Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz gyugyo79 #4918 üzenetére

    Rengeteg bug van most a játékban a frissítésnek köszönhetően. Ezek közül sok olyan ami simán mondható Game Breaking-nek is. A legszomorúbb, hogy van jó pár olyan is ami már régóta létezik, de igazából nagyon ritkán jött elő. Most viszont ezek is nagyon gyakoriak lettek. Szó szerint néha játszhatatlan már a játék.

    Engem igazából ezek idegesítenek a legjobban:

    - az még a kisebb gond, hogy mostantól a második pisztoly/revolver-hez kell a off-hand holster, de hogy folyamosan elveszi a fegyverövön lévő fegyvert a játék, ha PvP-re vagy Mission-re megyek azért az nekem egy nagyom undok dolog (ugyanis ez nagyon ritkán, de régen is előfordult már). Néha visszaadja ha meghalsz, vagy felülsz lóra, de állatában marad at egy fegyver. Amint visszatérsz Free Roam-ban akkor ha visszaadja az elvett fegyver, az biztos, hogy nem az lesz aminek ott kell lenni (nekem általában a Cattleman Revolvert rakja be, de van olyan is, hogy olyat ami a fegyvertarolóban van, így az a hely üres... és van amikor mindkettőt elveszi). Ennek a durvább változata amikor berak PvP-re fegyver nélkül (de itt halál után visszaadja)!

    - Már nem csak a tábor tűnik el, hanem a Moonshine Shack is. Igaz ha átmegyek egy másik lobby-ba akkor újra ott van. Ha már tábor, hiába lett javítva a Camp bug, meg hiába lett berakva több mint egy év után az az opció, hogy a Camp-be lehet kezdeni, ha van, hogy nem a Camp-be rak le, vagy más táborába tölt be! Sőt, nekem pl. Great Plains-be nem is akarja letenni az esetek többségébe (a régi villogó Camp bug). Máshová igen, csak oda nem.

    - Végtelen és nagyon hosszú töltési idők! Volt olyan, hogy vagy 15 percig tekert az online-ba való töltés. Azért csak eddig mert meguntam és újraindítottam a játékot, ami utána már gyorsan betöltött. De sajnos ez végtelen töltés Moonshine/Trader eladás indításakor is megvan. Szerencsére itt Xbox-on meg tudom azt oldani, hogy ilyenkor Xbox-on keresztül rácsatlakozok valakire és akkor kirak és az árú is megmarad. Vagy pl. PvP/Mission indításkor is van, hogy nagyon sokáig tölt. Itt nem végtelen, de mire betölt addigra már indul is a meccs/küldetés.

    - Moonshine készítés is van, hogy lutri, mert hiába rakom össze az alapanyagokat, és veszem meg az indulást, vagy hogy csak úgy eltűnik az egész, és kezdhetem előröl.

    - Főleg PvE-nél vettem észre, hogy mintha össze vissza lenne a hitbox. Konkrétan nem egy küldetésnél volt az, hogy az assited aim a célpontot a feje felett kb. egy méterre fogta be és onnan kellet még feljebb lőni a fejeshez (vagyis a feje felett másfél méterre kapta a fejlövést és abban magasságban is jelezte). Illetve nem egyszer futottam bele olyanba, hogy egy lövésből leszedtek az NPC-k (volt olyan is, hogy vagy 80 méteröl sörétessel!)

    - És végül még itt vannak a régi bugok, mint a nem jól illeszkedő ruhák, a hálózati hibák, az eltűnő outfittek, az hogy eltünik az állatvilág 14 játékos felett és még mindig van, hogy befagysz crafting közben (ami kiegészült azzal, hogy a shack-ban is befagysz néha italtöltés közbe). Ez utóbbi főleg akkor van, ha nagyon laggos (vagy lagg switches) játékos(ok) vannak bent játékban. Ráadásul most a R* megint variált a hálózati kóddal azért, hogy a gyenge nettel rendelkező játékosoknak is kevesebb legyen a kidobálás (vagyis megemelték a minimális "ping" értéket.

    “The Wasteland’s got its own Golden Rule: Thou shalt get sidetracked by bullshit every goddamn time.”

Új hozzászólás Aktív témák