Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz #81556480 #2240 üzenetére

    Igazából mindegy, már szerintem...

    Amúgy a Rockstar Games, nagyon szemét banda, tudtad-e... :D

    A múltheti javítás, igazából nem javított semmit (talán picivel több az állat Online-ban nagy lobby esetén). De hogy mellette több más dolgot elrontott, vagy nerfelt.

    -a tábor lerakása továbbra is sz*r
    -bár ez elviekben anti-griffer szankció, de nehezebb múlt hét óta ellövelleni valami tonikot, vagy kaját a fegyvermenüből (igazából nem lassabb, csak más trükk kell hozzá, vagyis ha ez nehezítések szánták, hát nem jött be).
    -bár Xbox-on eddig se volt olyan "Hú, de szuper" a kompetitív lobby keresés, de most alig talál valamit. Amit lehetne azzal magyarázni, hogy kevés a játékos, de ha újraindítom a játékot, bár akkor is alig talál játékost, de ezek ekkor teljesen mások (és a korábbiak a recent playeren keresztül nézve ugyan-úgy bent vannak Showdawn-ba)
    -egy csomó menü ellem nagyon akad, vagy szaggat One X-en.
    -Legendary Bounty-nál már nem lehet lootolni a leölt ellenségeket. Pontosabban ott a loot, de nem vesz el semmit (ez a nerf, nehogy már szegény játékos 3$-al és egy kettő plusz kajával menjen tovább).
    -ha már legendary Bounty, azt nem tudom megérteni, hogy miért vesz ki defensive mode-ból, ha ilyenbe megyek (ez szimplán egy Co-Op küldetés). Igen még ki is írja, hogy ez kivesz téged, de értelmét nem látom. Max azt, hogy amikor kijössz belőle akkor az ott lévő másik játékos simán szétlőnek, mielőtt lerak a játék (mert hát hiába javították, hogy áttetsző vagy, van amikor nem vagy az még töltőképernyőn).
    -és az is idegesítő, mikor mennél be nagy nehezen egy PvP-re (de ez Co-Op küldetésnél is előfordult már), akkor van néha, hogy teljesen más fegyverek rak be mint amit kiválasztottál a matchmaking lobby-ban. Sőt volt olyan, hogy halál után nem volt fegyverem, és utána Free Roam-ba se volt.

    "Fact. Bears eat beets. Bears. Beets. Battlestar Galactica."

Új hozzászólás Aktív témák