Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fitzgerald

    veterán

    Elkezdtem tegnap délelőtt én is, rajta is maradtam egy jó 6 órán keresztül (az nálam sok, lehet más meg sem érzi, vagy több ideje van játszani).
    Az az igazság hogy a Chapter 1-et már végignéztem korábban videón, úgyhogy csak végig rusholtam rajta amilyen gyorsan csak tudtam, az igazi játék úgyis tavasszal kezdődik. Egyelőre leginkább kószálgatok mindenfelé, nézelődök, és ismerekedek a mindenféle játékmechanizmusokkal.
    A grafikai beállításokkal való kísérletezgetésre is elvertem vagy másfél órát még ezen felül.
    Mert oké hogy rohadt jól néz ki a játék, de azért az optimalizáció tényleg elég hurka, még ha néhányan úgy is érzik hogy ez egy Crysis szintű ugrás látványban a többi kurrens játékhoz képest (nem igazán). Remélem faragnak valami performance peccset hamarosan. Azt meg hogy állandóan windowed fullscreen-ben indul nem tudom hova tenni, és mire észrevettem hogy ezt csinálja, addigra már a hajam égnek állt, mert tökre nem értettem hogy mért fele annyi az fps-em ugyanazon a hardveren és beállításokkal, mint másoknak. Aztán kiszúrtam hogy minden indításnál visszavált fullscreen-ről windowed-ra, ami felezi a framerate-et (lehet a másodlagos monitornak is van hozzá köze de akkor is, más játék nem csinálja).
    Maga a játék tényleg nagyon süti, de hát a Rockstar-tól nem is várunk kevesebbet.
    Irgalmatlan mennyiségű meló van benne, természetesen még a legapróbb, legjelentéktelenebbnek tűnő részletekre is odafigyeltek.
    Viszont számomra van egy hátulütője is ennek a dolognak: amikor egy ilyen igényes open world játékkal játszok (GTA V, Breath of the Wild, vagy a fent említett The Witcher 3 pl.), akkor utána egyszerűen képtelen vagyok élvezni bármi mást, ami ezeknél kevesebbet nyújt műfajon belül.

Új hozzászólás Aktív témák