak meg ami a részleteknél volt elsődleges. Ha megvan OK gomb
6. Kiveszed a pipát az IPv6 elől
7. OK -> ezzel el is lett mentve minden a gép a 8.8.8.8 -et fogja elsődlegesen használni és az IPv6 sem kavar be biztos.[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
válasz
mrgregoryan #2462 üzenetére
Csak ötlet : Vadászathoz vagy keresni valamit. Sokkal nagyobb lehet a látótér. Én pld tervezem, hogy megveszem majd. Meg úgyis lesz az a szint amikor már nem számít még akkor se ha hülyeség.
-
gyugyo79
addikt
válasz
mrgregoryan #2465 üzenetére
csak esztétika
Az RS- nél még egy kalap vagy egy nadrág is szinthez van kötve nem csak a hasznos dolgok. Szerencsére amúgy pont nem a lét kérdéses dolgok vannak nagyon magas szinthez kötve szerintem. De ez megint csak én gondolom így -
gyugyo79
addikt
válasz
mrgregoryan #2464 üzenetére
Meg is tudod "jelölni" (ha eltalálod persze a Tracking arrow -al) és ha menekülni kezd a lövöldözés közbe azt hamarabb észre veszed, könnyebben megtalálod. Ha távolabbról látod hol van akkor tudod merről közelítsd meg a tábort stb.
-
gyugyo79
addikt
válasz
Malibutomi #2474 üzenetére
Ez online-ra vonatkozik amit írok
Én is ezt olvastam (mármint a bill kiosztásnál, hogy a Q-val jelöl) de nekem nem működött amikor próbáltam . 2 szer neki futottam aztán elengedtem a használat. Online nincs bevezető ami tanítja, hogy mit hogy. A játék sztori résszével én még nem játszottam.
Szóval pld ki lehet online így 2-3 több állatot is jelölni egy csordában?[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
válasz
Triathlete #2614 üzenetére
Hogy lesz 2 ? Valahogy lehet venni 1 nél többet ? Nálam ami már van annál ott a owned felirat és nem engedi megvenni megint.
Én Volcanic Pistol (bal kéz -1 töltény miatt) - LeMat Revolver (jobb kéz) párost használom.Én pld.: Mausert -t csak akkor fogok venni egyáltalán ha már minden fontos és közepesen fontos megvan annyira nem tetszenek a statjai főleg a pontosság ami ha nem tartod mindig karban még romlik + ba (Nem PvP -zek).
[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
válasz
NagyonTitok #2625 üzenetére
20/20 nálam minden BH/C/T írtam is hogy mit használok 2 kézzel (jobb-bal) DE a Katalógusból attól még nem tudok venni semmiből még 1-et. Ezt kérdeztem vissza, hogy azt hogy lehet
-
gyugyo79
addikt
Kérdésem konzolosokhoz + ha van aki tudja.
Ha ki van maxolva minden BH/C/T akkor feloldható minden a tokenekből - > annyi tokant ad mint amennyi a feloldható csak így elérhető tartalom vagy több tartalom van mint token? Én csak azokat oldtam fel ami kell és így olyan 70 tokenem maradt.
Van e infó, hogy a token kellhet a jövőben valami máshoz, majd esetleg ?
Tovább lesznek ezek bővítve és jól jöhet a későbbi dolgok feloldásához még ami most van + ? Vagy bármi hasonló.[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
válasz
negyven2 #2677 üzenetére
Van 2, egy pisztoly egy revolver. Az egész onnan indult, hogy 2 egyforma lehet e egész pontosan 2 DB Mauser -el indult az egész
2 különböző márka lehet nálam pisztolyból meg revolverből is meg egy ilyen egy olyan is. Ezek működnek (59 vagyok)
Csak azokból amik nekem vannak már nem tudok még 1-et venni. Ez akkor valami bug vagy ez így rendben van ?[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
válasz
Triathlete #2770 üzenetére
Dupla egér kattintásra lehet berakni cél jelölést ha nem egy térképen már meglevő célt szeretnél (engem is idegesít de legalább működik).
Én pont tegnap csináltam meg Red Ben Clemsont 1-4 -ig 5* -osan még nem néztem. Mert meg akartam kérdezni negyven2 -t, hogy le lehet e bent kérni a bounty wagon (amit még nem vettem meg mert prioriti listámon vannak még előtte dolgok pld.: kártyák fejlesztése is amire így az eleján akartam költeni - de meg tudom venni ha hasznos és csak 2-en leszünk a farmolására + használható + lekérhető ott is) amikor már végeztem mert 4* -osan ugye már 3-at kellet bevinni és ezért voltak ezzel komoly sz@pásaim. Csak 1 példa, hogy más magányos harcos ne szívja meg ha nem maga akar mindent megtapasztalni :
ha nincs ledobva mind a 3 hulla a vonatról ne távolodjatok el a vonattól mert FAILD lesz a küldetés, úgy se hogy visztek be éppen egy hullát.... Nekem lenne kedvem hozzá.
Fegyvereknek van Weapon Locker mint a GTA5 -ban a táborba vehető.
[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
válasz
gyugyo79 #2773 üzenetére
Ez lemaradt, küldtem frieds req.-et ha jól emlékszem a GTA5-ből a nic-re
Más. Nem tudom jól emlékszem e, hogy az első missonk is elég jól fizettek a végére?
Azokat ha újra csináljuk is ugyan azt adják vagy a Stranger Mission fizetése vonatkozik rájuk is kb.Stranger Mission indítható valahonnan célirányosan menüből is?
.Én egy házba bemenet kaptam egy feladatot úgy, hogy a térképen nem volt jelölve pld [ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
válasz
Triathlete #2782 üzenetére
Mentás hús az amúgy is jó. Mindig van 15 + nálam. Mindegy mitől hízik a karakter
Amúgy vicc mert amikor sokat ettem szerinte és kezdett elhízni akkor azt írta jobban bírja a sebzéseket, de ez mindegy is áttértem a legelésre (csak zöldség, gyümölcs) tesztnek és az nem segített. Csak ha koplaltam a köv. nap.
Hát én el lőttem vagy 100 puska lőszert mire a 4* -os meglett szóval én se osztottam a fejeseket. Mondjuk ha meg nem fejbe vannak lőve nemhalnak meg igazán. Csak nem mindegy, Első lövés talál vagy csak 2-3-4 +A vagonokból kanyarokba kilőni az elejét még nagyon nem megy nekem sem. Igen meg kell állítani a vonatot ha egyedül vagy mert nem tudod lepakolni amúgy időben. Mert ledobva se lehet egy tetem úgy ,hogy te a vonaton vagy és nagy a távolság közted és közte és a vonat meg megy(gondolom). Vagyis nekem így is lett egy misson faild mert le akartam dobálni a hullákat úgy, hogy a vonat elejét nem pucolom ki... [ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
válasz
Triathlete #2798 üzenetére
Írja ha túlsúlyos a karakter. Nem tudom ha tovább hízik van e negatívum ezért kipróbáltam, hogy az étrend váltás megoldás e.Aztán a játék írta a megoldást.
Én nem tudom mert az sincs még meg (WL) így a lasszóról nem tudok okosat mondani.DE t nem használom nem tudom. tipp a külső kör után az fogyna és így az nem vagy csak később csökken, meg idő előre haladtával is később kezd csökkenni
Viszont a szökés miközben viszed be scriptelve van szerintem. Nekem a reinf. -el megkötözőtek ugyan ott ugrottak le a város határában mint a simával és nem egyszer. Én már készülök is rá és egyből elkapom még 1szer...
[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
válasz
Triathlete #2805 üzenetére
Ezért vettem meg ezt már az elején. Nem kis pofára esés volt, hogy pont ugyan úgy kiszabadultak. A gyanús számomra, hogy pon ugyan ott kb.
Azt is néztem, hogy van amelyiket viszed be F el fejbe lehet verni. (írja is amikor kell) lehet ha ez nincs meg akkor szabadul ki.Ha playert kötözöl meg annak tuti tovább tart kijönnie pld.
-
gyugyo79
addikt
Nálatok melyik menüben van a Stranger Mission? Vagy mit jelent hogy a menüből?
Nálunk van egy L -betűre feljövő amiben van egy start matchmaking ami alatt lehet csatlakozni különböző játékokhoz meg az online Story missionhoz ami random bead valakikhez de ott ilyen nincs meg itt lehet a pleyereket megnézni csatlakozni a posset menedzsmenti meg az istállót stb.
ESC -re a progress be az online rész Story Missont lehet újra elindítani választhatóan. De ezt egyszerűen nem találom.[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
Online :
A táborba vehető üstbe ha a speciális menüt készítem (mind3 tulajdonság arany) az meddig lesz ehető?
Nagy tapasztalatom még nincs vele de mintha változott volna a hozzávaló követelmény is. Random, hogy mi kell vagy fix választható lehetőségek vannak?Tegnap körbementem és az összes kollekciót kiraktam. Rövid ideig gazdag voltam meg 5 szintet léptem egyszerre :) Aztán megvettem mindent amit lehet a táborba és már nincs is csak pár dollárom...
[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
válasz
negyven2 #3051 üzenetére
Nagyon szépen kérlek vállald el valamelyik topikban a topikgazdaságot (de inkább a másikban mert ott inkább játék a téma) és ezek az elejébe mehetnének akár csak mindig bővítve azt amikor egy ilyen választ megírsz azt oda írnád és linkelve lenne a válasznak....
Amúgy köszi megint mert nekem is hasznos volt.[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
Meg neked még 0 tapasztalatod neki meg egy 1 év tapasztalata van meg egy csomót utána is olvasott szerintem. Ráadásul eddig amit írt azt én is pont úgy tapasztaltam meg míg mástól jövő infókal van fenntartásom mert pld. azt vettem észre voltak változások + kerültek be plusz dolgok amik miat nem aktuális 1-2 cikk, videó pld.
[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
válasz
Triathlete #3069 üzenetére
+1
Szerintem is.Csak meg kell szokni, hogy megvárd a következő lövéssel amíg betöltött. Mert én az elején a második lövéssel sokszor a semmibe lőttem mert valahogy el lőtte azt is amit akkor nyomtam amikor még nem töltötte meg. -
gyugyo79
addikt
válasz
gyimger #3070 üzenetére
Én a kocsikra is kötöttem. Ha nem kötsz is ki fogod fizetni idővel azt az összeget csak így mindig ki is kell fizetned a díjat mielőtte vissza kapod tehát be kell mászni a menübe amúgy meg 2 perc és van rendes eredeti lovad minden féle varázslat nélkül.
Persze ha tudod, hogy nem végleges/ sokat lesz használva akkor nem biztos, hogy megéri ....[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
Online.
A térkép amit random npc kínál fel eladásra mennyire jó vagy is mindig van a kifizetett összegnek megfelelő jutalom ? 5$ kértek eddig tőlem mindig érte csak mivel egybe szoktam többet egymás után megkeresni nem tudom melyik amit vettem és melyik amit kaptam az utóbbi időbe és megint van már 8. Csak érdekel lesz/lehet e pofára esés a keresgélés vége majd
Hozzászólok Aktív témák
- [Re:] 100/100 | 4 DB | Seagate 500GB HDD + 8GB SSD Cache
- [Re:] Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Windows 10
- Serviio
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5600X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- SörcsaPH!
- Tippmix
- [Re:] Mi Electric Scooter Pro 2 - elektromos roller - e-roller ÚJ
- [Re:] Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- MSI GeForce 210 1GB DDR3 - HDMI - DVI - VGA - több darab
- S8 alkatrésznek (Hibás, "Nincs regisztrálva a hálózaton" üzenet)
- "svájci bicska" gaming, photoshop, video-vágás? Egyik sem probléma! Intel (Intel 10600K + 1080Ti)
- AKCIÓ! BONTATLAN ÚJ IPAD PRO 2020 11” 512GB Wi-Fi Wi-Fi AZONNAL DEÁK TÉRNÉL ÁTVEHETŐ SPACE GREY
- ÚJ iPad Pro 2018 11",WI-Fi SPACE GREY 256GB GARANCIÁBAN CSERÉLT 2021.08.10 Deák térnél AZONNAL ÁTVE
Állásajánlatok
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: Andrews IT Engineering Kft.
Város: Budapest