Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pendre54

    addikt

    válasz Plata #5510 üzenetére

    Mint tegnap írtam, belevágtam a multis részbe. Végig vittem a kezdeti kötelező részt, és most tartanék ott, hogy szabadon lehet mászkálni. Egyelőre még fogalmam sincs, hogy a belépéskor felajánlott szekciókban miket lehet majd csinálni, ezeket majd a mai nap próbálom megfejteni.
    Viszont már is van egy kardinális problémám, amihez kérnék segítséget. Jelesül, a lószevizben beszereztem 12 dolcsiért egy lovat, de az a problémám, hogy a ló állandóan eltűnik. Tegnap este a Free Roamban voltam, ott egy asszonyságot elkísértem az egyik településre, majd azután épp arra járt a vonat, arra felugrottam, és vonatoztam egy kicsit.
    A story módban, a ló is követi a vonatot, azaz a vonatról leszállva, mindig kéznél volt, de itt nem így történt. A táborba visszagyalogoltam (jó negyed óra volt ;] ), de ott se volt elérhető.
    Ma beléptem, gondoltam hátha előkerül, de sehol nem látom.
    Ismét gyaloglás, a legközelebbi lószervizbe, na ott viszont megvolt. Kérdés, mi a trükkje, hogy a ló állandóan kéznél legyen, ne kelljen már ezért órákat gyalogolni, hogy kell a lovat lehívni?

    A másik kérdésem, hogy a jobb felső sarokban, a kék színű linzer karikával jelölt akármi, ami pillanatnyilag nullás érték, az mi a rák lenne?

    [ Szerkesztve ]

    "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

Új hozzászólás Aktív témák