Hozzászólok Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
Miért amikor végig megy a lepárlás mert éppen nem áll bele valamiért és az eladásnál is ki tud rakni és nem fagysz be a töltő képernyőbe akkor a fullos fejlesztéssel 50$ meg egykét gazból lesz olyan 250$
De ez egy szerencsejáték is mert amúgy kb.25-50% bukod az 50$ meg a gazokat
Pld nálam pont most beállt az eladásba kitöltésbe. Kiléptem majd vissza és nem vette el a kész terméket. Indítottam is megint egy eladást ami megint nem rakott ki ,,,[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
válasz
RoMix85 #4560 üzenetére
Én egyedül. Azt meg már írtam, hogy olyan 25-50% -be beáll nekem.
De amúgy trader eladás szintén. A BH indítása 50% sikerül.De legalább mikor a hard BH -t nem tudta ugyan elindítani a napinak beadta, hogy kész.
Érdekes mód a küldikre kitöltés sem 100% -os de az kevesebbszer áll be.
A tippem amúgy, hogy amikor üresbe rakna nem jön össze neki
[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
válasz
RoMix85 #4564 üzenetére
A lényegesebb részeket kiemeltem, én is most fogom a második (kiemelt) tippet próbálgatni, mert az sajnos jónak tűnik.
"
First off, bear in mind that the missions not showing up at the quest giver isn’t a bug. Each of them has a cooldown, so you can’t just keep doing them endlessly – you’ll need to take breaks.
If you get stuck in a loading screen after taking one of these repeatable missions, rest assured that one is a bug. If you get trapped in an infinite loading screen, the only thing that helps is killing the application. On PC, you can do this by either pressing Alt+F4, or using Shift+Ctrl+Esc to open the task manager, then finding the process and ending it. On PS4, you can press the Options button, then use the option to close the application.
You might lose progress if this happens, so try to force the game into saving before you try taking on bootlegger missions. You can trigger the autosave by fast traveling, changing areas or undertaking a different activity.
The other common mission bug we’ve seen mentioned is failing as soon as you start. If this happens, you can just go back and talk to the quest giver. As we’ve mentioned, you might run into an issue with the cooldowns, so she might not offer the same mission again so soon. The only other thing you can do is avoid them until Rockstar issues a patch that fixes these errors.""
Unable to sell moonshine
Another bug occurs when you choose the delivery option. It plays a cut scene with Marcel and stuck at a black loading screen. You should visit Bert who buys your hooch for cheaper it doesn’t bug. However you barely make a profit selling to him so the only point is for XP. (thanks Patrick-Mcglory)If you end up getting stuck at another point, you might want to check out some of the other guides we have. We've written about mysteries like the missing person Gavin, the Rhodes Gunsmith prisoner, the locked door at Valentine doctor. We also have instructional guides that show how to rob stores without getting bounty or where to sell jewelry and gold bars. If it's collectibles or key items you're after, we've found all the Penny Dreadful comic books, Chick's treasure map location, or that famous pipe for Dutch. Finally, if you don't care to explore the map yourself, you could take a look at our Watson's Cabin and Catfish Jackson's Homestead locations guides. In the latest Red Dead Online Moonshiners Update you'll have a chance to find Navy Revolver and Best Shack Locations."
[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
válasz
Sayiid919 #4575 üzenetére
Nálam a napihoz ami kellet az ott volt ahol jelölte a "régi" amit most, újra kezdtek.
Szerintem ha meg lehet majd oldani akkor az használható lesz majd, de az érthető, hogy most vehetnek fel mindent kb. újra. ami idő lesz.Egy készet meg ha logikusan gondolkozol kb. más se tudott volna varázsolni ennyi idő alatt.
-
gyugyo79
addikt
Ha olyan szintet léptek amiben a termelés javítása van, vagy fejlesztést vesztek abba 99% bele áll az aktuális főzés.
Ezért pld lepárló fejlesztést eladás után vegyétek inkább ha éppen folyamatban van a főzés + azokat a szinteket pld. 9,15 ha tudjátok időzíteni ennek tudatába lépjétek meg.[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
válasz
NagyonTitok #4589 üzenetére
+ tisztán látás kedvéért mert máshol már olvastam olyan hozzászólásokat, hogy a hajam égnek állt.
Az RS nem ezzel a webes térképpel találta ki ezt. Az alap koncepció, hogy elmegyünk MZ -hez és szépen veszünk térképet tőle amit megnyitva az megmutat pér tárgy helyét a játék térképén amit meg lehet keresni.
Szóval aki intelligensnek tartja magát az tartózkodjon mind a webes térkép milyensége miatt reklamálástól mert azt jó fej játékosok készítik.
Mind az RS ez miatti fikázásától. Amúgy is van kis millió hiba a játékba amiért jogosan lehet.
[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
válasz
Sayiid919 #4616 üzenetére
A matek nehéz mert vannak + változók.
- lootból is jön.
- eladhatod külön is.
- mi van ha megiszod a napihoz be vagy berakod a főzetbe.
- nem csak térképpel lehet szedni ha ott vagy valahol és hallod a csilingelést akkor megkeresheted ha van kedved.BH -t is nehéz csak $ -al számolni mert mint írtam pont az a része nem lényeg majd egy idő után már viszont a rolek közül csak az ad aranyat ami ha azt nézzük, hogy aranyért van dollár de dollárért nincs arany egy elég nehezen mérhető + értéket ad neki.
-
gyugyo79
addikt
válasz
Sayiid919 #4624 üzenetére
De ha neked csak a térképekből jön és tényleg nem találsz azok nélkül a játékba semmit akkor el kellene gondolkoznod, hogy valamit nem csinálsz jól.
Ha azért menne a hiszti, hogy csináltál egy saját térképet amire az általad vett térképekről feljegyezed a helyeket és most kezdheted elölről talán picit együtt tudnék érezni de, hogy az fáj, hogy nem tudunk innentől visszaélni a játék egy hibájával ...
Tényleg nem érted ?[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
válasz
Sayiid919 #4629 üzenetére
Mert ez az a szint amit nem tudok hova tenni
". Akkor felezzék a dollár árakat. Az nem lenne jobb? De ne csináljanak belőle félkarú rabló felé nyerő gépet ahol vagy megszivod a térképpel vagy nem"Miért nem mész be egy kaszinóba és adod elő, hogy neked nem kell, hogy kifizessék az egész nyereményt de hagyjanak lapot számolni.
Csalás szót most sem használtam!
-
gyugyo79
addikt
válasz
Triathlete #4644 üzenetére
Tuti vannak új cuccok csak nem tudom vehetőek e pld Rexroad Coat, Pittman Coat. Az otlaw pass -ba pld jött most olyan téli szett a Rexroad ami bejön meg egy fasza nyári is The Haraway. Mondjuk csajon lehet nem olyan jók bár a Rexroad az lehet csaj karakteren is jó de nyilván ez ízlés dolga.
[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
Meg vagy keveredve, hogy melyik topikba írogatsz. Jelen állás szerint még nincs tank és ESO crown a játékban. Ugye? Tehát a játékbeli aranyad ezekre nem tudod költeni. Vagy igen ?
Ha meg azt akarod kihozni, hogy melyik más játékba veszel inkább IRL pénzért valamit az nem a nem éri meg kategória. Neked akkor nem éri meg egyáltalán játszani a játékkal mert van sok neked jobb amivel játszhatsz.Ráadásul a OP -megvásárlása után előtt, közben ha elérsz 100*1000xp -t a végéig vissza kapod a befizetett aranyat egy halom kedvezménnyel + $ + kincses térképpel stb -vel.
Ráadásul az aranyat nem kell venned ha játszol a játékkal simán megvan. De az teljesen egyértelmű, hogy ha mellette másik 10 + al játszol valahol kompromisszumot kell kötni ...[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
válasz
negyven2 #4649 üzenetére
Köszi.
A sapka volt csak meg, hogy az Arthur-é. Mondjuk én kb 1 téli meg 1 nyári szettjébe játszottam végig és a nyáriban ezen még egy barna kapát volt rajta tuti ha ez volt alatta egyáltalán bár, hogy kék ing volt az tuti + ami nekem megmaradt jobban bár lehet volt nélküle is nem emlékszem még most se, hogy írtad..
De pld John Marston-n ez a téli szett az egyáltalán nem volt meg. A The Clelland az rémlett valakin de az se mondanám meg, hogy kin és nem e csak hasonló volt ...[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
Tart már ott valaki aki több Moonshiner eladást is csinált, hogy megvan a "Protection - Greatly reduce the risk of attacks" is .
Attól kérdezném, hogy neki is ugyan annyi támadása van utána is mint előtte?
Nem mintha sok vizet zavarna elintézni azt az 1-2 támadót csak érdekel.[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
válasz
negyven2 #4657 üzenetére
Nekem mindnél fixen van egy "út zár" 8-10 támadóval meg ez után az út hosszának függvényében 2-3-4 támadó hullám lovasokkal.
Az első az sima mert rbr - el kilövöm mind még a lőtávolukon kívülről.
De a lovasokhoz le kell szállni ha nem akarom, hogy szétlőjék az árút.Bár amilyen bugos lehet hanyagolom is mivel a 20 szint megvan erölttetni nem kell.
Ha majd javítanak rajta jó lesz amúgy. -
gyugyo79
addikt
válasz
szTotyy #4663 üzenetére
Olyan 200 $ szerintem átlagnak minimum vehető lesz majd amikor minden jól működik - ízesítő anyag ami össze szedhető (Flavoring) is változó lehet azért nehezen beárazható és olyan 48 perc az elkészülés ami szintén a max. De ha csinálod a külditek mellé azok különböző bónuszokat adnak tehát pld nekem volt a Moonshine Still 10$ is az 50$ (max) helyett stb.
Az a baj, hogy ha behülyül és ki kell lépni a seassonból akkor 0-z minden bónuszt főzést stb-t és ilyenkor bukhatod a 50$ -t meg a betolt alapanyagot is akár.
[ Szerkesztve ]
-
-
gyugyo79
addikt
Dehogy nem támadnak meg. Ráadásul itt nem is lőnek olyan jól minő meglepő ezért simán megy 1-2 üveg is a levesbe. Ezért lövöm ki őket még távolról én is.
+ lehet ha nem egyedül csinálnám és a csapat társak leszednék a lovas támadókat akkor mivel nem kell leszállni a bakról (ha úgy hívják a kocsin amin ülünk) haladnék végig 1-2 hullámmal kevesebb támadó lenne. De igazából szerencsére az idő nem feszített így belefér az, hogy úgy hajtsuk a kocsit, hogy ne törjön az üveg meg, hogy leszálljak támadáskor, hogy csak engem lőjenek.
Csak most, hogy így negyven2 írta, hogy ő volt olyan szállításon is amin nem volt támadás furcsa. De nem csak tőle olvastam és én azt hittem, hogy majd a Protection megszerzése után lesz nekem is olyan. De nálam az semmin se változtatott ezért gondoltam rákérdezek.Az lehet, hogy PC -n más mint Konzolon vagy csak simán random és én szerencsétlen vagyok míg van aki meg szerencsésebb ebben. Mondjuk szerencsére nem egy lényeges dolog.[ Szerkesztve ]
-
-
gyugyo79
addikt
válasz
negyven2 #4702 üzenetére
A mocsárba volt a célpontom menekült -> ledobtam be esett a vízbe pofára
De amíg nem szabadult ki mutatta, hogy ott van de szürke volt az F (PC -n a megkötözés) nem tudtam vele semmit se csinálni de a víz az a sekély volt, hogy a háta kilátszott ...
A bolast természetesen benyelte. Engem nem zavar ha ilyeneket is megcsinálnak csak ne lenne ebből más játék élményt romboló bug.[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
Az nem baj ha te így érzed, csak akkor a jövőben inkább ez ügyben ne segíts másnak
Mert vadászi legjobb BV és Heartland. A helyekről meg negyven2 rakott is be ide (rákerestem és pont neked írta ...) képet. Leadni a traderhez meg egész állatokat érdemes. Amúgy ezek azok a helyek ahol kb lóval is pillanatok alatt lehet tele tölteni 2-3 csillagos nagyvadakkal főleg miután megvan a jobb feldolgozás és utána lehet mással foglalkozni.[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
Még egyszer leírom. Olvasd át többször.
Amit állítasz nem igaz. Nem baj ha rosszul tudod és az előtt okoskodsz, hogy esetleg megnéznéd a BigBlue69 által is írt helyet (aki ott nincs el szekérrel ha éppen azzal menne az vessen magára). De az baj, ha a butaságot tovább akarod osztani. Nincs azzal baj, hogy te egy lusta vadász vagy. Csak ne segíts másnak max úgy, hogy az is írd oda, hogy ha ő is egy "lusta vadász" aki nem a legjobbat keresi és kb mindegy neki akkor fogadja meg a tanácsod.
[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
válasz
gyimger #4725 üzenetére
Yukon Nick az pont az amit én is csak úgy láttam, hogy 1 re kb 100% mutatja az npc -ket. Mint pld itt. De nekem ott is csak az első fázisban. Amikor viszed be már nem mutatja őket (amikor én csináltam legalábbis)
De ha elrontod véletlen és előröl kezded akkor már nem mutatja ott sem.[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
válasz
mrgregoryan #4732 üzenetére
Az a baj, hogy te meg már túl tolod a fogadatlan prókátor szerepét.
Normálisan lett neki jelezve, hogy amit írt nem valós, nem úgy van.Ha megnézed a végén már a semmiről beszélt megint.
A segítség az az ha nem hülyeséget írunk. De javíts ki ha tévedek és elég csak írogatni bármit.De ha ez nem érdekel, hogy valaki valótlan dolgokat hadovál kérlek azt is ilyen nagyvonalúan hagyd figyelmen kívül ha valaki kijavítja.
[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
válasz
mrgregoryan #4738 üzenetére
Mivel a tag szinted van elhiszem ha téged nem zavar ha szeméttel van tele egy egy topik. Lehet azt se tudod, hogy van kereső amit használni is szokott a közösség. De én se örülnék ha infó-t keresve valakinek a hülyeségét olvasnám és abból, hogy utána mindenki szerint az renben van azt gondolnám, hogy az jó. Tudom nehéz ezt megértened elsőre, úgy, hogy lehet ezért a játékért kezdted használni a topikot és a fórumot. De pont ezért kérlek lás egy kicsit tovább az orrodnál.
Tehát ha nem tetszik, hogy ki van javítva az ha valaki szerint valaki valótlant állít és utána ütközötetve vannak az érvek esetleg többen jelzik ha valami hülyeség ez nem a te fórumod.
[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
válasz
Kiskokó #4740 üzenetére
Ezt írta ő:
"Szekérre fel pakolok 5 bölényt az rendesen feltölti,ha perfect bölényeket lövök akkor gyorsan tele és utána malmozhatok a tűznél.Szarvas is jó,de az őzből már sokkal több kell."
Ezt te:
Valóban 8-9 körül ad egy 3 csillagos őz/szarvas stb és általában a nyúzott bőrök tényleg nem sokat érnek (persze erről van táblázat is tudom de most tapasztalatból mondom)Már ez a 2 szöges ellentétben van
A tények
3* Őz =7 ha megvan a skill a perfect carcass-ra akkor 8.75 A 3*és 2* Bölény = 3
A 2* őz carcass az 4.2[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
válasz
mrgregoryan #4743 üzenetére
Nem a regisztráció időpontja volt a lényeg, hanem, hogy nem használod.
Segalnak írt hozzászólásod megvan?
Mert az egyszerre mond ellent több állításodnak, megnyilvánulásodnak. -
gyugyo79
addikt
válasz
mrgregoryan #4751 üzenetére
Egyszerűsítsük. Az, hogy te szóvá teszed, hogy nem tetszik neked, ha Plata ki van javítva miben tesz különbé attól aki kijavítja?
Légyszíves, írd le mi bántót, valótlant írtam neki szerinted ?
Indokold meg szerinted, kinek a hozzászólása az akinél nem lehet jelezni ha az nem úgy van, és miért.?
Egyszerre hány ember írhat? Ha valaki már leírta, hogy szerinte máshogy van valami azt más már nem jelezheti?
Ha előző nap már jelezve lett valakinek valami vagy volt hozzászólás váltás akkor hány napig tart a hozzászólás tilalom, felmentés?[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
válasz
Kiskokó #4766 üzenetére
Megnézem, 6.25 a 3* bison és 3 a 2* -os
Ha te is megnézed azt javasoltam Platának , hogy nézze meg ő is az a helyet/ helyeket amit egy térképen jelölve már írtak neki és linkeltem megint. Érzed a különbség az közt, hogy én megnéztemA Bison vadászat attól még nem lesz az évszázad biznisze szerintem.
Mert azokon a helyeken amik javasolva voltak annyi a 2-3* nagyvad, hogy nem gáz ha szétszaladnak mert kb már felpakoltad, lőheted a következőt mert lesz másik RBR lőtávolban de ha menni is kell nagyon keveset. Ezért is írtam , hogy nagyon a szekérre sincs szükség.
Tök egyértelmű, hogy nem az egész terület ilyen és van ahol nem lehet elmenni kocsival DE ezt rá lehet húzni bármelyikre. De konkrétan meg volt jelölve "Big Valley északot, Creek folyó mellett". Ha fejből nincs meg menj fel és nézd meg azt a részt utána írd azt, hogy ott nincs vad + nem lehet kocsival el lenni ha éppen azt szeretné valaki
Jó bölény nincs de minek amikor egy 2* őz csak több van mint egy bölény csordában bölény. Ami meg a másik és tegye a szívére a kezét aki már vadászott az tudja, hogy a bölény csorda is véges és bizony a tizenX bölényből elég sok csak 1 * -os és ha az egészet behordja az ember is marginálisat dob a globális materil -on....De még egyszer én annyit kértem tőle, hogy írja azt is oda, hogy neki nem számít mert ő a későbbi saját állítása szerint "lusta vadász", hogy aki kérdez az tudja ezt. Ha a kérdezőnek elég mert neki sem számít akkor jó, ha nem akkor meg tudja, hogy tovább kell keresni.
[ Szerkesztve ]
-
-
gyugyo79
addikt
válasz
Triathlete #4793 üzenetére
Nála a teszten 1-es bondigon van ha jól látom. Vagy rosszul látom és nem végig ?
Mert ez csak az én tapasztalatom ami lehet nem valós de nekem érzésre jelentősen javulnak a ló ezen tulajdonságai is a szintekkel.Akinek kiábrándító ha a játékról mint programról van szó az a továbbiakat hanyagolja.
Amúgy nekem van egy megint csak elméletem, hogy farkas - farkas sem egyformán van leprogramozva és reagál rájuk egyformán a ló.
Értem ez alatt az eventek alatt ránk támadók másak mint a "sima" útszéliek.
Vagy a kollektoros cuccokhoz berakott Grizlire vagy Pumára is ezt rá tudom húzni.[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
válasz
Kiskokó #4810 üzenetére
Van amikor már nincs élesztés
és L -be is le tudod megint kérni (2 perc bünti addig kapunk egy gebét ha nagyon kell és ez az onlinera vonatkozik ha más később olvassa) csak akkor fizetni kell amikor vissza kéred. Értelem szerűen ha nincs nálad az a tízen pár dollár akkor nem kapod vissza amíg azt össze nem gyűjtöd, de ha van akkor olyan mintha lenne biztosításod. Nem tudom pontosan mennyi amit fizetni kell de olyan 10 alkalom után fordul át, hogy a biztosítás már megéri.
[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
válasz
szTotyy #4813 üzenetére
Az jó mert nekem az ajándékot leszámítva minden van saját nyereg is ennek ellenére gebét kaptam legutóbb így is. Lehet, hogy nézi a sorrendet és nálam az van felül? Vagy bezavarta, hogy mindnek V a neve ....
Más ma kaptam a RDO200$ kuponokat (4db -ot) a OP -hez. Más is kapott aki előre jár benne vagy mindenki kapott ?
[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
válasz
Triathlete #4817 üzenetére
Nincs egy olyan érzésed, hogy jobban koszolódik ? De most ezt úgy értsd, hogy nekem a sztoriba fehér volt és ott is azt éreztem meg utána online a feketével is ez volt az érzésem. Tehát nem azért mert fehér hanem az arab ló -ra mintha jobban meglenne csinálva vagy nem tudom. A többin is látom ha nem tiszta de nem annyira, vagy nem zavar annyira.
-
gyugyo79
addikt
Szubjektív véleményem, hogy nem. Nekem használtra az arab tetszett eddig a legjobban de olyan kicsit, hogy én is a BH-sat használom mert az tetszik és azt se állítanám, hogy mindenkinek az a legjobb.
A statok nyergestől mindenestől nem érnek nekem annyit azzal párhuzamba amit éreztem amikor használtam őket, hogy valósan ne kinézet alapján válasszak Mármint a nagy role lovak vagy az arab stb közt az ajándék lovat azt ne vegyük ide). Tehát egy másik tetszene akkor azt használnám mert ez egész közt nincs nekem akkora különbség még a bizonyos statisztikában amúgy nagyon messze lévő 2 közt sem....
[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
Volt is már PC -n is. Bármi lehet. Ha van időd és úgy érzed használnád is minimum az ásót vedd meg szerintem mert elég gyorsan vissza hozza az árát de csak ha játszol annyit, hogy kihasználnád. Ha használod a webes térképet még gyorsabban. De ez igaz a fém detektorra is de látod az árát és így talán jobban fel tudod mérni, hogy megéri e várni vagy inkább befektetsz.
[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
Ezeknél láttam, hogy adnak (XPt a role-hoz):
- Bootlegger küldik
- főzés elkezdése
- főzés befejezése
- sikeres eladás
Szégyellem de azt hogy a sztori küldik adnak e ehhez amikor újra vannak csinálva nem tudom pedig megcsináltam őket hardon is (mondjuk egy volt úgy, hogy nem volt meg a 20/20 de nem láttam, hogy adott volna de akár adhatott is). Az biztos, hogy keveset fizetnek és sima XP -t se sokat adnak ezért azt csak FUN -nak javaslom mert lőszer + kaja/ital az nagyon megy már hardon.Én igazából csináltam a bootlegger küldiket amikor csak tudtam indítani + főztem folyamatosan. Amikor bebugzot akkor bukóba indítottam az új főzést...
[ Szerkesztve ]
Hozzászólok Aktív témák
- Péntárca kímélő áron eladó dobozos 8.generációs gyártói garanciás Lenovo Ideapad S145/i3/8GB/512Ssd/
- GIGABYTE GTX 1060 WINDFORCE OC 6GB - 1 ÉV BOLTI GARANCIA
- Szuper áron eladó új Asus Zenbook Flip gyártói garanciával/Amd Ryzen5 3500U/16Gb/512Ssd/Vega 8/2in1/
- (BONTATLAN) Lenovo ThinkPad T490s*i7 8665U/16GB RAM/256GB NVMe/vil.MAGYAR bill./ujj.olv./2022.12.09.
- Rendkívül kedvező áron eladó 10.Generációs dobozos új Asus Zenbook!/i3/8Gb/256Ssd/Fhd/Ips/
Állásajánlatok
Cég: Midori Global Consulting Kft.
Város: Budapest
Cég: ELPRO Systems Kft.
Város: Budapest