Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz CactuS #1517 üzenetére

    Igen, azért mind a nyúzás, mind az ilyen elvérzésekkel járó haláltusa azért durva (bár gondolom itt nincsenek nagy vegán és PETA támogató játékosok, mint pl. valamelyik fórumon ahol azért hisztiztet az egyik játékos, hogy de nehéz Vegánkét ezzel a játékkal játszani).

    Sőt, ugye nem csak az állatok kaphatnak ilyen sebet, hanem az NPC-k is, ha pl. nyakon lövitek őket. Ilyenkor jajveszékelve elvéreznek (elég durván). Illetve ugye itt van már a sokak által hiányolt csonkítási lehetőség. Leszakadnak kezek, lábak, fejek, még lovaknál is. Ráadásul ha felgyújtasz valakit akkor leég róluk a haj, arcszőrzet.

    A főzést meg nem lehet gyorsítani, sajnos ez ilyen játék, hogy sok a lassú animáció. Nekem ami nagyon zavaró, hogy általában TPS-ben játszok, de ha harc van akkor átváltok FPS-be. És itt egy zavaró, hogy azért váltogatom harc közben is a kamerát, de azt csak akkor lehet ha nem vagy valamilyen animációban. Vagyis pl. fegyver újratöltés közben nem tudok kamerát váltani. Illetve sok más hasonló lassító animáció (testek felemelése és lovakra tétele pl.). illetve lehet, hogy ez csak konzolon van így, de néha barmi lassan jön be a menü, a térkép az oldaltáska vagy a kézikönyv (és ilyenkor az addig szó szerint halk One X fel akar szállni).

    [ Szerkesztve ]

    “The Wasteland’s got its own Golden Rule: Thou shalt get sidetracked by bullshit every goddamn time.”

Új hozzászólás Aktív témák